СОФИЯ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 touring
Мечтае да кара: М Power
Детайли за колата: черна , М40Б18

Мнение от joepower » 16 Юни 2009, 17:51

е кво стана са последно сбирката неска ще е в младост така ли :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Юни 2009, 0:51

някой последно разбра ли по коя телевизия ще ни дават пак :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 17 Юни 2009, 1:11

Булсатком? :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 17 Юни 2009, 8:41

VesoPesa написа:някой последно разбра ли по коя телевизия ще ни дават пак :mhihi:

Защо бе колега, да не би пак да е имало някой папарак, който да е дебнел ситуацията.. ;) :)
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 touring
Мечтае да кара: М Power
Детайли за колата: черна , М40Б18

Мнение от joepower » 17 Юни 2009, 10:29

хахаха папарак вика :mhihi: то си беше направо хайка с криминална :cop: блокираха входовете на ОМВ-то ама всички и непускаха никой да влиза и излиза от бензиностанцията! пак имаше заснети улични бандити с бързи 30-ки на по 20 години :mhihi: и много влезли в (черния списък на стриит рицарите) :mhihi: жалко само че дочух от куките че имало към 15 задържани :confused: но такава хайка тип заловяване на нарко дилари набех виждал :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Юни 2009, 10:37

joepower написа:хахаха папарак вика :mhihi: то си беше направо хайка с криминална :cop: блокираха входовете на ОМВ-то ама всички и непускаха никой да влиза и излиза от бензиностанцията! пак имаше заснети улични бандити с бързи 30-ки на по 20 години :mhihi: и много влезли в (черния списък на стриит рицарите) :mhihi: жалко само че дочух от куките че имало към 15 задържани :confused: но такава хайка тип заловяване на нарко дилари набех виждал :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

те наркодилърите не ги знаят кои са бре ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Юни 2009, 10:40

добре е ,че не са се светнали да проверяват номерата на двигателите,че незнам колко прибрани коли ще има тогава :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Юни 2009, 10:45

Явор написа:добре е ,че не са се светнали да проверяват номерата на двигателите,че незнам колко прибрани коли ще има тогава :mhihi:

да ти кажа някой разправяше че са записвали всички данни на колите, та незнам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 17 Юни 2009, 10:49

joepower написа:хахаха папарак вика :mhihi: то си беше направо хайка с криминална :cop: блокираха входовете на ОМВ-то ама всички и непускаха никой да влиза и излиза от бензиностанцията! пак имаше заснети улични бандити с бързи 30-ки на по 20 години :mhihi: и много влезли в (черния списък на стриит рицарите) :mhihi: жалко само че дочух от куките че имало към 15 задържани :confused: но такава хайка тип заловяване на нарко дилари набех виждал :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Демек, изкаш да кажеш че на ОМВ-то в Дружба ли е ставала тази хайка,..и ако са снимали пак,..знаели се по коя ТВ се е давал репортажът :roll: :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 17 Юни 2009, 11:10

Тоя полицая където ми записваше данните ми вика цитирам ''Поздравления господин Михов вие и вашия автомобил вече сте в списака на нощните Стрийт рейсъри'' :D :D :D
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

Потребител
Аватар

шибани куки

Мнение от PitBull-a » 17 Юни 2009, 11:56

Аз толкова тапи пар4ета като тия снощи не бях виждал, седнал да ми проверява пожарогасителя 4ак с ква дата е? добре4е беше уйулен и видя само пломбата. до мен на един пич му написаха акт за йилетка, друго не измислиха, а ниакав пален пендел само обикаляше с една камера тип домашна дето аз си снимам кучето, идеше ми да му извартя един шамар. Снимали ни номерата - и кво, 4е сме се сабрали там, на тях пак кой им дава право да затварят ОМВ-то, то принципно бензиностанцията има право да ги сади за изпусната клиантела. На красна поляна до гараж земляне има добро полигонче, ако проидалжат простотиите с ушевите в дружба предлагам там да се преместим, пак има и ОМВ отстрани :(
Pali gumi a ne du6ata si

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 17 Юни 2009, 12:28

значи вече разбирам, че е истина това с хайката на ОМВ-то :roll: и простотиите на полицаите,..чудя се само дали утре ще има такива глупости на ОМВ-то при Бояна,..а и се чудя дали ще има ентусиасти да дойдат на ОМВ-то или всички ще са се наплашили от това,което е станало вчера в жк.Дружба,...ебахти тъпанарите,..знаеш ли кога ще ми напишат акт за това че съм спрял на бензиностанция :evil: ,..хаха ебаси това само в нашата държава може да се види :roll: ;)

Потребител
Аватар

За бояна

Мнение от PitBull-a » 17 Юни 2009, 12:39

Самнявам се някой да се е оплашил от това на дружба, Според мен довечера на бояна ще си има хора, поне аз мисля да сам там. Се пак ако не покажем сами че не ни пука, няма кой да седне и да го направи вместо нас. А и акт за това че си пия кафето и си говоря с някой нека ми напишат. после така ще го обжалвам че и неустойки ще плащат :winky:
Pali gumi a ne du6ata si

ентусиаст
Аватар

Re: шибани куки

Мнение от JOGI » 17 Юни 2009, 12:40

PitBull-a написа:На красна поляна до гараж земляне има добро полигонче, ако проидалжат простотиите с ушевите в дружба предлагам там да се преместим, пак има и ОМВ отстрани :(

то и без да има нищо въртат патрулки през него, пък и асфалта на паркинга е много зле

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Юни 2009, 12:45

Те няма какво да ви кажат, ако си седите кротко на ОМВ-то и си лафите. Но разбира се, ако сте и паркирали нормално. Не може да се очаква да се пилят гуми и да се блокират колонките и да не ви тормозят с актове. Иначе голямо шоу е с тия полицаи, криминалета посред нощ :mhihi:
BMW only!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия