Инфо за подлакътник

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Инфо за подлакътник

Мнение от ивайло81 » 24 Юни 2009, 7:56

значи купих си подлакътник,и ако може някой да ми каже точно как се хваща самият подлакътник или някъде ако има снимки,ще съм благодарен.доколкото разбрах има 2 болта които държат едни пластини и мисля че с тях трябва да го хвана самият подлакътник не конзолата.но ако някой има мерак да помогне и да го снима за да съм сигурен.мерси предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото има
Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto

Мнение от Dakataaa » 24 Юни 2009, 9:37

А не трябва ли след като си купиш подлакьтник, да вземеш и барче от такова с подлакьтник?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 24 Юни 2009, 9:46

трябва ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивайло81 » 24 Юни 2009, 11:07

:D майтапчии....купих си и барче не съм толкова прост,питах просто за захващането на подлакътника към купето за да не мърда.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 24 Юни 2009, 11:23

ивайло81 написа::D майтапчии....купих си и барче не съм толкова прост,питах просто за захващането на подлакътника към купето за да не мърда.......

По спомен, ще ти кажа, че като сменях централните конзоли - подлакътника беше хванат май директно с 2 винта в купето. Обаче това ти не го приемай като чиста монета, 'щото съм дърт вече и паметта изнемогва :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 24 Юни 2009, 13:36

Трябв да си си взел подлакътника със средна конзола (която е между предните седалки) , защото е различна от тази без подлакътник. Трябва да имаш и 3 нови болта, които са по-дълги от предишните и да имат пръстени (ограничители, които се надяват на болтовете за да не смачкаш или счупиш ушите на подлакътника). Третия болт се завива от към страната на пасажера и дупката му е запушена с лепенка (не се маха, само се пробива). Смяната става за 20 минути. Ако имаш затруднения ми се обади да помагам (ако си в София).
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивайло81 » 24 Юни 2009, 14:20

pazokolarov написа:Трябв да си си взел подлакътника със средна конзола (която е между предните седалки) , защото е различна от тази без подлакътник. Трябва да имаш и 3 нови болта, които са по-дълги от предишните и да имат пръстени (ограничители, които се надяват на болтовете за да не смачкаш или счупиш ушите на подлакътника). Третия болт се завива от към страната на пасажера и дупката му е запушена с лепенка (не се маха, само се пробива). Смяната става за 20 минути. Ако имаш затруднения ми се обади да помагам (ако си в София).
мерси.аз си взех 2 болта разбрах че са за там,само незнаех че има и 3-ти.ок мерси много.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 24 Юни 2009, 16:41

Мда, три са болтовете и наистина е много важно да си имат втулките иначе става сакатлък.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Юни 2009, 19:08

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Re: Инфо за подлакътник

Мнение от stilko » 24 Юни 2009, 23:55

ивайло81 написа:значи купих си подлакътник,и ако може някой да ми каже точно как се хваща самият подлакътник или някъде ако има снимки,ще съм благодарен.доколкото разбрах има 2 болта които държат едни пластини и мисля че с тях трябва да го хвана самият подлакътник не конзолата.но ако някой има мерак да помогне и да го снима за да съм сигурен.мерси предварително

Сори за ОФФ-а, но за колко го купи?

Назад към E46