Инфо за подлакътник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Инфо за подлакътник
значи купих си подлакътник,и ако може някой да ми каже точно как се хваща самият подлакътник или някъде ако има снимки,ще съм благодарен.доколкото разбрах има 2 болта които държат едни пластини и мисля че с тях трябва да го хвана самият подлакътник не конзолата.но ако някой има мерак да помогне и да го снима за да съм сигурен.мерси предварително
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
- ивайло81
- младши ентусиаст
-

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
ивайло81 написа::D майтапчии....купих си и барче не съм толкова прост,питах просто за захващането на подлакътника към купето за да не мърда.......
По спомен, ще ти кажа, че като сменях централните конзоли - подлакътника беше хванат май директно с 2 винта в купето. Обаче това ти не го приемай като чиста монета, 'щото съм дърт вече и паметта изнемогва

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Трябв да си си взел подлакътника със средна конзола (която е между предните седалки) , защото е различна от тази без подлакътник. Трябва да имаш и 3 нови болта, които са по-дълги от предишните и да имат пръстени (ограничители, които се надяват на болтовете за да не смачкаш или счупиш ушите на подлакътника). Третия болт се завива от към страната на пасажера и дупката му е запушена с лепенка (не се маха, само се пробива). Смяната става за 20 минути. Ако имаш затруднения ми се обади да помагам (ако си в София).
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
мерси.аз си взех 2 болта разбрах че са за там,само незнаех че има и 3-ти.ок мерси много.pazokolarov написа:Трябв да си си взел подлакътника със средна конзола (която е между предните седалки) , защото е различна от тази без подлакътник. Трябва да имаш и 3 нови болта, които са по-дълги от предишните и да имат пръстени (ограничители, които се надяват на болтовете за да не смачкаш или счупиш ушите на подлакътника). Третия болт се завива от към страната на пасажера и дупката му е запушена с лепенка (не се маха, само се пробива). Смяната става за 20 минути. Ако имаш затруднения ми се обади да помагам (ако си в София).
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Coupe/Europe/M3-S54/LHD/N/browse/vehicle_trim/centre_console_armrest_support_trim_pan/
гледаш номерацията и долу колко броя
гледаш номерацията и долу колко броя
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Re: Инфо за подлакътник
ивайло81 написа:значи купих си подлакътник,и ако може някой да ми каже точно как се хваща самият подлакътник или някъде ако има снимки,ще съм благодарен.доколкото разбрах има 2 болта които държат едни пластини и мисля че с тях трябва да го хвана самият подлакътник не конзолата.но ако някой има мерак да помогне и да го снима за да съм сигурен.мерси предварително
Сори за ОФФ-а, но за колко го купи?
10 мнения
• Страница 1 от 1