Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
абсолютно вярно!

драга е къде, къде по-опасен от дрифта с 30-40 км/ч

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! *Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля **че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... ***и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
*Са не си много прав, хората не са виновни че нямаме къде да се забавляваме... Ако се поставя на мястото на човечеца (абстрахирам се че обичам марката и дрифта) и аз щях да постъпя така.
**Държавата не е длъжна да вади милиони левове за писта за състезания...нужно е да се намери някой предприемчив човек с пари, който да изгради такова животно. Чета и гледам почти всички "апелират" за писта, но ако бъде изградена такава и ако трябва да се плаща 5-10 лв вход, над 80% от "ентусиастите" ще предпочетат да ги дадът за "шише" бензин и хаоса ще си продължи по улиците!
***Реална опасност при каквито и да е автосъстезания винаги има (пресен пример е случката на бояна мин. седмица)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много веселка тема,от една страна хората са си прави,пищът гуми разни коли се пързалят,човека не знае дали контролираш тои си вика айдеее тоя се резна у ладичата ми ужасссс
От друга страна на вас (нас) ни е голям кеф
и знаем че няма се езнем у ладичката (или така се надяваме
)
От 3 та страна Държавата няма да направи нищо,то пътища нямаме вие писта искате
Ако бяхме нормална държава щеш да има писти и там да си ходат хората да си карат през уйкенда
Няма писта,няма и глоби и всичко ще си върви така.
От друга страна на вас (нас) ни е голям кеф

От 3 та страна Държавата няма да направи нищо,то пътища нямаме вие писта искате
Ако бяхме нормална държава щеш да има писти и там да си ходат хората да си карат през уйкенда
Няма писта,няма и глоби и всичко ще си върви така.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
Е вие ако бяхте хиляди досега щяхте да сте си построили писта. Нека не се заблуждаваме - хората, които могат да пързалят в България се броят на пръсти. И те определено не лъзгат по улицата в 3 през нощта, а се събират на организираните дрифт дейове от клуб Дрифтинг-бг.
Държавата не ви е длъжна с нищо да ви прави писти. Те улиците не стават за каране, нашите писти трябвало да им правят. Ти ако я караш тая кола до кварталното кръстовище и пълниш веднъж на 3 седмици бензин, аз моята я карам за удоволствие и за да се придвижвам. Предпочитам 10 преасфалтирани улици, където и да е, отколкото дори една елипса 400м за шепичка хора с криви разбирания.
Пистите се правят от частни инвеститори и вие като сте толкова окомуш ще се съберете - ще извадите пачките и ще дадете пари.
Или още по-елементарно - щяхте да сте си намерили място, където да пързаляте. Аз в момента се сещам за поне едно, където няма сгради, хора, коли и т.н.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Хората който могат да дрифтът одавна не се броят на пръстите на ръцете 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Archangel написа:Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
Е вие ако бяхте хиляди досега щяхте да сте си построили писта. Нека не се заблуждаваме - хората, които могат да пързалят в България се броят на пръсти. И те определено не лъзгат по улицата в 3 през нощта, а се събират на организираните дрифт дейове от клуб Дрифтинг-бг.
Държавата не ви е длъжна с нищо да ви прави писти. Те улиците не стават за каране, нашите писти трябвало да им правят. Ти ако я караш тая кола до кварталното кръстовище и пълниш веднъж на 3 седмици бензин, аз моята я карам за удоволствие и за да се придвижвам. Предпочитам 10 преасфалтирани улици, където и да е, отколкото дори една елипса 400м за шепичка хора с криви разбирания.
Пистите се правят от частни инвеститори и вие като сте толкова окомуш ще се съберете - ще извадите пачките и ще дадете пари.
Или още по-елементарно - щяхте да сте си намерили място, където да пързаляте. Аз в момента се сещам за поне едно, където няма сгради, хора, коли и т.н.
защо изобщо мешате думата "дрифт" в тази тема, какво общо има и репортажа и темата с дрифта? това са понички! всеки знае че дрифт в града няма как да се практикува по простата причина че дрифт не е това да подадеш газ на излизане от завоя и да ти се поднесе задницата

хората правещи понички (да ги наречем Пекари) сме хиляди ДА само в София сигурно са хиляда, разрови се във вбокса и ще се изненадаш колко много хора се мъчат да правят понички... а да не говорим пък колко много са семкаджиите които се кефат на пекарите

това за бензина беше излишно, смятам че нито ти ме познаваш нито аз те познавам за да си правим изводи един за друг кой колко сипва и кога сипва

След някоя и друга годинка, ти пожелавам да си жив и здрав и да имаш малко дете, което се опитваш безуспешно да приспиш, а то да се къса от рев... Като дойдеш в тази ситуация, имам странното усещане, че ще ти се прииска да вземеш един винкел, и да го изкривиш в кратуната на този който пречи на детето ти да заспи..
BMX написа:GRIPEN написа:За да си лишен от нещо първо трябва да си имал някакво право върху него, да речем - "лишен от свобода" и тн. Аз поне нямам спомен някога в България да е бил разрешен дрифта по улиците или пък на "застроените" полигони!
А имаш ли спомен да е бил забранен? Законът може да се тълкува по много начини, но не това е темата тук.
Обикновено когато има пешеходци се инвестира в тротоари. По същата причина няма тротоари на магистралата![]()
Eто ти пресен отговор

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=153109
Имаше из ЗДвП разни членове за недобро владеене на автомобила с предпоставки за ПТП, бла ,бла....не помня как беше точно...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
blackgod написа:Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
След някоя и друга годинка, ти пожелавам да си жив и здрав и да имаш малко дете, което се опитваш безуспешно да приспиш, а то да се къса от рев... Като дойдеш в тази ситуация, имам странното усещане, че ще ти се прииска да вземеш един винкел, и да го изкривиш в кратуната на този който пречи на детето ти да заспи..
Меси за пожеланието, аз ти пожелавам да спечелиш от тотото и да си купиш пвц дограма, защото дори и ние да спрем да пилим гуми кучетата няма да спрът да лаят нощем, кукувиците няма да спрът да квичът и т.н.
недоволни винаги ще има, ако не е това ще е друго т.е. лаещите кучета

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Ogi написа:blackgod написа:Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо. Разбирате ли за какво ви говоря изобщо? Ние не сме 1 и 2-ма за да не ни обръщат внимание ние сме хиляди и мисля че е време държавата да изгради нужните съоражения за да си практикуваме на воля на безопасно! а и чесно казано не виждам с тези понички къде видяхте реална предпоставка за инциденти... и да има инцидент ще има един сгънат калник и някоя счупена джанта.
Меси за пожеланието, аз ти пожелавам да спечелиш от тотото и да си купиш пвц дограма, защото дори и ние да спрем да пилим гуми кучетата няма да спрът да лаят нощем, кукувиците няма да спрът да квичът и т.н.
То кучетата, не вадят децибелите както "двигател в лютеницата" и гума на асфалта!
Ето миналата седмица (неделя) направихме импровизирана дрифт сбирка на панчерево (бившата картинг писта) и на 15тата минута дойдоха куките заради оплаквания от шума!
Смятам че ако се намери място за такива изпълнения, където не пречиме и щом ентусиазма е голям не мисля че едни 20,30,40 км биха ни попречили

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Ogi написа:Меси за пожеланието, аз ти пожелавам да спечелиш от тотото и да си купиш пвц дограма, защото дори и ние да спрем да пилим гуми кучетата няма да спрът да лаят нощем, кукувиците няма да спрът да квичът и т.н.
Като станеш баща, доста ти се променя мирогледа - това мога да ти го гарантирам

П.С. И без тото, съм сложил ПВЦ дограма заради детето, че и климатик сложих, че да не се налага да отварям нощем... Но искам да видя сценката, как обясняваш на побеснял баща, че трябва да си сложи дограма, за да не ви чува детето му, докато пилите гуми

- Новини
-
Ogi написа:Вижте сега господа... това е нашето хоби, това е нашето любимо занимание, за това ние обичаме колите си толкова много!!! Неможе да пренебрегнеш голямата си страст само защото ще нарушиш съня на бай Ганьо.
Ела се върти пред моя блок в 12 през ноща като умирам за сън и не полиция ще викна ами и по-далеч ще стигна.
Грам не си прав в това отношение.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Въх малииии ... вие не може да сте сериозни... ебати и егоизма ви гони повечето как бихте се чувствали съсъ съсед метъл ... емо или чалгар илио нещо дето вас грам не ви понася като звук... а сега си представете че не сте спали от около две седмици щото на бебето му растът зъбки... жената не може да спи и ви прави живота черен... и видиш ли гумените тикви на фона на твоето прекрасно ежедневие решили да си правя състезание... и така всеки ден... И ВИЕ искате да ми кажете че аз съм длъжен да ги търпя... кажи честно!
Добре бе аз съм АНАРХИСТ и ОБИЧАМ да чупя... коли.... та решаваме да се съберем с моите хора и да си превим хорошото и понеже ДЪРЖАВАТА не е осигурила нужната "база" за нашата деиност що да не минем през сборището на дрифтаджиите... или по добре да се разходим из кварталите да почертаем малко по колите че може и някое огледалца да замине що не и някой преден джам...
Ако се чудите защо давам такива примери - ами повечето имате каско съответно при евентуална вандалска проява каското ще покрие щетите но не и ВАШЕТО ВРЕМЕ и ИЗХАБЕНИТЕ НЕРВИ за тях каско няма.... както няма каско сън или нещо такова...
Опитай се да ме убедиш като данакоплатец как трябва моите пари да бъдат похарчени за ДРИФТ ТРАСЕ?! а не примерно да се запълнят дупките в квартала за да спра да сменят части по окачването ...джанти и гуми ??? Викате че Дрифт-а станал известен и сте били станали хиляди... КОЛКО ХИЛЯДИ БЯХА В ХАСКОВО?!
Та някой по горе каза нещо за че всички дето не участваме в олипмииската дисциплина сме били - Бай Ганьо... а ти кои беше....
пък и това с безопасното практикуване на воля не е така и всички го знаете хората са достатъчно креативни за да прецакат всичко в една съвършенна среда - за пример : Бояна - ОМВ много ленти ... мантинела и кафене (че и бензиностанция) всичко което му трябва на човек за да изкара добре и все пак да е безопасно... но ето че започнаха да спират на пътя да прескачат мантинелите да се ръчкат м/у колите в бензиностанцията и рано или късно щеше да стане нещо (и така няколко пъти)
Така че, както аз се съобразявам с всички на 4 колела така и те трябва да се съобразяват с мен като целта и на двете страни е да стигнем до там докато искаме!
Поздрави
Добре бе аз съм АНАРХИСТ и ОБИЧАМ да чупя... коли.... та решаваме да се съберем с моите хора и да си превим хорошото и понеже ДЪРЖАВАТА не е осигурила нужната "база" за нашата деиност що да не минем през сборището на дрифтаджиите... или по добре да се разходим из кварталите да почертаем малко по колите че може и някое огледалца да замине що не и някой преден джам...
Ако се чудите защо давам такива примери - ами повечето имате каско съответно при евентуална вандалска проява каското ще покрие щетите но не и ВАШЕТО ВРЕМЕ и ИЗХАБЕНИТЕ НЕРВИ за тях каско няма.... както няма каско сън или нещо такова...
Опитай се да ме убедиш като данакоплатец как трябва моите пари да бъдат похарчени за ДРИФТ ТРАСЕ?! а не примерно да се запълнят дупките в квартала за да спра да сменят части по окачването ...джанти и гуми ??? Викате че Дрифт-а станал известен и сте били станали хиляди... КОЛКО ХИЛЯДИ БЯХА В ХАСКОВО?!
Та някой по горе каза нещо за че всички дето не участваме в олипмииската дисциплина сме били - Бай Ганьо... а ти кои беше....
пък и това с безопасното практикуване на воля не е така и всички го знаете хората са достатъчно креативни за да прецакат всичко в една съвършенна среда - за пример : Бояна - ОМВ много ленти ... мантинела и кафене (че и бензиностанция) всичко което му трябва на човек за да изкара добре и все пак да е безопасно... но ето че започнаха да спират на пътя да прескачат мантинелите да се ръчкат м/у колите в бензиностанцията и рано или късно щеше да стане нещо (и така няколко пъти)
Така че, както аз се съобразявам с всички на 4 колела така и те трябва да се съобразяват с мен като целта и на двете страни е да стигнем до там докато искаме!
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД