Ша го застрелям...
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ша го застрелям...
Майкята ше му еба.
Дирете ми кола. Стареца ме предаде. Предател. Така ми се отплаща за всички грижи и внимание. Разтропка се бутало. Ся като се сетя за кво иде реч и не ми се захваща. А, като го погледна ми иде фана буалкята и удри, удри, стопове фарове, предното стъкло ще го оставя. На некой мое му требе винетка.
Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25
Разни еретични мисли ме спохождат нощем в съня 
Дирете ми кола. Стареца ме предаде. Предател. Така ми се отплаща за всички грижи и внимание. Разтропка се бутало. Ся като се сетя за кво иде реч и не ми се захваща. А, като го погледна ми иде фана буалкята и удри, удри, стопове фарове, предното стъкло ще го оставя. На некой мое му требе винетка.
Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Явор написа:имам ве
Явка прати ми цената на ЛС, че кат са сетя че, само хонинга ми струва 125лв. и сегментите още толкоз, па и радиатор ше сака, да не говорим колко бири ще изпиете с Киро, то па и сезона е такъв - бирен.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Ша го застрелям...
rado_rf написа:Майкята ше му еба.
Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25Разни еретични мисли ме спохождат нощем в съня
е стига рева, на моята 320-ка като й работят само светлините и парното

Но за такива бутала ще трябва и да стържеш малко - има няма милиметър на стена, ма тъкмо ще видим това, за което с Кирето се чудим от година и повече - дали ша грей.
Ати
ПС - знаеш, че имам части, свиркай

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:rado_rf написа:Майкята ше му еба.
Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25Разни еретични мисли ме спохождат нощем в съня
е стига рева, на моята 320-ка като й работят само светлините и парното![]()
Но за такива бутала ще трябва и да стържеш малко - има няма милиметър на стена, ма тъкмо ще видим това, за което с Кирето се чудим от година и повече - дали ша грей.
Ати
ПС - знаеш, че имам части, свиркай
Ах, ти Юда в модерни гащи. А, ти малко ли се тръшка миналата година по това време в сервиза на Кирето, а?

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
rado_rf написа:Ах, ти Юда в модерни гащи. А, ти малко ли се тръшка миналата година по това време в сервиза на Кирето, а?

ей, сега си спомних - сещаш ли се когато кирето ми дърпаше ключовете от ръката, за да не потопя подводницата в реката, след като след 4 часа бучкане ми падна привода в картера

ех, сега ми е смешно, ама тогава...
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Да, ве еййййй... А, на мен ми бяха направили акт за... неправилно престрояване. Ся кат са сетя Енджи колко се пули на акта, а ние с Киро ядяхме кебапчета, пиехме бира и ти ползвахме подводницата за маса.
Ееехххх, спомени... Ма аз нящо се отплеснах.
Та както казах - ша го застрелям
Ееехххх, спомени... Ма аз нящо се отплеснах.
Та както казах - ша го застрелям

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
недей ве и той е човек
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
bawareca написа:... и после с 5 килограмовия
Аз имам един 14 килограмов с метър и трийсе дръжка, ако искаш да го донеса някой път като минавам.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2