звяра се разтрака помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vampiravasko
- кандидат ентусиаст
-
звяра се разтрака помагайте
при работещ двигател влючвам климатика и се чува силно тракане натискам съединителя и тракането изчезва пускам го и пак започва що е то
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
първичен вал на скоросната кутия , и при мен е така , карай няма страшно... по никъв случай ... абе никъв проблем ...
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
източваш ATF-а и наливаш трансмисионно полусинтетично масло в кутията, скоростите на студено стават по-тежки, но шума в кутиятя намалява или изчезва, така съм вече 4-та година
only rear wheel drive
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
За да не пускам 3-та тема с подобен проблем в един ден ще използвам темата на колегата.
Въпросът ми е - защо това чукане се увеличава след включване на климатика? Допреди да почна да включвам климата изобщо не ми правеше впечатление това чукане, съвсем леко се усеща, но при пуснат климатик тракането е осезаемо!? и изчезва като натисна съединителя?
Въпросът ми е - защо това чукане се увеличава след включване на климатика? Допреди да почна да включвам климата изобщо не ми правеше впечатление това чукане, съвсем леко се усеща, но при пуснат климатик тракането е осезаемо!? и изчезва като натисна съединителя?
може би защото падат оборотите на двигателя като пуснеш климата . и принципно този шум е по-силен при ниски обороти .kokobm написа:За да не пускам 3-та тема с подобен проблем в един ден ще използвам темата на колегата.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Ами при мен оборотите не падат като включа климата, може би за секунда леко падат, но после си се възстановяват...
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
на другата кола - волво в40 прави така откакто сме я купили - преди 3 години, така че нищо и няма, просто е дразнещо
9 мнения
• Страница 1 от 1