СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
няма такъв смях, писали акотове за опасно шофиране на полигон и паркинг ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- jp_montoya
- Потребител
-
- Кара: e30
- Мечтае да кара: е30 М3
В статията на безплатния вестник пишат за гонки с БМВ, а пускат снимка на морджия, който кара на задна-ето това е непрофесионална статия, която не съобщава нищо и в нея няма полезна информация освен че дружбенци се оплакват
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Леле в какви филми са се вкарали тия от вестниците, пък и патрулките...що се занимат, а как го разказват само...приказка 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
IAV написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе тия са мега зле
до колкото си спомням полицайте не могат нищо да ти кажат ако правиш изпълнения извън пътя на паркинг или заградено място, освен акт за нарушаване на обществения ред, или нощния покой....
Ако прочетеш в статията ще видиш че се споменава за връчване на призовки и като отидеш ти връчват предупреждение в писмен вид и се подписваш!
А следващият път при следваща призовка получаваш акт от 500 лева , 1во ниво има и 2ро и т.н.!
не ме питайте от къде знам за тея работи, но са истина могат да го направят!
И като знаеш какво пише в всичките тези бумажки ???
Че си вдигаш шум на белзюдно място ли? Още малко ще ни глобят за викане в гората.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
до колкото си спомням полицайте не могат нищо да ти кажат ако правиш изпълнения извън пътя на паркинг или заградено място, освен акт за нарушаване на обществения ред, или нощния покой....
Ако прочетеш в статията ще видиш че се споменава за връчване на призовки и като отидеш ти връчват предупреждение в писмен вид и се подписваш!
А следващият път при следваща призовка получаваш акт от 500 лева , 1во ниво има и 2ро и т.н.!
затова, че са ти заснели колата на ОМВ-то примерно ще подписваш предупреждение, е как така

да те хванат да правиш простотии по улиците разбирам ама така не става

тая седмица пропуснах ама следващата идвам на сбирката с А-класата да видим къв стриит рейсър ще ме изкарат

Tux0 Ca !

spdrrk0 написа:IAV написа:_65536_kb_sec_ написа:а бе тия са мега зле
затова, че са ти заснели колата на ОМВ-то примерно ще подписваш предупреждение, е как така![]()
да те хванат да правиш простотии по улиците разбирам ама така не става
тая седмица пропуснах ама следващата идвам на сбирката с А-класата да видим къв стриит рейсър ще ме изкарат![]()
пък и като си с БМВ не значи че не си случаен и не си спрял да си купиш цигари

PLAY GOLF DON'T DRIVE IT
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
mursi написа:....пък и като си с БМВ не значи че не си случаен и не си спрял да си купиш цигари
точно това имах предвид колега, че си въобразяват повече, от колкото си мислят че могат

Айде момчета аз ще потеглям че имам малко работа и после,който идва горе на сбирката..ще се видиме с него там..

"Нашият дрифт е ненаказуем"... 
BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Колега щом знаеш я ми разясни как и за какво ще ме предупредят? След като аз съм спрял да си зареда гориво и на излизане са блокирали бензиностанцията и са ми записали номера без много обяснения. И кво викат ме да ми забранят5 да посещавам ОМВ Дружба и ако не го изпълнят ще ме голбят 500лв така ли?
МИ ако е така нали ще ги разсипя от съдене, тва е демократична държава и щом нямам акт или материал че съм нарушавал обществения ред мисля че няма да стане номера им защото немогат да го докажат. Да не говорим че немогат да докажат че съм част от БМВ общността, а не случаен посетител на бензиностанцията със същата марка автомобил

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
аз мисля 4е се напъват много заради иаборите ,ама некои път трябва да се събереме пред народното събрание и 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
колеги, днес макар и малко постно да беше ми хареса събирането,..определено имаше повече хора от миналата седмица в Четвъртък, тогава почти жива душичка нямаше..
,..но този път си беше поносимо

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
тази вечер на бояна за кратко спря една патрулка с голямо бяло нещо с цилиндрична форма и две прозорчета което се връткаше...мисля че беше нов вид камера за засичане на скорост и снимане понеже един моторист се излетя както винаги и камерата много бързо се врътна да го проследи....движеха се леко и снимаха бензиностанцията....а на таблото им имаше нещо което приличаше на микрофони мо предполагам са радари.....
....ти незнам още какво мислят да ни пратят SLAT или ГДБОП
....
....ти незнам още какво мислят да ни пратят SLAT или ГДБОП

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а имаше и една кола на вестник труд
Мислехме да ходим да ги питаме колко дават за да им напрайм някво шоу, че да не им остане колонката празна

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Предлагам другата седмица да се съберем или по-рано,или по-късно
Или другия вариант да паркираме някаде на паркинга на КАУФЛАНД
и пеш да отидем на ОМВ хахххах,или да отидем с други коли да няма БМВ-та да видим хахахахаах тогава
Или другия вариант да паркираме някаде на паркинга на КАУФЛАНД
и пеш да отидем на ОМВ хахххах,или да отидем с други коли да няма БМВ-та да видим хахахахаах тогава

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
BMW дизаин написа:тази вечер на бояна за кратко спря една патрулка с голямо бяло нещо с цилиндрична форма и две прозорчета което се връткаше...мисля че беше нов вид камера за засичане на скорост и снимане понеже един моторист се излетя както винаги и камерата много бързо се врътна да го проследи....движеха се леко и снимаха бензиностанцията....а на таблото им имаше нещо което приличаше на микрофони мо предполагам са радари.....
....ти незнам още какво мислят да ни пратят SLAT или ГДБОП....
ееее гадост