325ТД гасне в движение!?Помощ!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

325ТД гасне в движение!?Помощ!!!

Мнение от Nasko_325TD » 21 Юни 2009, 17:12

Колеги значи след като я закарах да ми я центроват колата почна да гасне в движение и то все през еднаква дистанция-около 30км горе-долу!?От какво може да е това?
Студена вече не пали,топла също!Като я залея с вода и след малко въртене запалва.
Смених и умната дюза с чисто нова.Незнам какво да сменям вече!? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 21 Юни 2009, 19:40

Значи пак ще те питам,ти сам ли си е ценрова или ходи при човек разбиращ от тази работа?
Като смени веригата,кой ти е зацепи?
Искам да напишеш какво точно си сменил по двигателя и да почнем от начало.И дали изобщо си сменял нещо или просто търсим под вола теле...
Ако ли не ей тук е решението на твоя проблем:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=153077

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: 325ТД гасне в движение!?Помощ!!!

Мнение от Mollov » 21 Юни 2009, 23:17

Nasko_325TD написа:Колеги значи след като я закарах да ми я центроват колата почна да гасне в движение и то все през еднаква дистанция-около 30км горе-долу!?От какво може да е това?
Студена вече не пали,топла също!Като я залея с вода и след малко въртене запалва.

Ще ти го кажа още веднъж.... вземи и престани да се правиш на малоумен (не е опит да те обидя, обърни внимание!) и закарай колата при свестен дизелджия... ако трябва ела до София, щото тия 30лв нафта отдавна си ги дал 100-кратно... в София поне има едно 5-ма човека, дето ще ти свършат работа... докарай колата тука, дай я на Ясен или някой друг кадърен да ти каже кво й е и да я оправиш... щом си решил да я оправяш... тва е.... това постоянно пускане на теми няма да ти помогне... тая объркана кола никой чрез форума не може да тия оправи, разбери го веднъж за винаги.

Това всичкото ти го казвам възможно най-дружелюбно, ама ти изглежда от дума не се разбираш.

Потребител
Аватар
Кара: e39

Мнение от bmwmit » 21 Юни 2009, 23:20

Имах абсолютно същият проблем.Гаснеше,трудно палеше,като олея помпата с вода пали!!
Оказа се елемента на ГНП-то смених го (540лв.)о и се оправи.

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 22 Юни 2009, 12:41

Mollov написа:
Nasko_325TD написа:Колеги значи след като я закарах да ми я центроват колата почна да гасне в движение и то все през еднаква дистанция-около 30км горе-долу!?От какво може да е това?

Ще ти го кажа още веднъж.... вземи и престани да се правиш на малоумен (не е опит да те обидя, обърни внимание!) и закарай колата при свестен дизелджия... ако трябва ела до София, щото тия 30лв нафта отдавна си ги дал 100-кратно... в София поне има едно 5-ма човека, дето ще ти свършат работа... докарай колата тука, дай я на Ясен или някой друг кадърен да ти каже кво й е и да я оправиш... щом си решил да я оправяш... тва е.... това постоянно пускане на теми няма да ти помогне... тая объркана кола никой чрез форума не може да тия оправи, разбери го веднъж за винаги.

Това всичкото ти го казвам възможно най-дружелюбно, ама ти изглежда от дума не се разбираш.

аз му смених веригата и вси4ко е направено както трябва по ауто дата ... старата верига му бе6е дроп вклиу4ително и колелата доло и горе нараво там където влиза веригатабе6е станал голям канал а зъбите бяха се заострили едната верига бе6е по дълга от новата с около 2 санта а другата малко по малко ..

тъи като каза 4е помпата я е сменял не остана друг варянт освен видимо износената верига.. и кво стана сменихме веригата и аз станах виновен 4е не съм му казал 4е помпата е износена както и да е ..

по принцип по големия проблем на тая кола 4е нее стопанисвана правилно и секи ден ходи на разли4ен маистор и секи казва смени това смени онова и се сменя на ред без да се знае кво се слага и кво не.. преди това някои бе6е сложил бензинова помпа (за да имало налягане или и аз не знам кво) и гармяха марку4ите на нафтата на ред

по износването на елемнтите които смених съдя 4е двигателя е поне на милион , да не и на пове4е :mhihi: и не знам колко други такива подобни слу4аи е имало ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 22 Юни 2009, 18:38

Борис_Малинов написа:Значи пак ще те питам,ти сам ли си е ценрова или ходи при човек разбиращ от тази работа?
Като смени веригата,кой ти е зацепи?
Искам да напишеш какво точно си сменил по двигателя и да почнем от начало.И дали изобщо си сменял нещо или просто търсим под вола теле...
Ако ли не ей тук е решението на твоя проблем:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=153077

Значи смених:двете вериги,двете зъбни колела.Умната дюза вече също е сменена с чисто нова!Нов акомулатор 92Амперчаса,нов стартер.
Ами това е по запалването! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 22 Юни 2009, 18:39

bmwmit написа:Имах абсолютно същият проблем.Гаснеше,трудно палеше,като олея помпата с вода пали!!
Оказа се елемента на ГНП-то смених го (540лв.)о и се оправи.

Значи колега и аз май ще направя това.То само то остана или компа на колата.
В БОШ ги рециклирали,но незнам на каква цена!?
Някой да има идея? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

хи

Мнение от BEN » 22 Юни 2009, 20:08

В Пловдив излизаше към 200лв-РЕЦИКЛИРАНЕТО.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 22 Юни 2009, 21:46

На ГНП -то ли?
Е то само елемента е 500лв,как така 200!? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 22 Юни 2009, 22:54

Смени колата, толкова ли е трудно да се сетиш. Аз да те попитам, от кога са ти проблемите с колата? Колко време след като я купи започна ходенето по мъките?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е46 facelift
Мечтае да кара: Е90
Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.

Мнение от nedbmw » 23 Юни 2009, 9:42

Хвърли я най после на отпадаци.Аз ако, ме вкара някоя кала в толкоз разходи значи не ми е провървяло с нея и я махам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 23 Юни 2009, 18:35

stony1 написа:

Смени колата, толкова ли е трудно да се сетиш. Аз да те попитам, от кога са ти проблемите с колата? Колко време след като я купи започна ходенето по мъките?

Ами още месец след закопуването!
Първо предница,после рейката,съединителя,амортисиорите,плочката на ГНП-то,веригите,дюзата,помпата в резервоара,сега и нова помпа или запазена 2-ра ръка-ще видим това ще го реша.
Защо?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 23 Юни 2009, 18:37

неделчо янев написа:Хвърли я най после на отпадаци.Аз ако, ме вкара някоя кала в толкоз разходи значи не ми е провървяло с нея и я махам.

Хехехе,братле едва ли е за хвърляне-вече! ;)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 23 Юни 2009, 21:55

елеменчето и излиташ ,но само новичко ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 23 Юни 2009, 22:41

Благодаря колеги!Ще го сменям.
Да видим какво ще стане. ;)

Следваща

Назад към E36