ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
дайте някакви снимки щом сте ги видяли.. да знаем къбе баш са..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много ме е яд на тая неоправия
Понеже си има една процедура за комитета по метрология по узаконяването на съораженията ,но при всички случаи ще струва и нещо и те какво ли са решили "давай да събираме колкото можем" , колеги , да не мислите ,че на някой от тях му пука за живота и безопасноста ни
То ако им пукаше нямаше да са се спряли мин. 10 години да реконструират пътната мрежа ,да са довършили поне едната пиклива магистрала ако изобщо може да се нарече така , знаят ,че сега лятото става страхотен трафик към морето и знаят ,че ще започнат касапниците ,но няма да се направи нещо по въпроса а ако трябва ще наслагат 30 км/ч знаци ,камери да ни спрат ако трябва да пътуваме , но няма да направят нещо свястно по въпроса с безопасноста
360 смешни колеги, СМЕШНИ километри да не може човек да пътува спокойно а само да е на тръни до Бургас от София
Това не е път и това не може да бъде разстояние , автомобилите стават все по-бързи ,времето все по-късо а ние се връщаме назад във вековете зае*и
Един път един като ме спря за малко над ограничението и след словестна схватка направо му казах да прави каквото иска ,но да ме гледа в очите и да ме лъже ,че го интересува моята безопасност или общата такава ... АМАН от простотията Българска
Георги Пенчев

Понеже си има една процедура за комитета по метрология по узаконяването на съораженията ,но при всички случаи ще струва и нещо и те какво ли са решили "давай да събираме колкото можем" , колеги , да не мислите ,че на някой от тях му пука за живота и безопасноста ни

То ако им пукаше нямаше да са се спряли мин. 10 години да реконструират пътната мрежа ,да са довършили поне едната пиклива магистрала ако изобщо може да се нарече така , знаят ,че сега лятото става страхотен трафик към морето и знаят ,че ще започнат касапниците ,но няма да се направи нещо по въпроса а ако трябва ще наслагат 30 км/ч знаци ,камери да ни спрат ако трябва да пътуваме , но няма да направят нещо свястно по въпроса с безопасноста

360 смешни колеги, СМЕШНИ километри да не може човек да пътува спокойно а само да е на тръни до Бургас от София

Това не е път и това не може да бъде разстояние , автомобилите стават все по-бързи ,времето все по-късо а ние се връщаме назад във вековете зае*и

Един път един като ме спря за малко над ограничението и след словестна схватка направо му казах да прави каквото иска ,но да ме гледа в очите и да ме лъже ,че го интересува моята безопасност или общата такава ... АМАН от простотията Българска

Георги Пенчев
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях 

- b0k0
- селянина с колелото
-
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
(bubsa) написа:Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях
Там са ...там са

И аз в неделя минавах от там и ги видях.......жалко че късно се усетих иначе щях да накарам жената да ги "фотографира"

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- b0k0
- селянина с колелото
-
на Лукойл има, но бях в др. лента и не можах да снимам.. а на тунела има ли? и това първия тунел от Ботевград към София ли е?Hito написа:(bubsa) написа:Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях
Там са ...там са![]()
И аз в неделя минавах от там и ги видях.......жалко че късно се усетих иначе щях да накарам жената да ги "фотографира"
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Снощи ходих до Ботевград и тези на тунела не ги видях
явно са ги махнали,защото преди 2 седмици имаше.

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4