Техническа справка за колеги с 316 е46 1.9 бензин (феис) м43
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
sannikolaus написа:На 320d преди facelift, 99 г., мотор М47, има ли я?
Нямаш я тая втората система колега, както при мен.
Дрифтовете се пердашат яко с две светнали лампи на таблото, вече олекна ми че колата ми върви

- Rundev
- младши ентусиаст
-
6anata написа:абе колега и аз задържам асц то ама никава лампа не светва друга при тебе ква лампа светва
Пробвах на приятел преди феиса,нямате я таз работа като при нас
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- Rundev
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Има и коли преди фейс-а с ДСЦПросто не е серийно
Възможно е колега неспоря ама досега на приятелите преди феиса нито една несветва втора лампа както при мен.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Отдавна си мислех да не пиша по тая тема , ама......
тази система не дава повече МОЩНОСТ
тя е система за стабилност, за сигурност , а не некво копче НОС . Колата ти дрифтира толкова с две светнати лампи ( изключено ДСЦ - все пак сме в технически подфорум), колкото двифтира всяко 316и с АСЦ , което е изключено чрез единично натискане на бутоно. Също така дрифтира толкова колкото и компакт Е36 с М43б19.
А колко се дрифтира с 1900 кубиков, 8 клапонов мотор с 105 конски сили при 1500 кила кола, това е съвсем друг въпрос
Виждам че искаш да ни убедих колко е полезно ДСЦто ( DSC ), но то не е полезно за дрифт, а за сигурност.
Още повече ако беше написал в първия пост, че колата ти е с ДСЦ (на копчето над пепелника пише DSC), нямаше да стане 3 страници с догатки ....
тази система не дава повече МОЩНОСТ

А колко се дрифтира с 1900 кубиков, 8 клапонов мотор с 105 конски сили при 1500 кила кола, това е съвсем друг въпрос

Виждам че искаш да ни убедих колко е полезно ДСЦто ( DSC ), но то не е полезно за дрифт, а за сигурност.
Още повече ако беше написал в първия пост, че колата ти е с ДСЦ (на копчето над пепелника пише DSC), нямаше да стане 3 страници с догатки ....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Ir0n написа:Аз незнам кой къде е писал че колата ти става по-мощна??Просто като спреш електрониката, можеш да се позабавляваш с колата си, което благодарение на задното предаване! е доста приятно....
Абсолютно прав е колегата не съм имал предвид че става с НОС система а се отприщва да се плъзга а само с една светната лампа тая посредата нищо неставаше
- Rundev
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Отдавна си мислех да не пиша по тая тема , ама......
тази система не дава повече МОЩНОСТтя е система за стабилност, за сигурност , а не некво копче НОС . Колата ти дрифтира толкова с две светнати лампи ( изключено ДСЦ - все пак сме в технически подфорум), колкото двифтира всяко 316и с АСЦ , което е изключено чрез единично натискане на бутоно. Също така дрифтира толкова колкото и компакт Е36 с М43б19.
А колко се дрифтира с 1900 кубиков, 8 клапонов мотор с 105 конски сили при 1500 кила кола, това е съвсем друг въпрос![]()
Колега на колата ми пише АСЦ не ДСЦ затова е тая тема тук

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4