въпрос за вин информация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
въпрос за вин информация
Колеги от скоро сам собственик на BMW E46 320i и немога да намеря сайт от който да разбера със какви ектри излиза колата.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Преди да ти затворят темата...
90% от сайтовете, които са дадени във форума вече не са активни, останалите дават нищожна информация. Има и някои платени. По спомен имаше един колега във форума, който може да ти свърши работа. Мисля, че turboto му беше никът, но не съм сигурен. Провери това с търсачката, да не те подведа!
Другият вариант е да отидеш в някой сервиз на БМВ и от там ще получиш всичко
Успех!
90% от сайтовете, които са дадени във форума вече не са активни, останалите дават нищожна информация. Има и някои платени. По спомен имаше един колега във форума, който може да ти свърши работа. Мисля, че turboto му беше никът, но не съм сигурен. Провери това с търсачката, да не те подведа!
Другият вариант е да отидеш в някой сервиз на БМВ и от там ще получиш всичко

Успех!

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
http://www.bmwarchiv.de/vin/index.html
Да съм бил полезен...
Да съм бил полезен...
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Мерси много колега.Пепинко написа:Преди да ти затворят темата...
Другият вариант е да отидеш в някой сервиз на БМВ и от там ще получиш всичко![]()
Успех!
5 мнения
• Страница 1 от 1