СОФИЯ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Юни 2009, 14:43

няма такъв смях, писали акотове за опасно шофиране на полигон и паркинг ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар
Кара: e30
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от jp_montoya » 18 Юни 2009, 14:51

В статията на безплатния вестник пишат за гонки с БМВ, а пускат снимка на морджия, който кара на задна-ето това е непрофесионална статия, която не съобщава нищо и в нея няма полезна информация освен че дружбенци се оплакват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 18 Юни 2009, 14:54

Леле в какви филми са се вкарали тия от вестниците, пък и патрулките...що се занимат, а как го разказват само...приказка :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Юни 2009, 14:58

IAV написа:
_65536_kb_sec_ написа:а бе тия са мега зле
до колкото си спомням полицайте не могат нищо да ти кажат ако правиш изпълнения извън пътя на паркинг или заградено място, освен акт за нарушаване на обществения ред, или нощния покой....

Ако прочетеш в статията ще видиш че се споменава за връчване на призовки и като отидеш ти връчват предупреждение в писмен вид и се подписваш!
А следващият път при следваща призовка получаваш акт от 500 лева , 1во ниво има и 2ро и т.н.!
не ме питайте от къде знам за тея работи, но са истина могат да го направят!

И като знаеш какво пише в всичките тези бумажки ???
Че си вдигаш шум на белзюдно място ли? Още малко ще ни глобят за викане в гората.
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Юни 2009, 15:09

IAV написа:
до колкото си спомням полицайте не могат нищо да ти кажат ако правиш изпълнения извън пътя на паркинг или заградено място, освен акт за нарушаване на обществения ред, или нощния покой....

Ако прочетеш в статията ще видиш че се споменава за връчване на призовки и като отидеш ти връчват предупреждение в писмен вид и се подписваш!
А следващият път при следваща призовка получаваш акт от 500 лева , 1во ниво има и 2ро и т.н.!

затова, че са ти заснели колата на ОМВ-то примерно ще подписваш предупреждение, е как така :shock:
да те хванат да правиш простотии по улиците разбирам ама така не става :evil:

тая седмица пропуснах ама следващата идвам на сбирката с А-класата да видим къв стриит рейсър ще ме изкарат :evil: :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 18 Юни 2009, 18:52

spdrrk0 написа:
IAV написа:

затова, че са ти заснели колата на ОМВ-то примерно ще подписваш предупреждение, е как така :shock:
да те хванат да правиш простотии по улиците разбирам ама така не става :evil:

тая седмица пропуснах ама следващата идвам на сбирката с А-класата да видим къв стриит рейсър ще ме изкарат :evil: :mhihi:

пък и като си с БМВ не значи че не си случаен и не си спрял да си купиш цигари :roll:
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 18 Юни 2009, 18:58

mursi написа:....пък и като си с БМВ не значи че не си случаен и не си спрял да си купиш цигари :roll:

точно това имах предвид колега, че си въобразяват повече, от колкото си мислят че могат ;)

Айде момчета аз ще потеглям че имам малко работа и после,който идва горе на сбирката..ще се видиме с него там.. ;):) :mhihi: 8)
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юни 2009, 20:54

IAV написа:

Колега щом знаеш я ми разясни как и за какво ще ме предупредят? След като аз съм спрял да си зареда гориво и на излизане са блокирали бензиностанцията и са ми записали номера без много обяснения. И кво викат ме да ми забранят5 да посещавам ОМВ Дружба и ако не го изпълнят ще ме голбят 500лв така ли?
МИ ако е така нали ще ги разсипя от съдене, тва е демократична държава и щом нямам акт или материал че съм нарушавал обществения ред мисля че няма да стане номера им защото немогат да го докажат. Да не говорим че немогат да докажат че съм част от БМВ общността, а не случаен посетител на бензиностанцията със същата марка автомобил ;) Прав ли съм?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 18 Юни 2009, 21:08

аз мисля 4е се напъват много заради иаборите ,ама некои път трябва да се събереме пред народното събрание и :twisted:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 18 Юни 2009, 23:11

колеги, днес макар и малко постно да беше ми хареса събирането,..определено имаше повече хора от миналата седмица в Четвъртък, тогава почти жива душичка нямаше.. :mhihi: ,..но този път си беше поносимо ;) 8) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 18 Юни 2009, 23:14

тази вечер на бояна за кратко спря една патрулка с голямо бяло нещо с цилиндрична форма и две прозорчета което се връткаше...мисля че беше нов вид камера за засичане на скорост и снимане понеже един моторист се излетя както винаги и камерата много бързо се врътна да го проследи....движеха се леко и снимаха бензиностанцията....а на таблото им имаше нещо което приличаше на микрофони мо предполагам са радари.....

....ти незнам още какво мислят да ни пратят SLAT или ГДБОП :mhihi: ....
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Юни 2009, 0:54

а имаше и една кола на вестник труд :mhihi: :mhihi: Мислехме да ходим да ги питаме колко дават за да им напрайм някво шоу, че да не им остане колонката празна
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 19 Юни 2009, 1:10

видях си колата във вестник :D Вече съм горд направо :lalala:

ПП: Вторник пак там за втора снимка :winky:

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 19 Юни 2009, 7:45

Предлагам другата седмица да се съберем или по-рано,или по-късно
Или другия вариант да паркираме някаде на паркинга на КАУФЛАНД
и пеш да отидем на ОМВ хахххах,или да отидем с други коли да няма БМВ-та да видим хахахахаах тогава :)
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 19 Юни 2009, 9:24

BMW дизаин написа:тази вечер на бояна за кратко спря една патрулка с голямо бяло нещо с цилиндрична форма и две прозорчета което се връткаше...мисля че беше нов вид камера за засичане на скорост и снимане понеже един моторист се излетя както винаги и камерата много бързо се врътна да го проследи....движеха се леко и снимаха бензиностанцията....а на таблото им имаше нещо което приличаше на микрофони мо предполагам са радари.....

....ти незнам още какво мислят да ни пратят SLAT или ГДБОП :mhihi: ....

ееее гадост :roll: ,..пак съм изпуснал шоу(малко или много),..е другия четвъртък, ако не седя до полунощ там,те пък на,..искам да ги видя маймуните кво правят,..хехе :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия