осветление на уредите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
осветление на уредите
и по точно врътката за пускане на фаровете. Там от тази страна всичко е тъмно, а ми се струва че трябва да свети. Така ли е и ако да как да сменя гадната крушка. 

- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
развиваш болчето под врътката и вадиш всичко заедно с духалката.Там има една бяла дълга пласмаса която се вади и с нея излиза и крушката БЯЛА НЕ ПРОЗРАЧНА
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Абе аз моята круша я смених и сега ми свети постоянно. Така ли трябва да е? Когато дам на контакт и светва.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
има известна логика , не мислиш ли? 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
При мен копчето за фаровете свети само, когато е тъмно и колата по тоя начин те подсеща, че трябва да ги пуснеш. Ако е светло и съм пуснал фаровете другите подсветки си светят, но това копче - не.
- ivopicha
- ентусиаст
-
Dimitar написа:При мен копчето за фаровете свети само, когато е тъмно и колата по тоя начин те подсеща, че трябва да ги пуснеш. Ако е светло и съм пуснал фаровете другите подсветки си светят, но това копче - не.
Братле, как си го направил така.Я кажи, не си го стискай само за себе си:)
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
К'ви са тия глупости дет пишете вееее... Логично като е на контакт или като е запалена както искаш ключа за фаровете свети непрекъснато за да може при здрачава не да се подсетиш или да го видиш или ако щеш да го намериш в тъмното.....ама не съм чувал да се пали от тъмното сам

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Това, че не си чувал - незначи, че го няма. Щото ти за много неща сигурно не си чувал, ама те си съществуват и другите хора им се радват
.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
абе на Е36 такваз екстра няма па ти каквото искаш ми разправяй
а ти как разбра, че за много неща не съм чувал професоре ????? аааа???

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
1. много рядко взимам мнение по нещо освен ако не е някой пълен ъпсурд както този (то си личи по постовете)
2. не съм казал и не мисля, че го показвам колко съм знаеш както ти правиш във всеки един пост
3. нямам намерение да споря с никои и за нищо най-малко да се доказвам камоли пред теб
4. сам ако си погледнеш мненията във форума си личи кой се прави на се знаещ и т.н нямам намерение да ти обяснявам кой, какво и за какво (то си личи, че за всяка тема си компетентен)
От моя страна не мисля да ти отговарям повече и ако сметнат за необходимо нека модераторите изтрият мнението ми...
2. не съм казал и не мисля, че го показвам колко съм знаеш както ти правиш във всеки един пост
3. нямам намерение да споря с никои и за нищо най-малко да се доказвам камоли пред теб
4. сам ако си погледнеш мненията във форума си личи кой се прави на се знаещ и т.н нямам намерение да ти обяснявам кой, какво и за какво (то си личи, че за всяка тема си компетентен)
От моя страна не мисля да ти отговарям повече и ако сметнат за необходимо нека модераторите изтрият мнението ми...

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2