Климатроник за e36 спря да работи много жега помощ:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Климатроник за e36 спря да работи много жега помощ:)
Здравейте взех си е36-цата скоро и климатроника си бачкаше без проблем и топлото и студеното.Скоро спря да работи, когато беше по студено като натиснех снежинката на панела не духаше топло а някакъв въздух с нормална темп , а когато я изключих духаше по топличко но не загряваше въздуха както преди.Можеше да се преживее, но сега е направо ужас, слънцето нагрява купето , когато натисна снежинката и светне зелената лампичка почва да духа топло и напрао ми идва да се блъсна някъде хаха. Искам да се консултирам тук, защото не разбирам мн и могат да ме метнат нещо.От къде може да е проблема фреон или какво?? плс хелп ми 

- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 325xi-2001г.
климатроник
Най напред виж като натиснеш снежинката дали тръгва компресора след това виж да нямаш изгорял бушон.Ако няма бушон а компресора не тръгва отиди да ти проверят дали имаш фреон тъй като има вероятност да е изпуснал от някъде.Поздрави
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Виж сега, сам си написал, че нерабираш много, та от това става ясно, че каквото и да ти напишем все тая
Най благоразумно е да отидеш на сервиз да ти проверят ситемата.
Там ще ти кажат има ли фреон, няма ли, има ли течове и тн.
Има много писано за климатиците във форума, попрегледай с търсачката и много работи ще ти се изяснят, за да знаеш какво да очакваш когато идеш на сервиз.

Най благоразумно е да отидеш на сервиз да ти проверят ситемата.
Там ще ти кажат има ли фреон, няма ли, има ли течове и тн.
Има много писано за климатиците във форума, попрегледай с търсачката и много работи ще ти се изяснят, за да знаеш какво да очакваш когато идеш на сервиз.

3 мнения
• Страница 1 от 1