климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
климатроник
здравйте климатроника ми е дигиталния с дислея зна4и нещо му стана и не мога да го включа.Преди това си работеше ту спираше ту пак се пускаше и сега напълно спря какво му е станало. аа и като не мога да го пусна от 2,3 дни като карам и топлия въздух от мън ми го вкарва в краката и е мн гадно-защо се получава така до сега сам нямал такива проблеми моля помогнете 

ми аз имах същия проблем преди и след като напълно спря се оказа че нещо е клеясала буксата на таралежа.
Разглабяш леко под кормилото, вадиш таралежа, почистваш го хубаво + спрай за почистване на кабели и стискай палци да е това (нов таралеж е 300+ кинта)
Това беше горе долу преди 1 година и от тогава нямам проблеми. Ако не стане ходи на някой сервиз да го диагностицират
Разглабяш леко под кормилото, вадиш таралежа, почистваш го хубаво + спрай за почистване на кабели и стискай палци да е това (нов таралеж е 300+ кинта)
Това беше горе долу преди 1 година и от тогава нямам проблеми. Ако не стане ходи на някой сервиз да го диагностицират
- bavareca112
- Потребител
-
добре ще видя какво ще напраавя мерси мн
ами като не ми е пустнато нищо защо ми вкарва от вън топлия въдух на кракато яко духа топло особенно като настъпвам пове4е
направо ми ставо горещо на краката
ами като не ми е пустнато нищо защо ми вкарва от вън топлия въдух на кракато яко духа топло особенно като настъпвам пове4е

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Tози Escape има доста мнения а ти говори пълни глупости ама пълни!
Ти си за кондензаторче,нелектролитно!
Ето ти темата,печаташ и бегаш при жичкаджия или навсякаде кадето правят телевизори!
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Това за краката като е блокирало в много гадно не ме питаи от каде знам!
Ето ти темата,печаташ и бегаш при жичкаджия или навсякаде кадето правят телевизори!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
bavareca112 написа:добре ще видя какво ще напраавя мерси мн
Това вече нямам представа. По принцип ако пуснеш да влиза въздух, дори и да не ти работи вентилацията, то си влиза по малко.
Обаче ако при спрян климатроник не трябва да духа нищо. Поне при мен се затваря автоматично системата
Nukem написа:Tози Escape има доста мнения а ти говори пълни глупости ама пълни!
ти на базата на какво казваш че говоря глупости? Както виждаш описал съм че имах абсолютно същия проблем, който се разреши САМО с почистване на букси

Какво изобщо да ти се обеснявам....сигурно си специализирал онлайн диагностика на коли по интернет
- bavareca112
- Потребител
-
ами като нищо не сам пуснал преди не ми духаще толко в крака сега ми духа затова питам от какво се е полу4ило така
колкото повече увеличавам скоростта толкова по силно духа-топло
ина4е като карам 30,40,50 не се усе6та ? ?
колкото повече увеличавам скоростта толкова по силно духа-топло
ина4е като карам 30,40,50 не се усе6та ? ?
- bavareca112
- Потребител
-
някои знае ли защо така ми духа на краката толъл въздух като ни6то не е пуснато ? преди не ми се е случвало ?
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: климатроник
Кондензатор!!!bavareca112 написа:Преди това си работеше ту спираше ту пак се пускаше и сега напълно спря какво му е станало...
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
Колега,вземи от някои работещо управление и го пробваи на твоята кола.Така ще разбереш дали си за кондензатор или проблема е другаде.
MADTEAM
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И управлението какво общо има с кондензатора?Ако си духа на 4 степен а на другите не ,значи е от него.Ако не, си търси проблема в управлението.
Ми общото е ,че кондензатора се намира в управлението и колегата му е дал много добър съвет,защото ако намери колега с диг.клима за 2 мин ще разменят управленията и ще се разбере дали от там!
А това за 4-тата степен както си го казал нещо не го раздбрах ако му духа само на 4-та или много слабо може да е от FINAL STAGE UNIT-а но колегата никаде не е писал че му духа на 4-та степен,писал е че дугха в краката ,но това е последното положение при което се е изключило управлнието и при мен беше така преди да сменя кондензаторчето от София до Хасково ми стопи маратонките направо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:И управлението какво общо има с кондензатора?Ако си духа на 4 степен а на другите не ,значи е от него.Ако не, си търси проблема в управлението.
Ми общото е ,че кондензатора се намира в управлението и колегата му е дал много добър съвет,защото ако намери колега с диг.клима за 2 мин ще разменят управленията и ще се разбере дали от там!
А това за 4-тата степен както си го казал нещо не го раздбрах ако му духа само на 4-та или много слабо може да е от FINAL STAGE UNIT-а но колегата никаде не е писал че му духа на 4-та степен,писал е че дугха в краката ,но това е последното положение при което се е изключило управлнието и при мен беше така преди да сменя кондензаторчето от София до Хасково ми стопи маратонките направо!
Оп,грешката е моя.Не прочетох ,че става въпрос за дигиталния.Извинявам се.

- bavareca112
- Потребител
-
Nuken
И аз мисля така че последно като е работило е духало в краката и сега като не мога да го включа няма как да го променя това
и явно затова сега ми духа на краката яко. Преди като не сам го включвал си е духало леко срешу мен а сега отдоло.
знчи тово ще е шроблема за това духане в краката при неработещ климатроник
И аз мисля така че последно като е работило е духало в краката и сега като не мога да го включа няма как да го променя това
и явно затова сега ми духа на краката яко. Преди като не сам го включвал си е духало леко срешу мен а сега отдоло.
знчи тово ще е шроблема за това духане в краката при неработещ климатроник
15 мнения
• Страница 1 от 1