Управление на перка за климатик на Е46 (с повишена трудност)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Управление на перка за климатик на Е46 (с повишена трудност)
Колеги,
Помагайте!
Взех си чисто нова перка за Е46 с климатик с идеята, че разстоянието от оста до 3те болта е еднакво като при Е36 и мога да я прехвърля в стойката на Е36. Падна ми на доста добра цена и въобще не се замислих...
Това което ме притеснява е, че перката е със "сложното" управление, както сте писали във вашия форум. Лошото е, че никъде не мога да намеря схема да видя как работи това "сложно" управление.
На мен ми трябва принципно само една степен на тази перка да работи. Мернах някъде, че третия тънък черен кабел се командва от пресостата при Е46 и оборотите се движат плавно, а не като при Е36 1ва или 2ра степен и това е.
При така създалата се ситуация... някой може ли да ми каже какво се случва като се включат директно двата дебели кабела към захранване (белия и кафевия). Върти ли нормално перката, или мога да изгоря управлението й?
Дайте едно рамо по въпроса, че чакам всеки момент да ми изгори перката, която е на колата
Много й се иска да спре да работи.
Ако не мога да я подкарам на Е36 или поне не е разумно, то ще се пуска в продажба
Ето снимка на управлението по-долу.

Помагайте!

Това което ме притеснява е, че перката е със "сложното" управление, както сте писали във вашия форум. Лошото е, че никъде не мога да намеря схема да видя как работи това "сложно" управление.
На мен ми трябва принципно само една степен на тази перка да работи. Мернах някъде, че третия тънък черен кабел се командва от пресостата при Е46 и оборотите се движат плавно, а не като при Е36 1ва или 2ра степен и това е.
При така създалата се ситуация... някой може ли да ми каже какво се случва като се включат директно двата дебели кабела към захранване (белия и кафевия). Върти ли нормално перката, или мога да изгоря управлението й?
Дайте едно рамо по въпроса, че чакам всеки момент да ми изгори перката, която е на колата

Ако не мога да я подкарам на Е36 или поне не е разумно, то ще се пуска в продажба

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Ако искаш колега ще проверя дали не съм изхвърлил старата ми перка с разваления модул и ще ти дам да я пробваш
Ако искаш пиши ми

Ако искаш пиши ми
от свинята лебед не става...
Koлеги, пуснах я перката за продан в темата от подписа ми. Няма смисъл да я съсипвам и мисля, че на някой от вас ще свърши много по-добра работа в оригинален вид, отколкото на мен в преправен.
Благодаря на gugichamp за предложението да я пробваме. Аз днес купих една нова перка за Е36 и проблема е решен
Благодаря на gugichamp за предложението да я пробваме. Аз днес купих една нова перка за Е36 и проблема е решен

5 мнения
• Страница 1 от 1