Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
евала АЛФА МЕН за това са органите на КАТ като те хванат на дрифт акт и толко несте вие хората дето ще ми казват как и каде да си троша старата бангия и каде да вдигам шум! като се нарушават правилата има санкции има и рушвети ако блъсна някой ще си нося камъка така че да не навлизам в грубости ще ви кажа много поздрави и да знаете че тоя дето ви вдига шум и е сложил две черни черти на асфалта може да съм аз или някой от безбройните ентусиасти привърженици на този начин на каране
и които ще има винаги
а за правописа съдете образователната система или се оплачете в телевизията или в полицията

Дружбенци могат на спокойствие да си се "връткат" на стария ТИР паркинг на Панчарево (бивша картинг писта). Мястото е отдалечено от жилищни сгради, няма пешеходци, няма кой от къде да изкочи ненадейно, с една дума- възможно най-безопасно е, ама трябва 500 грама бензин повече да изгорите, за да идете до там
А и сладкото на цялата работа там е, че дори и полиция да ви сгащи по нощите- вие се намирате на паркинг, а не на платното за движение и според закона можете да си обжалвате до девета глуха актовете над 50 лева. Полицията го знае това и общо взето не се занимават като усетят че на паркинга става нещо.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Lia написа:Дружбенци могат на спокойствие да си се "връткат" на стария ТИР паркинг на Панчарево (бивша картинг писта). Мястото е отдалечено от жилищни сгради, няма пешеходци, няма кой от къде да изкочи ненадейно, с една дума- възможно най-безопасно е, ама трябва 500 грама бензин повече да изгорите, за да идете до тамА и сладкото на цялата работа там е, че дори и полиция да ви сгащи по нощите- вие се намирате на паркинг, а не на платното за движение и според закона можете да си обжалвате до девета глуха актовете над 50 лева. Полицията го знае това и общо взето не се занимават като усетят че на паркинга става нещо.
не стаа там ... има дупки настилката е зле и как отидеш след 10 мин са там полицаите щото някой се е оплакал.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Цяла една малка дупчица... ти сега няма все не я да целиш
Ами аз доста често съм ходила нощно време там и до сега полицаите само са ни гледали от високо и не са реагирали... Тогава да предложа Камбаните може би? Или посока Банкя пак ТИР паркинг? Има толкова много места край София, че чак е тъпо да се набивате между блоковете, освен да пречите на хората да спят, пък и своя кеф да си разваляте като ви разпъдят. Само, че трябва някой да си направи труда да пообиколи за удобно място и да се охарчите с още 5 лева за бензин.

Ами аз доста често съм ходила нощно време там и до сега полицаите само са ни гледали от високо и не са реагирали... Тогава да предложа Камбаните може би? Или посока Банкя пак ТИР паркинг? Има толкова много места край София, че чак е тъпо да се набивате между блоковете, освен да пречите на хората да спят, пък и своя кеф да си разваляте като ви разпъдят. Само, че трябва някой да си направи труда да пообиколи за удобно място и да се охарчите с още 5 лева за бензин.
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
добре де, безсмислено е спорът да продължава!!! Едните ще си се кефят, другите ще продължават да си се дразнят. Сигурна съм, че колегите са проверили всички възможни места. Щом до сега е там, там ще е. Винаги ще има недоволни, където и да е, не го ли разбрахте?!
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
Плюс всичко останало, не смятам да си набутвам колата по чукарите и по дупките, и без това в софия определено не е дефицит на дупки. Както ние можем да има търпим маанетата излизащи от прозорците (и то не само там) и те ще търпят колите 2 часа!!!
Младеж имаш желязна логика... дай сега защото комшията е тъпак и аз да държа целия квартал буден по този повод
Тук май нещата не опират само да възможност да се намери удобно и безопасно място, а за желание, а такова нещо не се забелязва...
Аз смея да твърдя, че удобни места край града има, само трябва да си размърдате хубавите дупета и да ги потърсите. ТИР паркинга към Банкя няма дупки, ама има едно дърво в едното кьоше... иначе е красиво дръвче де
Ама къде по-забавно е да пречиш на хората, който се опитват да почиват, а? Ама утре и ти ще си уморен и като ти задумка съседа със сочна чалгица посред нощ ще му набиеш канчето, нали? Простете изказването ми, ама таз логика твърде елементарно ми звучи 

Аз смея да твърдя, че удобни места край града има, само трябва да си размърдате хубавите дупета и да ги потърсите. ТИР паркинга към Банкя няма дупки, ама има едно дърво в едното кьоше... иначе е красиво дръвче де

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
Lia я сега ни сподели, много задълбочена ли ти изглежда темата съблюдавайки предишните коментари?! Ако прочетеш страница-две по-назад поне ще забележиш някакъв опит да си изкажа що-годе коректно мнението. Но понеже изказванията ми са крйно елементарни смятам да пропусна писането, докато се ограмотя малко. И както каза един уважаван от мен колега, айде сега съдете министерството, училището и всичко подред. А на теб Лиа ти давам задачата (да не се обидиш само) да намериш хубаво местенце, където да направим едно събиране. Туко виж си успяла да създадеш нова традиция. (стриктно държа да кажа, че не се заяждам) Успех хора...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Lia написа:Младеж имаш желязна логика... дай сега защото комшията е тъпак и аз да държа целия квартал буден по този поводТук май нещата не опират само да възможност да се намери удобно и безопасно място, а за желание, а такова нещо не се забелязва...
Аз смея да твърдя, че удобни места край града има, само трябва да си размърдате хубавите дупета и да ги потърсите. ТИР паркинга към Банкя няма дупки, ама има едно дърво в едното кьоше... иначе е красиво дръвче деАма къде по-забавно е да пречиш на хората, който се опитват да почиват, а? Ама утре и ти ще си уморен и като ти задумка съседа със сочна чалгица посред нощ ще му набиеш канчето, нали? Простете изказването ми, ама таз логика твърде елементарно ми звучи
забавното е в това да има завой а не права ... все пак не сме за драга, че да ходим по тир паркинги ... за да стане такъв паркинг удобен за дрифт то той трябва да се нареди с конуси или други очертания, което не е чак толкова просто и евтино. Всички тези места са пробвани многократно
а всичко това да стане трябва собственоста на площадката да е ясна и този собственик да е съгласен с това, което ще се извършва там за да няма проблеми с полицията
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Абе големи дърдорковци сте станали.Като видите някой да се върти и хоп става убиец направо.Трепа хора,в стълбове се удря без видима причина....я помислете - а пичовете на 18 годинки с малкото кинти и q7-мичката дето карат като дебили и се бутат насам натам защото колата им е "тузарска" (а всъщност незнае къде да си налее водата за чистачките и, че вече q7 или не е толкова некомрсиален модел) или татковците им дето го правят същото що не ходите на тях да им се олаквате бе?????От катастрофите по пътищата колко от тях са заради дрифтърите?Я помислете малко - мисля, че едно 99 процента са заради пияни, неопитни, с превишена скорост, с неспазено предимсто, с минаване на червен светофар и прочее. К'во ? Те по сигурни "драйвари" ли са, че колите им са на 1 година макс? А ние, че сме с бабичките сме 100 процента убийците на пътя? Се си мисля, че всеки един от нас би предпочел да кара по-хубава кола ама "нема пари брат"! На 1 се радваме - вярно нелегално, но се си мисля, че куките по-добре да се занимават с убийците и пласьорите...или другите подобни нелегални дейности....А вие изморените граждани 1 час шум 1 път седмично не издържате, ама по задръстванията и по градовете клаксоните се издържат без проблеми....като има купони също се ядва някак,ама айде аз да викна телевизията, че състезатели на екрана е по-интересно и може да ги спрем....Не никога няма да ни спрете, всеки го носи в кръвта си!
ПП: Понеже толкова много ви дразни всичко и има хиляди места,дайте идея къде да се правят подобни мероприятия където хем да не пречим хем да не е в македония и проблеми няма да имате.Със заяждане до никъде няма да стигнете!
BMW Forever!
ПП: Понеже толкова много ви дразни всичко и има хиляди места,дайте идея къде да се правят подобни мероприятия където хем да не пречим хем да не е в македония и проблеми няма да имате.Със заяждане до никъде няма да стигнете!
BMW Forever!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
GRIPEN написа:TuNero написа:ние винаги сме в очите на хората и хулят само тия 'дето завиждат
Просто уникално умозаключение, няма никаква друга причина за хули, едничка завист ги води тези хора.........интересното обаче е кое ли според теб е породило тази завист... ???
![]()
хората ,който са тук в форума и карат тези коли са авантюристи ,зависими от адреналина....хора с силно изразен характер-BMW хулигани-свободни
другите-не са това,което е посочено по горе
п.с. прочети подписа ми
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
TuNero написа:GRIPEN написа:TuNero написа:ние винаги сме в очите на хората и хулят само тия 'дето завиждат
Просто уникално умозаключение, няма никаква друга причина за хули, едничка завист ги води тези хора.........интересното обаче е кое ли според теб е породило тази завист... ???
![]()
хората ,който са тук в форума и карат тези коли са авантюристи ,зависими от адреналина....хора с силно изразен характер-BMW хулигани-свободни
другите-не са това,което е посочено по горе
п.с. прочети подписа ми
Аха , ясно ! Да ти кажа, единствените хора, които биха ви завиждали са тези като вас- хулигани, авантюристи и тн и тн, които искат да имат BMW но поради една или друга причина нямат такова, за останалите сте си просто хулигани и завистта е последното нещо, което ще изпитат към вас!

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
http://www.dtmpower.net/gallery/videos. ... =RPBurnout
разгледаи това и ми даи ти пример.....хулиган
и това
http://www.dtmpower.net/gallery/videos. ... turbovs360
разгледаи това и ми даи ти пример.....хулиган

и това

http://www.dtmpower.net/gallery/videos. ... turbovs360
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........