Пресничко от клуб Volvo в дир.бг :-)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пресничко от клуб Volvo в дир.бг :-)

Мнение от Gavril » 29 Апр 2005, 20:41

Та попаднах на слединя пост: :mhihi:

" Никой не е виновен че човек понякога попада в ситуации където не е на мястото си. На засегнатите дами предлагам да развият темата "Мъж пазарува чорапогащи с ликра". А дотогава....

Вечер след края на работния ден. Магазин за авточасти. Само един продавач и опашка от около 10 човека. Продавача работи доста добре, но опашката все пак се движи бавно - докато намери частта в каталога, докато провери в компютъра, туй - онуй.... Цялата опашка е малко напрегната, заради това че трябва да си губи времето, би било добре за 5 минути да купят каквото им трябва и да си ходят.... Цялата опашка се състои от мъже, с изключение на една девойка.
Девойката:
- Трябват ми спирачни накладки!
Продавача:
- За каква кола?
Девойката:
- За мойта!
Продавача:
- ?!!!!!
Опашката е отчаяна, разбират че това ще продължи дълго.... Продавачът:
- Марка?
Девойката:
- ??!!!!!
Продавачът:
- Как се казва?!
Девойката:
- Фолксваген!
Продавачът:
- Модел?
Девойката:
- ???!!!!
Продавачът:
- Отзад, на багажника, какво пише?
Девойката:
- А-А-А-АААА!! (пауза за размисъл) - "Роло"!!
Продавачът:
- ??!!!!
Опашката:
- ???!!!
Девойката:
- !!!!!!!!!!!!!!!!!
Продавачът и опашката се замислят какво е това "роло".
Изведнъж, някой от опашката получава просветление:
- ПОЛО!!!!
Девойката:
- ?????????????
Продавачът:
- Уффффффффф!!
Опашката:
- Уф! Уф! Уф!
Продавачът:
- Година?
Девойката:
- 1978!
Продавачът:
- ???!!!
Опашката:
- ???!!!!
Всички са в шок, такава антика, а още се движи....
Продавачът нерешително прелиства каталога... Изведнъж някой от опашката
Хахахаха, хихихихи!!! (подавен смях), после по опашката с верижна реакция се чува хихикане...
Девойката (към опашката):
-????!!!!
Цялата опашка, вече дружно ХА-ХА-ХА!! Продавачът се откъсва от каталога. Тъпо гледа опашката, но и той загрява и почва да хихика. По-късно, потискайки смеха си:
- Година на производство на колата?!
Девойката:
- 1999.
Продавачът (ровейки се в каталога):
- Обем?
Опашката замира. Девойката (мислейки няколко секунди):
- На кое?
Опашката:
- ?!?!?!!?
Някой от опашката, на пода на магазина:
- НА БАГАЖНИКА, ХАХА - ОБЕМА НА БАГАЖНИКА!!!!
Опашката:
- ХА-ХА-ХА!!!
Девойката (много смутена):
- Не знам...
Половината опашка започва да се тресе в конвулсии. Продавачът:
- Дайте документите.
Девойката (дълго се рови в чантичката си) и вади ПАСПОРТ! Остатъците от опашката, в пристъпи на епилепсия, падат на земята. Най-слабите вече ги доубиват, за да не се мъчат. Около отдела се събира тълпа. Продавачът (червен от сдържания смях):
- Документите на КОЛАТА!!
Девойката (червена като продавача, но по други причини), изсипва съдържанието на чантичката си на рафта, продавача рови от там свидетелството за регистрация, започва да търси по каталога накладки. Пауза. Народът от опашката постепенно се успокоява. Връща се в строя, чува се рядко, самотно хихикане.
Продавача:
- Имаме Lucas.
Девойката:
- Това какво е - модел?
Някой от опашката, (задавяйки остатъци от хихикане):
- Не - това е марка!
Девойката:
- ?!!!!!!!!! (явно се чувства тъпо)... А други имате ли?
Продавачът:
- Имаме Ferоdo, Ate.
Девойката:
- А задни?
Продавачът:
- Имаме и задни.
Девойката:
- Какви?
Продавачът:
- Същите.
Девойката (след дълъг размисъл):
- Не искам!
Продавачът:
- Какво не искате?
Девойката почервеняла като рак, почти крещейки, и вече достигайки до писък):
- НИЩО НЕ ИСКАМ!!!!!!
(бързо събира нещата си от рафта и си тръгва)
БЕЗ КОМЕНТАР"

Ха, ха, не знам колко е истина и колко разкрасено, ама е забавно :mhihi:

Ето и линка към темата
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Апр 2005, 20:47

Бе яко е ама... :arrow: :repost:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 30 Апр 2005, 9:22

само да не ти се случва да си на опашката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Апр 2005, 10:54

DEFLEPPARD написа:само да не ти се случва да си на опашката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

най - много да се смажеш от смях :lol: :lol:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 30 Апр 2005, 20:10

err0r написа:Бе яко е ама... :arrow: :repost:

Може и да е :repost: , но си е добро нали :mhihi: добре че не сме такива всичките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 30 Апр 2005, 20:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Добре бееее.Е затова мъжете говорят така за жени шофьорки :lol: Като ония виц за блондинката ..
Дет карала в насрещното и я спрял полицай
Полицая: Госпожице къде отивате?
Блондинката : Абе незнам ама където и да е явно не е хубаво , всички се връщат от там! :mhihi:

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 30 Апр 2005, 21:41

A питате ли го продавача?!
Не е лесно да караш Роло 1987 да не му знаеш обема, след като заедно сте отраснали заедно, затова девойчето се е притеснило:)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 30 Апр 2005, 21:50

:D
днеска бях свидетел как един чичка паркирайки напред забърса един бус с вратата си :mhihi: , техника която обикновенно се характеризира като "женска" :mhihi:
на всички се случва, казах аз в опит да го успокоя :D

Благодаря на дамите ни за отговорите :D сигурен съм привърженички на МАРКАТА като вас няма начин да не са отлични и зад волана :D
Весел Великден на всички :D

Г
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Апр 2005, 22:30

:mhihi: :mhihi: :mhihi: сълзи рукнаха от очите ми, толкова много се смях. В същност, подобни куриози има... и надали ще секнат. Веднага се сетих за една случка

Влиза клиент в магазина, а аз по случайност съм зрителка... на сценката:
- Здравейте, имате ли .... и колко струва?
- Да, но за какъв автомобил?
Клиента се обръща в посока към улицата и посочва с пръст ... нещо ... някъде отвън в пространството с много автомобили с думите .... "Ей, за онази там" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 01 Май 2005, 6:46

Eva* написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: сълзи рукнаха от очите ми, толкова много се смях. В същност, подобни куриози има... и надали ще секнат. Веднага се сетих за една случка

Влиза клиент в магазина, а аз по случайност съм зрителка... на сценката:
- Здравейте, имате ли .... и колко струва?
- Да, но за какъв автомобил?
Клиента се обръща в посока към улицата и посочва с пръст ... нещо ... някъде отвън в пространството с много автомобили с думите .... "Ей, за онази там" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

тва и аз съм го правил с Е30ката щото кат вляза и кат му кажа "трябва ми еди кво си за е30 316" тва е всичката информация, която му трябва, ама той нали е непросветен и почва "ама кво е това Е30, ама коя година е, ама колко коня е, ама какъв е обема" ... как може да не знае че Е30 е модел на купе от марката БМВ, че е30 316 са се произвеждали само 1984 до 86-a, и че има само един модел Е30 316 и няма значение от коя година точно е, и че е с мотор М10Б18 и че е 1800 кубика, 90 коня, с карбуратор и всичката останала информация, която произтича от краткото "е30 316" (без И отзад)...
и кат ме пита карбуратор ли е или инжекция направо издивявам, идва ми да хвана дебелия справочник дето го гледа и да го тресна по главата, наум си мисля "абе кретен аз казах 316 а не 316ИИИИИИИИИИИИ"
а после се сещам че той не е фен, пък аз на мерцедес не знам нито един от моделите :uups:

Потребител
Аватар

Мнение от maximum_max » 01 Май 2005, 7:14

Да, да :D ...
А моя приятелка ми разказа следната случка (внимание: това е истинска история) :D Ще я разказвам в първо лице за удобство на Читателя:

...Прибираме се с гаджето ми от Пловдив. На тръгване с огромно усилие го убедих, че няколкото дни които изживявам с книжка (б.р. свидетелство за правоуправление) са ми напълно достатъчни да прибера колата и нас до София невредими. Ще карам! голям кеф! "Ама да спазваш знаците поне, нали" - ми казва той и аз, естествено убедително се съгласявам... Вече пътуваме! Ха, ха, колко е готин пътя с поглед зад волана! Пък и ако някакси се разберем с моя да не гледа така сякаш ни нападат извънземни от всички страни.... Е гати кефа! Отказа се от напрегнатата си поза тип жираф и се оттегли на задната седалка с новия си брий на "24 часа". Няма го (поне духом). Мечта!
Следя само километража и внимавам да не минава над 80 (към 90 нещо тресе и е много страшно). Пък и - "дадена дума - хвърлен камък"! Карам бавно (по неговите разбирания, за мене си е екстра).
Дълго, уморително... Схвана ми се дясното коляно, но.. нали съм инат-шофьор - трая си...
"-Яяя, ма ние почти сме стигнали, бе?" - с явно удоволствие в гласа чувам коментар отзад.
"-Ми май да! колко още има до София?" - питам с надежда аз.
"10-тина километра, бейби! Ти си истинско злато! Никакви грижи до сега! Браво!" - отговаря с гордост той и отново потъва в меланхолия зад вестника....

И о, чудо! Започвам да изпреварвам и някакви западни коли вече! Я да погледна пак километража? - Да, "все в порядке" - показва си същите 80км/ч... Ма как ги минавам тия само, а! Ейго е и тоя, дето одеве ми изкара акъла! Бълък! Ти кво си мислиш бе! Ей сега ще те мина! Готово! Сега си зад мен! Лигльо! А, и другия, големия, дето ме уплаши, че ще ме бутне (е то беше само вятър, ма колко е страшно като мръдне колата с тая скорост, а?)... Майната ви, кой сега е номер едно, а?!?
....Ееее, полицай! "Коте, какво да правя, тоя май маха...???"
"Спирай, де! Спирай! Натисни спирачката!!! ...Уф, браво! Върни назад .... Задна.... Мани, недей! Той идва... Приготви си документите и иди при него..."
Вземам си аз шофьорската книжка и излизам от колата. А коленете ми треперят... Ми за първи път ми е.. И сега какво ли ще иска от мен този униформен? Отивам към него.. и той върви към мен... мале, ма бая далече спрях, май???
П: -Абе, ти знака не го ли видя?- казва задъхан от лекия тръст органа на реда (ма къв е смешен с тая ярка дрешка, а)
Аз: - Кой знак?
П: -Ми тоя- сочи нещо - 40км/ч
Аз: - А, ми то нали на магистрала е разрешено със 120? - разсъждавам аз на глас - Защо 40?
П: -Ми защото това е КПП и има ограничение... А предните не ги ли видя? 100, 80, 60, 40... няколко.. - явно учуден ме гледа човека
Аз: - Не, не ги видях..
П: -Е как, бе, ма те са много....
Аз:-Мииии. Аз знаците не ги гледам, защото сменям платното....
П: -????
П: -"Документите, моля, и заповядайте да ви съставим акт...."
Аз: -"Заповядайте...."
П: -Добре... това ви е шофьорската книжка .... А документите на колата къде са?
Аз: - Аааа, тя не е моя! - отсичам аз, с което предизвиквам явен интерес в очите на полицая
В този момент от някъде се появява гаджето ми и с протегната ръка, в която държи някакви документи казва:
Г: -Колата е моя, г-н Полицай, заповядайте.
П:видимо успокоен -Ааа, добре! Хайде, елате да напишем акта... И веднага добави, обръщайки се изцяло към Съкровището ми: "Момче, ма ти си луд бе! Как й даваш колата! Ама и как се возиш спокойно, бе...Мале, мале! ... Пил ли си?
Г: - Не??!
П: -Я си взимай документите (б.р. - на колата) , качвай се ДА КАРАШ и се прибирайте по живо по здраво докото не сте се убили някъде...Мале, мале, мале....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 03 Май 2005, 23:29

DEFLEPPARD написа:... как може да не знае че Е30 е модел на купе от марката БМВ, че е30 316 са се произвеждали само 1984 до 86-a, и че има само един модел Е30 316 и няма значение от коя година точно е, и че е с мотор М10Б18 и че е 1800 кубика, 90 коня, с карбуратор и всичката останала информация, която произтича от краткото "е30 316" (без И отзад)...

от '82 до началото на '87.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Май 2005, 2:23

maximum_max написа:........

"Ама колата нещо се засили"

Тази реплика, произнесена от млада госпожица зад волана на моята кола, нямаща хал хабер как се шофира ме докара до инфарктно състояние :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 04 Май 2005, 9:35

Случките са си реални, но добре че не го приемаме лично. А и всичко е до човек. Никой не се е родил с книжка, но взимайки я трябва да приемеш и отговорностите и - въпрос на личен избор.
Изображение

Назад към Страхотни истории