Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
писти ще има като има икономическа изгода от тях... и не държавата ще ги направи, а някой който има свободни пари и решил, че може да спечели от това... слезте малко на земята много ви се моля
п.с. иначе на това място май са снимани едни от първите клипове, които тръгнаха из форума

п.с. иначе на това място май са снимани едни от първите клипове, които тръгнаха из форума

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
в Зарата къде живея има квартална кръчмичка до блока и като се затопли става ужас!като пийнат няколко бири и се почва едно раздаване на гас,бръмчене,каране и после пак сядане и така цяла вечер!еми аз търпя,кво да правя-да обадя на ченгетата,като дойдат и няма никой,абе няма ефект!
само шум от двигатели и гърнета!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
павката написа:в Зарата къде живея има квартална кръчмичка до блока и като се затопли става ужас!като пийнат няколко бири и се почва едно раздаване на гас,бръмчене,каране и после пак сядане и така цяла вечер!еми аз търпя,кво да правя-да обадя на ченгетата,като дойдат и няма никой,абе няма ефект!
Обади се на Нова телевизия

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
павката написа:в Зарата къде живея има квартална кръчмичка до блока и като се затопли става ужас!като пийнат няколко бири и се почва едно раздаване на гас,бръмчене,каране и после пак сядане и така цяла вечер!еми аз търпя,кво да правя-да обадя на ченгетата,като дойдат и няма никой,абе няма ефект!
Правите една подписка съседите и ще затворят кръчмата...другия вариянт е да си затворите очите, та да ядете безплатно в кръчмата

Аз имах подобен случай с некъф мизерен "снек бар" (едно гаражче) до нас в който голямата водка беше 80 ст. и се събираха най доУните пяници, служители на БТК, която се намира до нас. Ставаха оргии по нощите, викаха като за световно и се биеха от време на време. Лошото беше че собственика беше един селяк който работеше в столична община и всеки път като се пуснеше жалба, тя изчезваше безследно. Няколко пъти слизах "да разхвърлям маси" (не се правя на як, просто пияниците които се събираха там тежаха по 50 кг

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
значи седа си аз в къщи и ви чета глупостите относно кво треа да даде държавата данаците ви за ко отиват ! ВИНЕТКИТЕ небяха ли точно за това да се сабират средства за да се оправят пътищата явно неизлизате от градовете си и незнаете на кво дережде са ни магистралите подбалканеца е ад София е ад!!!! А тапаците седнали да расконспирират уличните хулигани с БМВ-та ! Честито на журналистите откриха топлата вода ! докато живееме в кочина и анархия никой неможе да ми казва кво и как и каде да права !!! Незнам що сме ви чак такъв трън в очите
някои някаде си парзалял 20 годишния бумер и пред него искочил човек и КРАЙ вече дрифта е престъпление ! А колко хорица от вас са ставали свидетели на киселите газари с големи черни S500 които непризнават червените сфетофари пашеходни пътеки ограничения насрешното движение и те са над закона щото има пара в излишък колко от вас са виждали как някои човечец които незнае че колата му вдига повече от 50 и че ръчната има и друго предназначение блъска човек всички ли смъртни случеи са от дрифт!? сигорно ако под прозореца на спящото ти бебче напълнат некоя G класа с патрони от калашник в 12 часа пак ше слезнеш с трабата да им кажеш да недигат шум че детето ти спи или на пожарникарите които дигат шум докато гасят поредната взривена презноща ганкстерска S-ка що непраиш забележка на тия от чистотата докато цела нощ дигат шум миейки улиците ?
смешни сте!!! как така се на вас ви пречи шума под моя прозорец нема ядове даже ше се кефа сека вечер да гледам 20 годишните Е30-ки как си късат гумите аз правя всичко за одоволствие нецеля да ставам известен ДРИФТЕР колкото и писти да направят пак карайки си се некой завой ше ме изкоши било то късно вечер или през деня
нема начин различен ни е начина на мислене и спорът кой е крив и кой прав напълно излишен ! важното е да се мисли като се прави нещо никои не е защитен от инциденти независимо дали гледа напред през предния или през страничния джам дали кара 20 годишно БМВ или чисто нова Корсичка 1.2 а относно тоя селянин с лаченото лексосче да си жив и здрав брат ама съм виждал 30 годишни коли дето са как се вика излезнали е са от завода и тва дали карам 20 годишно БМВ или най новото М5 е се тая кто и с двете ше си карам както си искам
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ некаде на едно черно БМВ нема споменавам имина номера и модели пишеше НОЩНИЯТ УЛИЧЕН ДРИФТ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
И защо трябва хората да си развалят съня и да търпят някакви хора , които са решили , че не им се спи...Все разправяте как никой не спазвал законите, а защо не помислите, че промяната трябва да започне от нас(вас)...Колко от вас са ходили на дрифт дей из страната да покарат?!
Колко от вас ходят на Калояново в дните , когато входът е 10 - десет лева за каране и да си начешат крастата...Градът не е място за простотии...там живеят хора, там има деца, там има градски транспорт и когато някой ден детето на някой от вас се върне ревейки , защото някой е минал с вратите напред на половин метър от него няма да е забавно нали...ами ако не се върне....
И нали все казвате, че да се кара БМВ е престижно...Не искате ли друг имидж пред хората вместо голфисти със задно ?! Ходете на писти, въртете се колкото искате, там е мястото....И това, че няма къде да се кара на писта в България не е вярно
Има доста изоставени самолетни писти
П.С. не почвайте да храните сега, изказвам си мнението просто
Колко от вас ходят на Калояново в дните , когато входът е 10 - десет лева за каране и да си начешат крастата...Градът не е място за простотии...там живеят хора, там има деца, там има градски транспорт и когато някой ден детето на някой от вас се върне ревейки , защото някой е минал с вратите напред на половин метър от него няма да е забавно нали...ами ако не се върне....
И нали все казвате, че да се кара БМВ е престижно...Не искате ли друг имидж пред хората вместо голфисти със задно ?! Ходете на писти, въртете се колкото искате, там е мястото....И това, че няма къде да се кара на писта в България не е вярно

П.С. не почвайте да храните сега, изказвам си мнението просто

joepower написа:значи седа си аз в къщи и ви чета глупостите относно кво треа да даде държавата данаците ви за ко отиват ! ВИНЕТКИТЕ небяха ли точно за това да се сабират средства за да се оправят пътищата явно неизлизате от градовете си и незнаете на кво дережде са ни магистралите подбалканеца е ад София е ад!!!! А тапаците седнали да расконспирират уличните хулигани с БМВ-та ! Честито на журналистите откриха топлата вода ! докато живееме в кочина и анархия никой неможе да ми казва кво и как и каде да права !!! Незнам що сме ви чак такъв трън в очитенякои някаде си парзалял 20 годишния бумер и пред него искочил човек и КРАЙ вече дрифта е престъпление ! А колко хорица от вас са ставали свидетели на киселите газари с големи черни S500 които непризнават червените сфетофари пашеходни пътеки ограничения насрешното движение и те са над закона щото има пара в излишък колко от вас са виждали как някои човечец които незнае че колата му вдига повече от 50 и че ръчната има и друго предназначение блъска човек всички ли смъртни случеи са от дрифт!? сигорно ако под прозореца на спящото ти бебче напълнат некоя G класа с патрони от калашник в 12 часа пак ше слезнеш с трабата да им кажеш да недигат шум че детето ти спи или на пожарникарите които дигат шум докато гасят поредната взривена презноща ганкстерска S-ка що непраиш забележка на тия от чистотата докато цела нощ дигат шум миейки улиците ?
смешни сте!!! как така се на вас ви пречи шума под моя прозорец нема ядове даже ше се кефа сека вечер да гледам 20 годишните Е30-ки как си късат гумите аз правя всичко за одоволствие нецеля да ставам известен ДРИФТЕР колкото и писти да направят пак карайки си се некой завой ше ме изкоши било то късно вечер или през деня
нема начин различен ни е начина на мислене и спорът кой е крив и кой прав напълно излишен ! важното е да се мисли като се прави нещо никои не е защитен от инциденти независимо дали гледа напред през предния или през страничния джам дали кара 20 годишно БМВ или чисто нова Корсичка 1.2 а относно тоя селянин с лаченото лексосче да си жив и здрав брат ама съм виждал 30 годишни коли дето са как се вика излезнали е са от завода и тва дали карам 20 годишно БМВ или най новото М5 е се тая кто и с двете ше си карам както си искам
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ некаде на едно черно БМВ нема споменавам имина номера и модели пишеше НОЩНИЯТ УЛИЧЕН ДРИФТ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
![]()
![]()
Tи си моят герой, евала!

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
boorislav написа:Не можах да гледам новините,но по вашите коментари май момчетата с БМВ-тата пак ще сме в очите на хората
ние винаги сме в очите на хората и хулят само тия 'дето завиждат
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
TuNero написа:boorislav написа:Не можах да гледам новините,но по вашите коментари май момчетата с БМВ-тата пак ще сме в очите на хората
Прав си, и аз завиждам на всеки собственик на БМВ над 15г., което единственият му консуматив са поредният чифт галоши. Евала пичове, вие сте моите идоли!
П.П.: Темата стана хранилка и аз я усещам накъде се е запътила

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Archangel написа:TuNero написа:boorislav написа:Не можах да гледам новините,но по вашите коментари май момчетата с БМВ-тата пак ще сме в очите на хората
Прав си, и аз завиждам на всеки собственик на БМВ над 15г., което единственият му консуматив са поредният чифт галоши. Евала пичове, вие сте моите идоли!
П.П.: Темата стана хранилка и аз я усещам накъде се е запътила
пич... по днешно време за да си фен и да караш 15 годишно бмв наистина си означава галошките да са нещото което най- често си сменяш по колата ... в смисъл такъв че недей да мислиш 15 годишните бмв-та за куруби ...

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
BMWfenomen написа:
а в повечето от тез 15-20 че дори и над 25 годишни коли са вкарани пари,части,време и са доста по сигурни на един завои с 15-20 км на врати отколкото една велика 2 годишна корса на правата там
Вкараните пари в 15 годишните Е36 и Е30 за 900 евро са единствено в лепенки и джанти два пъти по-скъпи от целия кошник.

Определено не всички баварци на по 13-15-18 г. са гробници.
7-маците Е38 от 1995 - 1999 г. в по-голямата част са добре поддържани, сигурни и прекрасни возила, също забелязвам и много поддържани в автентичен вид 5-ци Туринг 1999-2000г., но не и Е36 и Е30, за които при 90% от екземплярите се отделя внимание само за о'перничаването им!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Демирев написа:BMWfenomen написа:
а в повечето от тез 15-20 че дори и над 25 годишни коли са вкарани пари,части,време и са доста по сигурни на един завои с 15-20 км на врати отколкото една велика 2 годишна корса на правата там
Вкараните пари в 15 годишните Е36 и Е30 за 900 евро са единствено в лепенки и джанти два пъти по-скъпи от целия кошник.![]()
Определено не всички баварци на по 13-15-18 г. са гробници.
7-маците Е38 от 1995 - 1999 г. в по-голямата част са добре поддържани, сигурни и прекрасни возила, също забелязвам и много поддържани в автентичен вид 5-ци Туринг 1999-2000г., но не и Е36 и Е30, за които при 90% от екземплярите се отделя внимание само за о'перничаването им!
Явно не гледаш достатъчно...