ЗА или ПРОТИВ употребата на мари*уана?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко често консумирате мари*уана?

всеки ден (по няколко пъти)
15
6%
1-2 пъти в седмицата
22
9%
веднъж месечно
11
5%
твърде рядко
45
19%
не употребявам, против съм
143
61%

Общо гласове : 236

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 17 Юни 2009, 9:14

HA_PEMOHT написа:Братлеееее.....ма то и лепилото не вреди на никой бе дееба, а даже се купува в аптеката и прави толкова полезни работи като да ти лепи разни неща...и всеки го ползва, толкова хора дето го ползват нищо им няма...

Значи да си дишам лепилце е съвсем безвредно, доказано е ! А тва че имало некви циганета, те не дишат лепило ми нещо друго...бате безвредно е

Пич, кой се опитва да те убеждава кое е вредно и кое не, защо не прочетеш първият коментар по темата и да помислиш още веднъж по-задълбочено, вместо да се правиш на забавен...
Иначе по твоята желязна "логика" - цигарите и алкохола също се продават свободно и до колкото съм чувал не са лековити... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юни 2009, 10:40

[quote="titto"]имаше 3 вида трева(знам ги от компанията в която бях, не че бяха лоши хора...):
"смешна";"халюцинираща" и "смисловна"-quote]
Имаше един "Фреди" дет продаваше на парка заимов и по едно време използваше една будка за вестници, на която се редяха опашки. Тоя го знаеше цяла България. Тва преди 10 г.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Юни 2009, 13:27

bigmurzi написа:Нема лошо :mrgreen:

Циклаж и развлечение има за всички :winky:

:yes:

Твърдо ЗА разбира се :D

Първо, че така ще се контролира тревата, държавата ще прибере огромни печалби от данъци, такси и т.н.
И е много по-добре като имаш примерно проблем със съня да си пафнеш веднъж, вместо да се тъпчеш с всякакви измислени лекарства ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Julianо » 17 Юни 2009, 15:39

Transportera написа::no: по-добре литър уйски отколкото :weed:

E тва е приказка :)

Потребител
Аватар
Кара: vw passat 5
Мечтае да кара: vw passat cc

Мнение от djoko14 » 17 Юни 2009, 15:42

момчета и аз като по малък съм пробвал и имаще един период дето пушех но после първо реших че няма смисъл второ малко или много вреди...затова по добре да се спортува спорта също може да ти влияе като трева ...

Предишна

Назад към Извън Темата