ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

селянина с колелото
Аватар
Кара: тролей
Мечтае да кара: влак

Мнение от b0k0 » 16 Юни 2009, 21:28

дайте някакви снимки щом сте ги видяли.. да знаем къбе баш са..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Юни 2009, 8:44

Много ме е яд на тая неоправия :evil:
Понеже си има една процедура за комитета по метрология по узаконяването на съораженията ,но при всички случаи ще струва и нещо и те какво ли са решили "давай да събираме колкото можем" , колеги , да не мислите ,че на някой от тях му пука за живота и безопасноста ни :mhihi: :?:

То ако им пукаше нямаше да са се спряли мин. 10 години да реконструират пътната мрежа ,да са довършили поне едната пиклива магистрала ако изобщо може да се нарече така , знаят ,че сега лятото става страхотен трафик към морето и знаят ,че ще започнат касапниците ,но няма да се направи нещо по въпроса а ако трябва ще наслагат 30 км/ч знаци ,камери да ни спрат ако трябва да пътуваме , но няма да направят нещо свястно по въпроса с безопасноста :evil:

360 смешни колеги, СМЕШНИ километри да не може човек да пътува спокойно а само да е на тръни до Бургас от София :mhihi:
Това не е път и това не може да бъде разстояние , автомобилите стават все по-бързи ,времето все по-късо а ние се връщаме назад във вековете зае*и :comp:
Един път един като ме спря за малко над ограничението и след словестна схватка направо му казах да прави каквото иска ,но да ме гледа в очите и да ме лъже ,че го интересува моята безопасност или общата такава ... АМАН от простотията Българска :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 17 Юни 2009, 9:01

Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

селянина с колелото
Аватар

Мнение от b0k0 » 26 Юни 2009, 18:38

с. Скравена

Изображение
Изображение

Извинявам се за лошото качество, но такова имах под ръка :)
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 26 Юни 2009, 19:39

(bubsa) написа:Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях :roll:

Там са ...там са :evil:
И аз в неделя минавах от там и ги видях.......жалко че късно се усетих иначе щях да накарам жената да ги "фотографира" 8)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

селянина с колелото
Аватар

Мнение от b0k0 » 26 Юни 2009, 19:44

Hito написа:
(bubsa) написа:Аз в неделя пътувах по този маршрут и видях камери само на единия тунел откъм Ботевград,има и на влизане и на излизане от тунела.На лукоила гледах внимателно и не видях :roll:

Там са ...там са :evil:
И аз в неделя минавах от там и ги видях.......жалко че късно се усетих иначе щях да накарам жената да ги "фотографира" 8)
на Лукойл има, но бях в др. лента и не можах да снимам.. а на тунела има ли? и това първия тунел от Ботевград към София ли е?
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
93' BMW E36 316i

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 26 Юни 2009, 19:54

Снощи ходих до Ботевград и тези на тунела не ги видях :roll: явно са ги махнали,защото преди 2 седмици имаше.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата