Е Това на Какво прилича ??
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Е Това на Какво прилича ??
Здравейте колеги . Историята е следната . Карам си днес аз и на една пешеходна пътека спирам понеже виждам че един човек е решил да пресича решавам да го пусна защото знам като съм пеша колко е грозно да не те пуснат на пешеходна пътека и му правя знак да пресече а тоз урунгел решава да ми каже "Ай карай уе педе***" е много ми се искше да сляза да му начупя ченето ама в 17:30 10000 човека карат зад мене и не става да задръстя улицата заради някакъв шибаланко . Е на какво прилича това ако някой може да го обясни ?

Те мразят BMW Аз мразя тях
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Аз запалих малко гуми пред една селска торба с мас в Пирдоп
Абсолютно същата ситуация, само че допълни: "Кво ми светиш с тея фарове" към твоето изречение.
Днес някакъв човек на 30тина макс години, не повече, с ризка, абсолютно нормално и интелигентно изглеждащ човек успя да ме изуми. На Ал.Малинов, правя ляв завой към новия булевард (май Ляпчев се казваше). Той няма причина да дава напред, понеже е запълнено всичко до светофара.
Пусна един велосипедист пред мен и в момента, в който аз бях пред Bravo-то му, даде един метър напред, за да ме затвори. Аз се опулих ей така
. Не съм очаквал такава идиотщина. Гледам го в, оня ме псува като откачен... Мислих малко, и просто го отебах. Не си струва да се занимава човек със всеки луд. Някакво момиче почна да го псува мъжката отстрани и ми направи път да мина.
Какво по дяволите става с хората???

Днес някакъв човек на 30тина макс години, не повече, с ризка, абсолютно нормално и интелигентно изглеждащ човек успя да ме изуми. На Ал.Малинов, правя ляв завой към новия булевард (май Ляпчев се казваше). Той няма причина да дава напред, понеже е запълнено всичко до светофара.
Пусна един велосипедист пред мен и в момента, в който аз бях пред Bravo-то му, даде един метър напред, за да ме затвори. Аз се опулих ей така

Какво по дяволите става с хората???
Знам, наистина няма как да не ни "пука"
И аз се ядосвам яко на всякакви селски изпълнения и тн, но ефекта е точно нулев... И напоследък ми е май все едно за такива индивиди... И без това сме прекалено натоварени / изнервени, за да си образуваме още нерви от такива ... А и нали знаеш : Всичко се връща 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аз отдавна ми е кофти да карам,ама кога се налага,гледам да давам път на всички и ми става кеф като ми се отблагодаряват 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами знам за един такъв случай...пешеходеца беше пребит след това, според мен заслужено. Не стига че му правиш жест винаги с известен риск някоя блейка да те натресе отзад, ами и ще ругае 

Никой не мое ма връне на селу!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Подобни случки всеки ден,но за съжаление хората са се бъгнали централно
Онзи ден,точно след като ми разбиха колата и я взех от ключар си карам леко по един булевард и на едно ръстовище предвидливо намалявам,щото знам че има ДУПКА(,а ми свети зелено,за пещеходци червено) и някфа леля с малко дете тръгна да пресича пред колата.Платната там са две и до мен някъв "цистезател" с Форд ЕКСпорт профучава покрай мен.Набрах се на клаксона,за да стресна жената и тя милата вместо да се засрами,почна да ми крещи"абе ти кфо ми намаляваш,нали да пресичам"
За малко и тя и детето да ги отнесе оня с фордчето

Онзи ден,точно след като ми разбиха колата и я взех от ключар си карам леко по един булевард и на едно ръстовище предвидливо намалявам,щото знам че има ДУПКА(,а ми свети зелено,за пещеходци червено) и някфа леля с малко дете тръгна да пресича пред колата.Платната там са две и до мен някъв "цистезател" с Форд ЕКСпорт профучава покрай мен.Набрах се на клаксона,за да стресна жената и тя милата вместо да се засрами,почна да ми крещи"абе ти кфо ми намаляваш,нали да пресичам"

За малко и тя и детето да ги отнесе оня с фордчето

от свинята лебед не става...
А днес сутринта за даскало пресичам в дианабад "Никола Габровски" на пешеходна ,но виждам ,че има кола и нямаше смисъл да го бавя при положение ,че е само една и си викам ще го изчакам (по средата на улицата).И тоя тъпак мина зад мен в отсрещното ,щеше да ме отнесе и след това на 1 боя от челен удар с кола която в последствие е дошла от другата посока
Направи деня ми по весел тоя глупак
Не съм спрял да се смея през целия път 

Live it like you Love it
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4