Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !
Модератор: Общи модератори
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !
Аз съм страшно недоволен от тия мошеници. Не стига че всеки месец поне 20-30лв са ми надписани, тъпата им СИМ КАРТА здаде багажа тогава когато най много ми трябваше . . . , а когато отидох да я реактивирам ме накараха да заплатя 12 лв от фактура от преди 4 месеца. Пък отношението на тая дето ме обслужваше беше под всякакво ниво . . . много им набрах на тия Лимкиори .
Моят отговор беше 77,57лв , на стотинки по 1 и 2 . 2 момичета ги броиха около 40мин. Имам още 11 месеца договор и мисля всеки месец да си им ги плащам така.
Моят отговор беше 77,57лв , на стотинки по 1 и 2 . 2 момичета ги броиха около 40мин. Имам още 11 месеца договор и мисля всеки месец да си им ги плащам така.

Nightmare написа:Ето и кличето(най- дългото) как броят 13кг стотинки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама и наш Любо си знае работата![]()
http://vbox7.com/play:d1ff6af5
Последна промяна LuBo1 на 09 Юли 2009, 8:58, променена общо 2 пъти

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
И за какво толкова мрънкаш ?
Като не ти харесва сменяи оператора и си запази номера
ПС И най малко касиерките в Мтел са ти виновни за сметката за да си отмъщаваш на тях
Като не ти харесва сменяи оператора и си запази номера

ПС И най малко касиерките в Мтел са ти виновни за сметката за да си отмъщаваш на тях

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Само 1 мога да кажа- МЕНТЕЛ, нищо повече...
Почвам да ти събирам по 1 стотинка, какви са тея екстри да им плащаш с монети от 2 стотинки...
ПС: Касиерките за сметката не са виновни- виновни са за липсата на култура и внимателно отношение към клиента
Почвам да ти събирам по 1 стотинка, какви са тея екстри да им плащаш с монети от 2 стотинки...
ПС: Касиерките за сметката не са виновни- виновни са за липсата на култура и внимателно отношение към клиента
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
panter написа:И за какво толкова мрънкаш ?
Като не ти харесва сменяи оператора и си запази номера![]()
Ти да не си някои служител , на наи ..... оператор в България. Имам още 11 месеца договор, предпочитам да си плащам всеки месец по 100лв на стотинки , отколкото да им дам 200лв и да си взема номера. Всеки сам си избира къде и как да работи.
Пък за касиерки си , ше се научат на отношение и обноски към клиента.
П.С ако на някои му се гледа как каките броят стотинки , да ме намери в скаип да му го пратя

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
LuBo1 написа:
Ти да не си някои служител , на наи ..... оператор в България.
Не съм служител и няма и да бъда !
Имам още 11 месеца договор, предпочитам да си плащам всеки месец по 100лв на стотинки , отколкото да им дам 200лв и да си взема номера.
Да си мислил като си слагал подписа в договора !
ПС Нямам намерение да се карам на тема мобилни оператори още повече рано сутринта когато не съм си изпил кафето още

- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
значи точно тия от М-тел касиерките са си виновни техната работа е да те обслужват,аз един път отивам да си платим сметката и тая нещо ме изгледа на криво и аз и викам не ме гледаи а деистваи по бързо и тя веднага млъкна,Днешно време сички са така нямат никакъв стимул за работа!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.
Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.
Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Archangel написа:Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.
Аз говоря с 1000 човека месечно с тоя номер ! Как забога да си следя разпечатката ? Като половината номера съм им звъннал да се разберем нещо за някои кола или резервна част ?
Клипчето довечера ще бъде качето , от три части е ! В едната част има точно как касиерката се прави на интересна ! Всеки сам си избира какво и как да работи !

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
И аз бях на Медна тел,но те просто за нищо нестават. Свалих всички карти на най - ниската тарифа и минах на Вивател(от които съм супер доволен) още няколко месеца и прекратявам с М - Тел.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ясно от къде взимат тия стотинки... преди 2- 3 месеца като си платих сметката и ми върнаха 2-3лв по 1ст
Оставих и ги там ама беше много грубо.

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Това са оправдания, имаш разпечатка и гледаш, сверяваш. 12 лв са ти взели, защото си имал задължение. Иначе, това да се правиш на "мъж", като им предоставиш една торба стотинки едва ли е най-голямата гордост в живота. Колкото до служител/ките - едва ли има фирма, която толкова да държи на отношението. Междудругото съм сигурен, че в който и оператор да си все ще си недоволен от нещо четейки аргументите ти
Поздрави
Поздрави
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Майка ми я беха изработили ,беше на предплатена карта която аз през интернет и я зареждах,обаче майка ми,горд пенсионер,решила да се занесе до офис на мтел и там я "облъчили" е и е по изгодно да мине на сметка от 5 лева месечно като има един фаворит с който да дъдне безплатно,какво се оказа в последствие,майка ми започна да получава след 2 месеца и сметка от още 5 лева за номера с който говори безплатно.
Нищо не е 5 лева разбира се,става въпрос за измамата и за това че не са и обяснили че тази допълнителна услуга всъщност е на промоция и тя изтича 2 месеца след като е подписала договора.
Започнаха да я разкарват от офис в офис и да "изасняват нещата"
Последва скандал от моя страна и за сега докато тече прегледа на моята жалба ,майка ми (тоест аз) не плаща сметки като такси а само каквото евентуално изговори,принципа изглежда е "ако мине"
Нищо не е 5 лева разбира се,става въпрос за измамата и за това че не са и обяснили че тази допълнителна услуга всъщност е на промоция и тя изтича 2 месеца след като е подписала договора.
Започнаха да я разкарват от офис в офис и да "изасняват нещата"
Последва скандал от моя страна и за сега докато тече прегледа на моята жалба ,майка ми (тоест аз) не плаща сметки като такси а само каквото евентуално изговори,принципа изглежда е "ако мине"