Дали е пукната главата ? 325tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Дали е пукната главата ? 325tds
Искам да попитам от името на 1 приятел.
Тъй като нямам никакви наблюдения за този мотор(търсих и в търсачката но отрих само за бензинов мотор) искам да попитам колегите с дизелите какви трябва да са симптомите има, ли някаква промяна при работата на мотора .Момчето ми спомена,че като е студена палила по лесно,но като е загреяла палила трудно и често припушвала отзад бели калбета(при палене като е топла).Гледахме я ,кято чели няма антифриз в маслото само дето е едно по рядко,така ми се струва де. Колата губила малко вода.
П.С. От любопитство кога се пуска турбото на тои мотор,защото заблезах ,че чак след около 2к оборота взема да дърпа по сериозно..
Тъй като нямам никакви наблюдения за този мотор(търсих и в търсачката но отрих само за бензинов мотор) искам да попитам колегите с дизелите какви трябва да са симптомите има, ли някаква промяна при работата на мотора .Момчето ми спомена,че като е студена палила по лесно,но като е загреяла палила трудно и често припушвала отзад бели калбета(при палене като е топла).Гледахме я ,кято чели няма антифриз в маслото само дето е едно по рядко,така ми се струва де. Колата губила малко вода.
П.С. От любопитство кога се пуска турбото на тои мотор,защото заблезах ,че чак след около 2к оборота взема да дърпа по сериозно..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
.
Ако е пукната главата на ТДС-ката, ще почне да грее, ще надува водните мъркучи, ще хвърля водата, ще почне да губи парно... Трудния старт на топъл мотор се дължи на разтегнати вериги и оттам губи центровка.. Моето турбо почва да надува към 1700-1800 оборота.
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Прегледай тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140231
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140231
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Мерси колега,тази тема наистена ми е обегнала,явно защото не съм се интересувал друг път..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
4 мнения
• Страница 1 от 1