2 проблема след дълъг престои в гаража :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
2 проблема след дълъг престои в гаража :(
здр колеги искарах 3 месеца без книжка, снощи си я взех и чак преди малко се качих да разходя бавареца но са се появили 2 доста неприятни проблема
първия че изобщо не моа да включа задна а преди 2-3 седмици кат я припалвах помня че си вклучваше... другия проблем- светлините на таблото ги няма изгорял е бушона и кат го сменя штом включа габарити чува се някакав шум като от моторче от кам фаровете някъде и бушона моментално изгаря 

- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
колега,трябва да провериш ел. инсталацията от бушона до фаровете (моторчето) най-вероятно има окасяване по ел. верига или отиди на сервиз -предимно където слагат амарми (те знаят къде да пипат
) Късмет 

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:мотул 6100
Нека е Мотул но без 6100, ти си реши дали да е за механични кутии или АТФ каквото се препоръчва тук.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Така е ... те хората са го казали - "няма по лошо за една кола от това да не се кара....."
Колега , както са те посъветвали другите колеги - смени маслото на кутията на първо време и дано да се оправи проблема.... Ако не
ремонт на кутия или нова....
А за ел. проблема мога да те посъветвам някои неща (но ще трябва да се превърне в поредния дълъг и банален пост), за това най- добре бегай при електричар , за да си спестиш главоболия....
Колега , както са те посъветвали другите колеги - смени маслото на кутията на първо време и дано да се оправи проблема.... Ако не

А за ел. проблема мога да те посъветвам някои неща (но ще трябва да се превърне в поредния дълъг и банален пост), за това най- добре бегай при електричар , за да си спестиш главоболия....
Слагай в скоростите АТФ D3 на Мотул.Малко е по-скъпичко от другите,но си струва Аз съм с такова и грижите са ми никакви
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Проблемът може да не е в скороститем, да не би да е запекла някоя от помпите на съединителя (виж спирачната течност). Ако бъркам, някой колега да ме поправи! Успех!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
BFM написа:Проблемът може да не е в скороститем, да не би да е запекла някоя от помпите на съединителя (виж спирачната течност). Ако бъркам, някой колега да ме поправи! Успех!
Не само, че не бъркаш, ами няма как от стоене 3 месеца да спре да включва на задна от маслото! Ако искаш си смени маслото, но проблемът ще остане! Търси го по съединителя. Успех!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
ivan_krilov написа:BFM написа:Проблемът може да не е в скороститем, да не би да е запекла някоя от помпите на съединителя (виж спирачната течност). Ако бъркам, някой колега да ме поправи! Успех!
Не само, че не бъркаш, ами няма как от стоене 3 месеца да спре да включва на задна от маслото! Ако искаш си смени маслото, но проблемът ще остане! Търси го по съединителя. Успех!
Всичко хубаво ... ама защо му влиза 1-ва примерно , а задна не ?!! Я помислете малко ! И вероятността да се скапе съединител примерно от седене , не е ли същата като да се скапе скоростна кутия или каквото и да било по колата .... Мислч , че не е съединителя! Иначе принципно е възможно от спирачна течност да прави проблем или от помпа , но защо тогава му влиза 1-ва. Ако имаше проблем със тез части нямаше да му влиза нито една скорост!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2