Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
bivola написа:Ама деба мама му винаги като се заформи спор на подобна тема всички сте "най-добрите" бе , ебати всички карате с 50 в града,никога не си позволявате да дадете газ на некой завой , ако кво става като се загледах по улиците секо 2-ро бмв ходи от лево на десно търсещо правата линия.
Тва в Габрово е най-често след 21:00 часа когато трафика е слаб

Какво стана с видеото ? Че аз още не съм го гледал

M - The most powerful letter in the world
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
P1tbuL написа:Демирев написа:fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?
Дам. Ясно видях че темата за смъртта отпреди 3 дни светкавично е забравена, важното е малоумника да си покаже моргата и как след няколко минутки ще утрепе човек. Всекидневно стават инциденти на подобни гонки из всеки по-голям град. Другото не е важно за такива.
Скоро беше случая до Варна с подобен лайнарник каращ 500 евровата си кола със 140 км/час в насрещното на магистралата Варна - Шумен.
Моментален арест на всички присъствали и десеторен размер на ГО за над 10 годишните двувратки. Явно никаква смърт не ви плаши!
виж к'во ... до някъде си прав но не слагай всички под общ знаменател... има всякакви хораа като те гледам тебе си тръгнал да обясняваш по начин по който само можеш да нервираш някого ... не ти е правилна стратегията ...
Не слагам всички под общ знаменатал. Слагам всички участващи с коли и мотори в тези малоумни и смъртоносни гонки.
Кадърните и мислещи не участват на улицата!
Най-лекото нещо което се случва на такива мероприятия е въртящия се самоук да отърве возилото и блъсне 2-3-5 коли от близко паркираните също и да пострадат хора. А когато се дърпат сред преминаващите нормално движещи се коли със семейства и деца в тях...страшно е! Всеки който има семейство ще разбере.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Дбре да не се хваля ама ше кажа,че поне малко съм къдърен,ако ми кажеш място където да си карам колата на пълни възможности евала.Кадърните и мислещи не участват на улицата!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
fen_na_bmw написа:Дбре да не се хваля ама ше кажа,че поне малко съм къдърен,ако ми кажеш място където да си карам колата на пълни възможности евала.Кадърните и мислещи не участват на улицата!
Мани го бе ,човек, виж , че се помисли за "Дева Мария" защитник некъв тука , няма смисъл от спорове некви

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
fen_na_bmw написа:Дбре да не се хваля ама ше кажа,че поне малко съм къдърен,ако ми кажеш място където да си карам колата на пълни възможности евала.Кадърните и мислещи не участват на улицата!
Дрифта пък какво общо има с пълните възможности на колата? И не виждам раздут капак или решетки отстрани на колата ти, така че и тия хипотетични възможности дето си ги описал не са чак толкова големи.
Не че съм против дрифта - просто твоето мнение беше някакво изказване тип "тийнпроблем".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
djvisage написа:Абе защо всички скачат срещу нас с BMW - тата?
Ми щото , ако трябва да си говориме честно , май наща марка прай най-много мизериики вечер

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
колата трябва да е 300+ коня за да има "хипотетични възможности " или какво?И не виждам раздут капак или решетки отстрани на колата ти, така че и тия хипотетични възможности дето си ги описал не са чак толкова големи
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
пич,я кажи каква екзотика търкаляшfen_na_bmw написа:Дбре да не се хваля ама ше кажа,че поне малко съм къдърен,ако ми кажеш място където да си карам колата на пълни възможности евала.Кадърните и мислещи не участват на улицата!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Демирев
- ентусиаст
-
Аз ли да дойде до София да ти ги търся?

Реакцията няма къде е детинска. Като искаш ще намериш начин.
Дай ловците като няма къде да излязат да нарамят пушките и да излязат на центъра да потрепят хора защото нямало къде....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
fen_na_bmw написа:колата трябва да е 300+ коня за да има "хипотетични възможности " или какво?И не виждам раздут капак или решетки отстрани на колата ти, така че и тия хипотетични възможности дето си ги описал не са чак толкова големи
Mне, просто всичко останало може да бъде постигнато на съществуващите писти. Поне така интерпретирам цитираното по-горе, на човек от дрифтинг форума.
Хубаво е да гледаме отстрани, и мен ме радва, но пък на ако това ми беше всяка нощ под прозореца - сигурно и аз щях да храня по телевизията или да намеря начин за саморазправа. Даже по-скоро второто.
Нито го знаете тоя човек какъв е, нито колко му е акъла - ще слязат някоя вечер 20на души от околните блокове, ще ви набият шамарите, , ще ви потрошат златните "трийски" и ще се приберат.
Той и Alx добре ви каза да внимавате какво пишете, ама акъл море...сеш' се.
Последна промяна Archangel на 11 Юни 2009, 0:01, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
А защо не потърсиха и другата гледна точка? Примерно можеше да пуснат същото видео със следния коментар:
"Лишени от свободен достъп до специализирани съоръжения, всеки ентусиаст решил да практикува любимия автомобилен спорт е принуден да нарушава закона, рискувайки спокойствието и живота на невинни граждани. С всеки изминат ден проблемът се засилва, а компетентните органи не реагират адекватно. Практиката показва, че с увеличаването на наказателните глоби, данъци и засилване на контрола, проблемът остават неразрешен. И след като общински служители с лека ръка пожертваха бившите полигони на СБА за безразборно застрояване, без да осигурят алтернативни инфраструктури, крайно време е съдът да се самосезира и да потърси отговорност на истинските виновници за възникналия проблем."
Това последното малко в стил "Шоуто на Слави"
"Лишени от свободен достъп до специализирани съоръжения, всеки ентусиаст решил да практикува любимия автомобилен спорт е принуден да нарушава закона, рискувайки спокойствието и живота на невинни граждани. С всеки изминат ден проблемът се засилва, а компетентните органи не реагират адекватно. Практиката показва, че с увеличаването на наказателните глоби, данъци и засилване на контрола, проблемът остават неразрешен. И след като общински служители с лека ръка пожертваха бившите полигони на СБА за безразборно застрояване, без да осигурят алтернативни инфраструктури, крайно време е съдът да се самосезира и да потърси отговорност на истинските виновници за възникналия проблем."
Това последното малко в стил "Шоуто на Слави"

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
BMX написа:"Лишени от свободен достъп до специализирани съоръжения, всеки ентусиаст решил да практикува любимия автомобилен спорт е принуден да нарушава закона, рискувайки спокойствието и живота на невинни граждани. С всеки изминат ден проблемът се засилва, а компетентните органи не реагират адекватно. Практиката показва, че с увеличаването на наказателните глоби, данъци и засилване на контрола, проблемът остават неразрешен. И след като общински служители с лека ръка пожертваха бившите полигони на СБА за безразборно застрояване, без да осигурят алтернативни инфраструктури, крайно време е съдът да се самосезира и да потърси отговорност на истинските виновници за възникналия проблем."

![]()
![]()

- Демирев
- ентусиаст
-
Archangel написа:Хубаво е да гледаме отстрани, и мен ме радва, но пък на ако това ми беше всяка нощ под прозореца - сигурно и аз щях да храня по телевизията или да намеря начин за саморазправа. Даже по-скоро второто.
Това е истината! Поставете се и на мястото на тея хора от блоковете със семейство и малки деца.