Помогнете! Сервиз във Варна???

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Помогнете! Сервиз във Варна???

Мнение от zorobg » 08 Юни 2009, 15:51

Колеги, обръщам се към вас с молба за помощ. Прерових форума и НЕ намирам нищо АКТУАЛНО по този въпрос. Моля ви не ми препоръчвайте Варна карс. Тези са пълни бездарници и некадърници. Казвам не за да обиждам, а защото съм си патил, лично. Последния път ме ощавиха 200 лв. и не свършиха абсолютно нищо. проблема не само не беше установен а да не говорим за одстраняването му.
При толкова баварци във Варна не мисля , че всички ходят при тези бездарници.
Моля ви, споделете има ли някой , който наистина разбира от тази марка и къде е .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 09 Юни 2009, 18:21

Пробвай сервиза на ДК Краси Корадо на входа за виница-от ляво.
Аз наскоро ползвах услугите на Тех Ко(с/у Практикер) и съм доволен ;)
М/удругото Варна Карс имат някакви отстъпки за части до 30.06 :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zorobg » 09 Юни 2009, 19:24

За промоцията на частите зная, и аз им получих sms-a :)
А този сервиз до Виница, къде по-точно е? На входа на Виница или както някой беше писал в друга тема, малко след стадиона??

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 10 Юни 2009, 16:25

zorobg написа:За промоцията на частите зная, и аз им получих sms-a :)
А този сервиз до Виница, къде по-точно е? На входа на Виница или както някой беше писал в друга тема, малко след стадиона??

Малко след като минеш камерите-отляво се пада!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i 04, G30 540i

Мнение от hrpopov217 » 10 Юни 2009, 23:09

Аз съм доволен от сервиза на Бош до Метро който е. А за Варна карс и аз се обърках един път да отида за ремонт там. Наистина цените им в сервиза са доста над нормалното.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zorobg » 11 Юни 2009, 20:20

Ок. мерси колега. Следващия ще ги пробвам и тях ... Иначе тези , които ги препоръчаха колегите, по пътя за Виница, ... без коментар, за да не засегня някого. Няма да стъпя повече там :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 12 Юни 2009, 0:26

на ул.Подвис, автосервиза над автомивката. Познавам се със собственика и съм доволен от работата им, макар че съм чувал и неготивни мнения за тях ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zorobg » 16 Юни 2009, 17:01

Да споделя до къде я докарах с ходенето по мъките - Варненските сервизи.
В крайна сметка стигнах до един сервиз в Аспарухово, и честно казано остаха доволен от това , което свършиха и начина по който го свършиха. Хареса ми, че не гледаха колата като извънземно и не се чудеха от къде и как да я захванат, както често се случва в доста от "сервизите". А и цените им ми харесаха :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 16 Юни 2009, 17:38

Колега, всъщност какъв ремонт им възложи?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E92 330xD LCI
Мечтае да кара: BMW M6 G-power; BMW 850Csi, E24 M6

Мнение от ADRENALINE » 21 Юни 2009, 14:51

Колега, аз преди месец имах малко ПТП и понеже уча във Варна и от 2 год. съм тук, а с колата от скоро и не знаех много много сервизите но шофьора на пътната помощ ми препоръча 1 сервиз, където оправих колата и съм доволен. Малко скъпо ми излезе, но просто нямам база за сравнение на друго място колко би ми излязло. Ремонта ми беше:
- смяна на предни носачи и преден ляв шенкел + реглаж на предница
- изчукване на капака
- смяна на предните калници, маската с бъбреците, ляв фар и броня , съответно и боядисване на изброените детайли.
Колата е Е36 купе. Бостън Гриин металик
Лично аз съм доволен от качеството, дано да няма изненади :)
Сервиза се намира до тролейбусното депо, Митко се казва човека кара БМВ Е39 (нашите хора е :)) тел. за контакти 0896662431
Bayerische Motoren Werke .... My guardian angel can fly with 250kph............... Burn the tires, not the soul...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zorobg » 23 Юни 2009, 19:08

ddddk написа:Колега, всъщност какъв ремонт им възложи?

Ставаше дума за диагностика, почистване на стъпково моторче и дросел. Като цяло абсолютно нищо особено, но си свършиха добре работата. В другите сервизи само се чудеха в какъв филм да ме вкарат, ка да ме направят на пълен идиот, как да вземат колкото се може повече пари, да ми обясняват колко сложно и трудоемко било и как да не свършат НИЩО.....
Тези се справиха за сега , добре. Да видим за напред как ще бъде :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Юни 2009, 20:58

И аз съм ходил на няколко места във варна където не съм бил доволен,последния път отидох във въпросния сервиз по пътя за виница,незнам дали за същия говорите,тоя който ползвах е като тръгнете от омв нагоре,първата пресечка за ляв(обратен завой) точно на ъгъла,бачкат 2 момчета и смея да твърдя че си разбират от работата.Сменях една пластмаса дето влиза водното охлаждане в двигателя(една странна такава незнам как се казва) взеха ми 20 лв за работа и 20 лв за тва чудо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 25 Юни 2009, 11:04

zorobg написа:Ок. мерси колега. Следващия ще ги пробвам и тях ... Иначе тези , които ги препоръчаха колегите, по пътя за Виница, ... без коментар, за да не засегня някого. Няма да стъпя повече там :)
а колега да те питам ти да не караш едно е36 червено?И я кажи какво стана в сервиза над стадиона пътя за Виница?Кое не ти хареса цените,ремонта?Да знам аз :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zorobg » 25 Юни 2009, 15:46

DKeika написа:
zorobg написа:Ок. мерси колега. Следващия ще ги пробвам и тях ... Иначе тези , които ги препоръчаха колегите, по пътя за Виница, ... без коментар, за да не засегня някого. Няма да стъпя повече там :)
а колега да те питам ти да не караш едно е36 червено?И я кажи какво стана в сервиза над стадиона пътя за Виница?Кое не ти хареса цените,ремонта?Да знам аз :uups:

Същото :)
Аз там колата си не я оставих. при положение, че ми заявиха, че за да ми изчистят стъпковото моторче, ще ми свалят колектора...!?!? Без думи!
А и ми обявиха цена 50-60 лв.!!! за толкова ми го правят и във Варна Карс и то със закачане към компа :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DKeika » 27 Юни 2009, 11:13

Аз не,че много разбирам ама вероятно ще е по-лесно да ти изчистят стъпковото моторче като ти свалят колектора!?!?И по принцип не беше ли по добре да кажеш,че не те е устройвала цената-щото по думите ти предположих,че нещо са сгафили в ремонта ;) А това,че си предпочел Колю и Иван в некое гаражче си е твой избор :D Дефакто ако си го направиш сам,ще те излезе тънката лайсна.Виждам,че разбираш :uups:

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ