Е Това на Какво прилича ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Е Това на Какво прилича ??

Мнение от Silver320 » 17 Юни 2009, 20:18

Здравейте колеги . Историята е следната . Карам си днес аз и на една пешеходна пътека спирам понеже виждам че един човек е решил да пресича решавам да го пусна защото знам като съм пеша колко е грозно да не те пуснат на пешеходна пътека и му правя знак да пресече а тоз урунгел решава да ми каже "Ай карай уе педе***" е много ми се искше да сляза да му начупя ченето ама в 17:30 10000 човека карат зад мене и не става да задръстя улицата заради някакъв шибаланко . Е на какво прилича това ако някой може да го обясни ?
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 17 Юни 2009, 20:19

Веднага ти обеснявам!

Това е България какво очакваш.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 17 Юни 2009, 20:23

Всякакви ги има, колега...
Да не ти пука :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Юни 2009, 20:27

Аз запалих малко гуми пред една селска торба с мас в Пирдоп :) Абсолютно същата ситуация, само че допълни: "Кво ми светиш с тея фарове" към твоето изречение.

Днес някакъв човек на 30тина макс години, не повече, с ризка, абсолютно нормално и интелигентно изглеждащ човек успя да ме изуми. На Ал.Малинов, правя ляв завой към новия булевард (май Ляпчев се казваше). Той няма причина да дава напред, понеже е запълнено всичко до светофара.
Пусна един велосипедист пред мен и в момента, в който аз бях пред Bravo-то му, даде един метър напред, за да ме затвори. Аз се опулих ей така :shock:. Не съм очаквал такава идиотщина. Гледам го в, оня ме псува като откачен... Мислих малко, и просто го отебах. Не си струва да се занимава човек със всеки луд. Някакво момиче почна да го псува мъжката отстрани и ми направи път да мина.

Какво по дяволите става с хората???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 17 Юни 2009, 20:27

Еми честно да ти кажа пука ми защото малко или много някой хората го от оценяват това нещо и утре в други ден те ще ме пуснат като си пресичам улицата пеша . Аз се мъча да направя добро а виждам Зло . Ето за това се дразня.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от European » 17 Юни 2009, 20:36

Знам, наистина няма как да не ни "пука" :) И аз се ядосвам яко на всякакви селски изпълнения и тн, но ефекта е точно нулев... И напоследък ми е май все едно за такива индивиди... И без това сме прекалено натоварени / изнервени, за да си образуваме още нерви от такива ... А и нали знаеш : Всичко се връща :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Юни 2009, 20:41

аз отдавна ми е кофти да карам,ама кога се налага,гледам да давам път на всички и ми става кеф като ми се отблагодаряват :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 17 Юни 2009, 20:43

Е да ти кажа днеска не ми беше голям кеф като ми се отблагодариха :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 17 Юни 2009, 21:14

Така е в BG нетрябва да те учудва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Юни 2009, 21:21

Ами знам за един такъв случай...пешеходеца беше пребит след това, според мен заслужено. Не стига че му правиш жест винаги с известен риск някоя блейка да те натресе отзад, ами и ще ругае :ranting:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 17 Юни 2009, 22:42

Подобни случки всеки ден,но за съжаление хората са се бъгнали централно :confused:
Онзи ден,точно след като ми разбиха колата и я взех от ключар си карам леко по един булевард и на едно ръстовище предвидливо намалявам,щото знам че има ДУПКА(,а ми свети зелено,за пещеходци червено) и някфа леля с малко дете тръгна да пресича пред колата.Платната там са две и до мен някъв "цистезател" с Форд ЕКСпорт профучава покрай мен.Набрах се на клаксона,за да стресна жената и тя милата вместо да се засрами,почна да ми крещи"абе ти кфо ми намаляваш,нали да пресичам" :shock: :shock: :shock: :shock:
За малко и тя и детето да ги отнесе оня с фордчето :!:
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 17 Юни 2009, 23:03

ти добре, че им бипна, че щяха да станат страшни неща - явно тя не е разбрала за какво става въпрос
иначе на мен такива неща до сега не са се случвали - почти винаги ми махат като ги пускам хайванчетата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 17 Юни 2009, 23:04

А днес сутринта за даскало пресичам в дианабад "Никола Габровски" на пешеходна ,но виждам ,че има кола и нямаше смисъл да го бавя при положение ,че е само една и си викам ще го изчакам (по средата на улицата).И тоя тъпак мина зад мен в отсрещното ,щеше да ме отнесе и след това на 1 боя от челен удар с кола която в последствие е дошла от другата посока :mhihi: Направи деня ми по весел тоя глупак :mhihi: Не съм спрял да се смея през целия път :mhihi:
Live it like you Love it

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 17 Юни 2009, 23:08

направи добро, изяж говно :mhihi: да не те озлобява това. и на мен ми се е случвало същото.
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 17 Юни 2009, 23:09

За такова нещо само съм чувал и съм си мислел, че е единствен случай. Някакси не си го представям да дам път на някой и той да почне да ме псува за това :shock:

Следваща

Назад към Извън Темата