Вижте тук послание от ТУНИНГ,БГ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 27 Апр 2005, 15:23

Един да каже по въпроса за ума и отстъплението :mhihi:

А семкаджийството в tuning.bg е таквоз, че не си струва да падате до това ниво и да им отговаряте - чини ми се...
You will find adventure
or the adventure will find you.

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 27 Апр 2005, 15:32

otka4ena лудо накажи ги с 200 коня да , да пикаят момченцата на юрганите си после :mhihi:
абе бягайте с тия поговорки , незнам аз живея в 21ви век.......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 27 Апр 2005, 15:35

bawarka написа:otka4ena лудо накажи ги с 200 коня да , да пикаят момченцата на юрганите си после :mhihi:
абе бягайте с тия поговорки , незнам аз живея в 21ви век.......

Чакай малко де :arrow: още не е сложен чипа. И май ще са около 205-210 коня :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 27 Апр 2005, 15:44

IBIZA_1.8_GTI_16V
BMWKiller

Кара: IBIZA 1.8
Местожителство: София- БИАД
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Убиеца на БМВ - ма на 524д или на 315 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Апр 2005, 15:47

///Milen_bmw написа:IBIZA_1.8_GTI_16V
BMWKiller

Кара: IBIZA 1.8
Местожителство: София- БИАД
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Убиеца на БМВ - ма на 524д или на 315 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Позна. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 27 Апр 2005, 16:13

така... това не е първия подобен случай...
за тези, които са на територията на нашия форум по-отскоро, ще поясня, че сега всичко е ок, защото темите се пускат в техния форум, не в нашия;) преди време тия максо, ваксо и всички тем подобни рацери, дето нямат една стотинка за бензин, обаче са си купили рацерски коли, и ги вадят само до Бояна, за да наказват киселяците с БМВтата. пишеха в нашия форум;) В началото, когато се регистрирах, аз също им се връзвах и често с Явор, Техсапорт-а и Кьорцето ходехме в тунингиския форум, за да ги храним и ние. В последствие забелязах, че всяка новост, която се появи в нашия форум, моментално се модернизира и в техния. Ако на форума им не пише от горе Мунинг.бг, можеш да се заблудиш, че си почти в нашия, защото всичко е дословно изкопирано. Направиха се същите стикери, прилага се същата политика на развитие и т.н.т.
На лимоните, обаче, това не им беше достатътчно и почнаха да идват четвъртак вечер на Еко:) ние сме се събрали 100 човека, обсъждаме си бавните и не вървящи скъпи таратайки, а те си седят на една маса, мълчат си и гледат лошо:) освен това, уж не ни понасят пък не спират да четат нашия форум ;) Според мен няма смисъл да ги храните и да повдигате ненужни конфликти. Те ПРОСТО ни завиждат;) и това не го казвам ей така. Там се е събрала пасмина рацери, които се чудят на кой му е по-голямо пацото, и единственото, с което се занимават е мерене на пишки 8) Там е важно да имаш максимално много пластмаса по колата, сложиш ли пейка висока 1 метър на багажника, ставаш модератор:) ако лепнеш и на предния джам лепенка Стрйитрейсинг, Тунинг, или каквато и да е друга рацерйика, имаш шансове и за админ:) Максималната цигания, която правиш с колата си, ти гарантира ескалиране в тяхната йерархия :shock: Веднъж, не безизвестния техен идол, Жорко пост-на една графика в нашия форум Стрйитрейсинг. Алекс му обясни, че тя е болна ( защото тя наистина беше такава: имаше някакъв висок пик на конете на определени обороти и преди него и след него беше чист мъртвец ) и моментално се регистрираха 10тина рацери да обяснят на Алекс, че кой бил той, та да казва на Жорко Ага, каква аджибе му била графиката. Алекс, както винаги, реагира спокойно и им обясни съвсем културно, възпитано и компетентно, защо мисли така. След това се регистрираха още 20 тунингисти да защитават своя идол:) Веднъж въпросния Жорко се появи на еко с " уж " добри намерения. Отидох аз усмихнат при него, запознахме се, след това го попитах от къде си е купил антирадара, защото и аз бях пред покупка на такъв. отговора беше : " от магазина ". Разберете, че на тези хора още като деца им е инжектирана лимонена киселина. Те просто са научени да мислят кисело и всяка словестна битка с тях е безмислена.
Един от най-големите им идоли ( няма да споменавам името му защото не искам да го засегна ) беше офертиран от Доктор Ху за един драг на Бояна миналата седмица. Отговора беше, че трябва задължително да сложат по 5 кинта, защото на този скъп бензин не могат да се дърпат туко така:) за 400метра, ако колата ти харчи 10 на сто, вие сами можете да си направите сметка КОЛКО МНОГО бензин ще бъде изгорен;) даже като получите цифричката, може да го умножите по 3, защото нали при драг колата би харчила доста повечко. и какво излиза?! няма 1 лев за бенз, вади колата само събота вечер но Бояна, обаааааачееее: велик тунингист, велик наказвач на БМВта:) аз с мойта кола ходя на всякъде, изпитвам НЕОПИСУЕМ комфорт от управлението й и от усещането, което тя ми дава, пък нека тия, дето гледат лошо по светофарите ме дърпат като светне зелено :mhihi:
Когато Цанков си купи първото Е36, Максо дойде и с видимо недоумение и го попита: " Добре де, ти защо си купи толкова скъпа, и толкова невървежна кола ?" :) Цено, разбира се, освен да се засмее, нямаше какво друго да каже:) Та тази кола за нищо не СТАВА:) тя хем е скъпа, хем не върви:)
Познавам Максо, още от както караше Ауди 80 1.6 и с него плашеше, че ще бие Фаст енд Фюриъс, още когато той караше Е30. Той и тогава си имаше точно същото кисело мислене, единственото, което му липсваше беше една Астричка:) разбира се, с времето спести от закуските за нея, и сега той е един ВЕЛИК рацер:) Хвала вам велики състезателю. Точно за това ви казвам, че тези хора така са се родили, киселията не се придобива, тя е вродена;)

като заключение: Когато те дойдат на ЕКО, виждат как там цялата обстановка е прекрасна, цари разбирателство, истински приятелства, леят се бири и усмивки без скруполи. когато някой има проблем тук, той го споделя с останалите, и те го решават. Когато ти се случи нещо неприятно винаги можеш да завъртиш един телефон, и при теб моментално ще постигнат 20 пропелера, готови да ти помогнат. това сме го доказвали НЕ ЕДИН ПЪТ! това е техния проблем хора, разберете го :) АДСКИ просто е: те ПРОСТО не могат да преживеят това, че ние се стремим да си помагаме, идеята ни обединява и ни кара да сме по-добри един към друг, тя успява да извади добротата от нас, без да търсим конкретна възвращаемост, а не стремежа да си по-кисел от другия:) За това те никога няма да ви разберът;)
пак ви казвам: Въобще не се хабете да им пишете във форума, това само би ги провукирало да натиснат смело бутона " нов отговр " и да започнат с: " абееее... ти къв си та на мен така че ми говориш беее" и т.н.т.;) пийс пипъл, подкрепяйте се и това би било най-добрия наш отговор;)
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 27 Апр 2005, 16:17

искам разрешение темата да се върне в " страхотни истории ". нека прочетат това, което съм им написал, не ми казвайте, че го писах напразно:( няма смисъл да се нахвърляте върху тях във форума им и да почвате да се расправяте...:( просто си замълчете ;)
Последна промяна Engi на 27 Апр 2005, 18:50, променена общо 1 път
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 27 Апр 2005, 16:20

Подкрепям Енджи, нищо няма да му стане на форума и клуба ако тази тема продължи да съществува!!!
May the BMW force be with you!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 27 Апр 2005, 16:46

Engi написа:...

:yes:
Подкрепям предложението темата да се върне!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Апр 2005, 18:32

Аз заключих темата, а преди това я бях преместил в модераторския форум. Изчетох мненията Ви и не видях нищо продуктивно, напротив - деструктивно е и то доста. Като човек с малко повече опит специално в този форум съм сигурен, че ако не се спре това навреме ще прерастне в конфликт между форумите, както се случи с Ауди-форума, което не носи добро никому.
Ще помоля всеки да преосмисли позицията си, мисля също така, че участниците в ненужния спор трябва да понесат отговорност за деянията си - това, че тук е свободен форум не значи, че е свободен от отговорности, особено ако е замесен и човек от клуба.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Страхотни истории