Боядисване на джанти?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Боядисване на джанти?

Мнение от F-14 » 01 Май 2005, 16:17

Някой тук боядисвал ли е ляти джанти?Знае ли каква е технологията ,какъв шприц се използва и какви бои?
Изобщо подробности...?

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 01 Май 2005, 21:50

Ми първо се почистват много добре с песъкоструика или на ръка ако е възможно с шкурка или други пособия ! А за самото боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология :idea: ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2005, 21:58

5 лв. шкурка, 5 лв. български кит, 5 лв. сребрист спрей и бира на корем (предупреждавам, че трудно ще ми насмогнеш). За резултата питай Василен. С него за един следобед пръснахме ОЗките и не можеш да ги познаеш сега ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Май 2005, 22:51

Малкия Пуснато на: 01 Май 2005, 22:50 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ми първо се почистват много добре с песъкоструика или на ръка ако е възможно с шкурка или други пособия ! А за самото боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология

значи тревожи ме че след шкуренето остават резкички и не знам дали праховото ще ги покрие.иначе съм го уговорил и то на доста добра цена :)
TheBoss Пуснато на: 01 Май 2005, 22:58 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

5 лв. шкурка, 5 лв. български кит, 5 лв. сребрист спрей и бира на корем (предупреждавам, че трудно ще ми насмогнеш). За резултата питай Василен. С него за един следобед пръснахме ОЗките и не можеш да ги познаеш сега

като цяло ме вълнува технологията защото не само джанти имам да правя :( ако може по-подробно

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 01 Май 2005, 22:57

Малкия написа:Ми първо се почистват много добре с песъкоструика боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология :idea: ;)

Някъде към 15лв. на джанта като в тези пари влиза :arrow: почистване на песъкоструйка :arrow: боя :arrow: лак :arrow: печене в камера ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 01 Май 2005, 23:03

BOBSI написа:
Малкия написа:Ми първо се почистват много добре с песъкоструика боедисване си търси каде пръскат прахово това е днаи добрата технология :idea: ;)

Някъде към 15лв. на джанта като в тези пари влиза :arrow: почистване на песъкоструйка :arrow: боя :arrow: лак :arrow: печене в камера ;)

аз даже говорих за 8лв...обаче това не е само за джанти - по детайлите има резки от шкуренето-дразнещи грозни резки.дали след праховото и лака те ще се заличат и дали ще носи на постоянно пипане?например ако си прекарам педалите на прахово дали няма да ги изтъркам????

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 02 Май 2005, 10:32

Къде са тез цени бре я кажете на ушее ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 02 Май 2005, 12:07

BOBSI написа:

КЪДЕ? :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Май 2005, 13:09

Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. Работят много добре. Занасяш си джантите, чистят ти ги перфектно с песъкоструйка, боядисват ти ги прахово в черно, бяло или металик и си готов. Цената е написана по-горе. :) Имаше и в Дружба, но не знам къде е точно.
Да караш Peugeot е страст!

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 02 Май 2005, 13:21

Eva* написа:Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. .

:yes: точно там а предприятието се казва НИМЕС вътре в него ще питаш и ще ти кажат къде боядисват прахово... там е по 15 лв. на джанта :lol:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 02 Май 2005, 13:28

:arrow: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3bc5a ... 16_73.y=63

:!: :!: :!: А това е за ориентиране... по бул. Европа се кара за към Божурище само , че се свива за към Банкя и веднага в ляво има един портал там се влиза в самото предприятие

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Май 2005, 20:49

Ценното в случая не е толкова праховото. За такива ... имам куп адреси.. въпроса е, че имат песъкоструйка и много фино се почистват джантите от старата и олюпена боя. После вече праховото е като върху чисто нова джанта.

Някой ако се сеща за адреса в Дружба нека да каже... за песъкоструйката иде реч.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 03 Май 2005, 8:09

благодаря много:) .. ще тест-вам и ще кажа как е :D

PS: ето тука вече е на място :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Май 2005, 10:46

Eva* написа:Най-често ползваното място е на пътя за Банкя, непосредствено преди института Пушкаров. Работят много добре. Занасяш си джантите, чистят ти ги перфектно с песъкоструйка, боядисват ти ги прахово в черно, бяло или металик и си готов. Цената е написана по-горе. :)

Преди месец точно там ми поискаха 25 лв. на джанта за песъкоструйка и прахово. Не съм им казвал,че е за БМВ, така че няма логика само мен да са преметнали, явно инфлация... иначе съм чувал добри отзиви от там...
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 03 Май 2005, 21:04

Аз лично не съм ходила, мои близки приятели я хвалят. Цените вървели според цвета и труда за боядисване на джантата след почистването. Предполагам, че за металик, ще е най-скъпо. За черно или бяло знам, че е към 15 лв. на бройка.

Следваща

Назад към Извън Темата