Регистрационен номер
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
cucko написа:Аз днеска засякох едно Венто с 2 рег. номера. Единия си е обикновен а другия си пише TONI...но не го заснех защото втория рег. номер беше бая мръсен и едвам разчетох буквите...
Те тези като втория с надписа "TONI" ги правеха в Shell, с какъвто си искаш надпис, не си ли виждал на тираджиите по предните стъкла колко такива има?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kris написа:cucko написа:Аз днеска засякох едно Венто с 2 рег. номера. Единия си е обикновен а другия си пише TONI...но не го заснех защото втория рег. номер беше бая мръсен и едвам разчетох буквите...
Те тези като втория с надписа "TONI" ги правеха в Shell, с какъвто си искаш надпис, не си ли виждал на тираджиите по предните стъкла колко такива има?
Виждал съм и ми е интересно защо трябва да си сложим рег. номер различен от останалите....а не двигател.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bmw_power_x5 написа:А някои знае ли колко струва номер СА 3333 ХУ или някакъв с четири еднакви цифри
Ако не ме лъже паметта,мисля че струва скромните 1000лв.Във фоаето за получаване на талоните в КАТ София на един лист А4 има ценорасписа за "екзотични " рег.табели....Ако някой колега скоро е ходил да регистрира кола,няма начин да не го е видял и може да сподели..

- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
здр
колеги аз искам някакъв огледален(6996) или някои с по две еднакви цифри(6699) числата сиг. няма да са такива но каквито се паднат,та искам да ви попитам някой знае ли колко пари ше ми излезне цялата гъзария? 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
xax четох я отгоре до долу обаче някой казват 30 някои 50 някои казват 50+30 някои казват и 1000лв, Това е проблема че никои не казва колко ше ми земат а ми гледам че обсъждат номера на ванко 1
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
TUZara` написа:Според мен Явор няма да тръгне да си пише името...По скоро ще си порча като американските регистрация..там редовно модела на колата е в регистрацията примерно съм засичал MB * SLK само,че при нашия човек ще е БМВ М3
Бе не е само в САЩ, и в Германия ги правят такива номера

- borislav
- младши ентусиаст
-
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:xax четох я отгоре до долу обаче някой казват 30 някои 50 някои казват 50+30 някои казват и 1000лв, Това е проблема че никои не казва колко ше ми земат а ми гледам че обсъждат номера на ванко 1
Отиваш в кат и там ще получиш най точния отговор

mnh написа:а табела с символите ОВ 4444 АР
![]()
:mihihi
Овчарчето е зает вече...от ауди

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4