Момчета вече ни дават по новините + видео :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Юни 2009, 0:20

BMX написа:А защо не потърсиха и другата гледна точка? Примерно можеше да пуснат същото видео със следния коментар:

"Лишени от свободен достъп до специализирани съоръжения, всеки ентусиаст решил да практикува любимия автомобилен спорт е принуден да нарушава закона, рискувайки спокойствието и живота на невинни граждани. С всеки изминат ден проблемът се засилва, а компетентните органи не реагират адекватно. Практиката показва, че с увеличаването на наказателните глоби, данъци и засилване на контрола, проблемът остават неразрешен. И след като общински служители с лека ръка пожертваха бившите полигони на СБА за безразборно застрояване, без да осигурят алтернативни инфраструктури, крайно време е съдът да се самосезира и да потърси отговорност на истинските виновници за възникналия проблем."

Това последното малко в стил "Шоуто на Слави" :mhihi:

За да си лишен от нещо първо трябва да си имал някакво право върху него, да речем - "лишен от свобода" и тн. Аз поне нямам спомен някога в България да е бил разрешен дрифта по улиците или пък на "застроените" полигони ! Да не говорим, че тези от околните блокове могат да излязат с декларация например- лишени от законна почивка късно вечер решават да се саморазправят със шампионите след като органите не ги спират.....

Прави впечетление на страничните наблюдатели на форума, че в теми за дрифт някой са първи шампиони в тази дисциплина и в никакъв случай при никакви обстоятелства не биха допуснали инцидент а в теми за трагично загинали хора от шофорска глупост, безрасъдие и тн става обратното- там се включват с: леле трагедия, внимавайте, R.I.P и тн и тн !

И в заключение- инциденти с пострадали и загинали стават в професионално организирани състезания- WRC, F1 и тн. ама вероятно се случват защото не са професионалисти като някой тук....също така държавата не е длъжна на някой да инвестира пари в съоръжения на които той да си прави кефа ! Намерете си частен инвеститор да построи писта и да се връткате на нея, ама после като каже някаква нелицеприятна сума за вход, чрез която да избива инвестицията да няма тук- "Ауу ама то много скъпо, ще си се връткам на кварталния кръстопът !
:help:
Последна промяна GRIPEN на 11 Юни 2009, 0:29, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 11 Юни 2009, 0:28

Добре нямате ли срам ? Как може да правите РОДЕО на хората в Дружба !
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Юни 2009, 0:29

:idea:
Последна промяна klintan66 на 11 Юни 2009, 0:31, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Юни 2009, 0:30

Демирев написа:
Archangel написа:Хубаво е да гледаме отстрани, и мен ме радва, но пък на ако това ми беше всяка нощ под прозореца - сигурно и аз щях да храня по телевизията или да намеря начин за саморазправа. Даже по-скоро второто.

Това е истината! Поставете се и на мястото на тея хора от блоковете със семейство и малки деца.
Няма смисъл от молби , пробвано е !
Виж , солена глоба , затвор , бой малко - още работи !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Юни 2009, 0:31

Абе не знам що ви е толкова трудно да осъзнаете, че никой не е ДЛЪЖЕН да ви осигури място, където да си хабите гумите или квото и да било... Не знам ква е тая нагласа, че държавата е длъжна да ви направи полигончета, че да си се въртите на воля.

С какво по-точно сте толкова специални вие, господа дрифтаджии, че се чуствате в позиция да изисквате от държавата к'вото и да било... Държавата е много далече от тея неща...

Ако наистина сте толкова големи ентусиасти и толкова големи мераклии ще направите и невъзможното за да се изгради съоражението, от което имате нужда. Ама аз мога да ви кажа веднага що не се случва - щото на бат' Данчо му е по-густо да си върти на улицата, разбираш ли, пък и от къв зор ше дава той на някой си там пари, при положение, че мо'е да си демонстрира майсторлъка и на улицата абсолютно безплатно...

И никой не ви е упрекнал, че се въртите, упрекват ви за това, че едва ли не искате като решите да се събирате да идват ченгелите да отбиват трафика, че да не ви притесняват случайни минувачи...

Е т'ва е вече не наглост на ниво, характерно само за България...

М/у другото, не виждам що се обиждате от коментарите за възрастта на колите, при положение, че не е лъжа :winky:

ПС Гледам, с на GRIPEN леко са ни се дублирали мненията, ама така е, като пиша по 3 часа :)
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 11 Юни 2009, 1:01

GRIPEN написа:За да си лишен от нещо първо трябва да си имал някакво право върху него, да речем - "лишен от свобода" и тн. Аз поне нямам спомен някога в България да е бил разрешен дрифта по улиците или пък на "застроените" полигони!

А имаш ли спомен да е бил забранен? Законът може да се тълкува по много начини, но не това е темата тук.
Обикновено когато има пешеходци се инвестира в тротоари. По същата причина няма тротоари на магистралата :winky:

eraziel написа:Абе не знам що ви е толкова трудно да осъзнаете, че никой не е ДЛЪЖЕН да ви осигури място, където да си хабите гумите или квото и да било... Не знам ква е тая нагласа, че държавата е длъжна да ви направи полигончета, че да си се въртите на воля.

Следвайки твоята логика, мога да поставя примерно следния въпрос: защо се харчат пари за рампи за инвалиди? Доста е примитивно такъв вид мислене... Лошото е, че хора не разбиращи проблема, се опитват да го разрешат. Няма как да излекуваш болния от херния с аспирин :winky:

Лоша журналистика е тази, която отразява само едната гледна точка. Сега ще се нагледаме на такива псевдо репортажчета до изборите, за да не забелязваме неудобните теми... Дори мога да ви кажа конкретно какви ще са репортажите, даже се хващам на бас, защото както се пееше в една песничка "този филм съм го гледáл... "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 11 Юни 2009, 1:16

скоро очаквайте и видео отговор от Велико Търново :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Юни 2009, 7:58

BMX написа:
eraziel написа:Абе не знам що ви е толкова трудно да осъзнаете, че никой не е ДЛЪЖЕН да ви осигури място, където да си хабите гумите или квото и да било... Не знам ква е тая нагласа, че държавата е длъжна да ви направи полигончета, че да си се въртите на воля.

Следвайки твоята логика, мога да поставя примерно следния въпрос: защо се харчат пари за рампи за инвалиди? Доста е примитивно такъв вид мислене... Лошото е, че хора не разбиращи проблема, се опитват да го разрешат. Няма как да излекуваш болния от херния с аспирин :winky:

кАжи, ти верно ли...?
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 11 Юни 2009, 8:25

eraziel написа:
BMX написа:

кАжи, ти верно ли...?

Лошото е, че май верно...... :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 11 Юни 2009, 8:36

Аз също гледах репортажа и през цялото време с :D :D на лице ...
Следващия за голф и ПК също беше много интересен.

Кофти че сега има вероятност да почнат повече да дебнат на мястото. :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 11 Юни 2009, 8:37

добре колеги кажете къде да го гледам този репортаж :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 11 Юни 2009, 8:41

Всичко е до възрастта, и ние га бехме млади правиме глупости.. сега малко мислим преди да я направим глупостта. Но примерно ако бяхте го направили в Германия досега да са ви издали присъдите... там има писти ама са много скъпи.. добре не с германия... в Турция ако го бахте направили досега да бяха ви издали присъдите и щяха да раздадат и по една снимка от видеозона за доказателство че мъжете и те забраменяват...
Просот няма закони тука тва е... глей те си кефа докато още няма ;)

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 11 Юни 2009, 9:22

Еииий, много съвестни граждани има бе, ако тоя човечец беше видял некви мутри да се стрелят или бият, или отвличат някой, дали щеше да вика полиция, медий, или щеше да се скрие като мишка в кревата си, а? Този е направо за награда, разкрил е много голямо престъпление, коли които дрифтят. Евала на такива съвестни граждани.
П.С. Много добре се въртят Е-30ките :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 11 Юни 2009, 9:36

Демирев написа:
fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?

Дам. Ясно видях че темата за смъртта отпреди 3 дни светкавично е забравена, важното е малоумника да си покаже моргата и как след няколко минутки ще утрепе човек. Всекидневно стават инциденти на подобни гонки из всеки по-голям град. Другото не е важно за такива.

Скоро беше случая до Варна с подобен лайнарник каращ 500 евровата си кола със 140 км/час в насрещното на магистралата Варна - Шумен.
Моментален арест на всички присъствали и десеторен размер на ГО за над 10 годишните двувратки. Явно никаква смърт не ви плаши!

Значи само ако колата е 500 еврова и кара в насрещното със 140 е лайнарник шофьора.... ако колата е Lexus '09 и кара в насрещното със 140 сигурно е пич ? ... Едното няма абсолютно нищо общо с другото! Помисли малко преди да говориш глупости :!:
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Юни 2009, 9:38

Tech0 написа:
Демирев написа:
fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?

Дам. Ясно видях че темата за смъртта отпреди 3 дни светкавично е забравена, важното е малоумника да си покаже моргата и как след няколко минутки ще утрепе човек. Всекидневно стават инциденти на подобни гонки из всеки по-голям град. Другото не е важно за такива.

Скоро беше случая до Варна с подобен лайнарник каращ 500 евровата си кола със 140 км/час в насрещното на магистралата Варна - Шумен.
Моментален арест на всички присъствали и десеторен размер на ГО за над 10 годишните двувратки. Явно никаква смърт не ви плаши!

Значи само ако колата е 500 еврова и кара в насрещното със 140 е лайнарник шофьора.... ако колата е Lexus '09 и кара в насрещното със 140 сигурно е пич ? ... Едното няма абсолютно нищо общо с другото! Помисли малко преди да говориш глупости :!:

Течо, като не разбираш недей да храниш. Лексуса е здрав и мощен! :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата