Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
аз имам една букса в жабката и незнам за какво е! Можели да е за двд плеър? Прелича на скарт букса на телевизор[/img]
BMW-Баварска-машина вечна
- вано
- кандидат ентусиаст
-
Аааа за фенерче ли е! Мерси колега. Аз си мислех че може да е за двд понеже сам с малката навигация има АV канал,ама нямам устроиство да чете ДВД пък и незнам каде се свързва ако си купя. Ако можеш да помогнеш с малко информация
BMW-Баварска-машина вечна
Нямам опит с навигациите и не занам как могат да управляват външни устройатва
По принцип щом инаш AV вход и включиш външен плейър (DVD) би трябвало да изкара звук и картина, но как ще се управлява не ми е ясно (особено от мулти-волан ...
По принцип щом инаш AV вход и включиш външен плейър (DVD) би трябвало да изкара звук и картина, но как ще се управлява не ми е ясно (особено от мулти-волан ...
Последна промяна tsb_bg на 20 Мар 2009, 19:40, променена общо 1 път
- вано
- кандидат ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
tsb_bg написа:Нямам опит с навигациите и не занам как могат да управляват външни устройатва
Ааа, няма нужда да разбираш, само пари да има човек и ще си управлява и DVD, VCD, CD, SVCD, CD-R/RW, MP3, DVD- R/RW, DVD+R/RW, че даже ще може да си разглежда снимки записани на CD или DVD

Другият и най-евтин вариант е, закачаш едно DVD някъде в багажника, вадиш му IR очето, слагаш го някъде из колата и си го управляваш от дистанционното.
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
А някой да има ел.схемата на Business RDS?Трябва ми по точно за тунера.Къде ли не се рових ама нищо не намерих.Намерих само една схема на BECKER, ама нямаше нищо общо с нашите музики.
- jelezar 70
- Потребител
-
- Кара: e39 tds

Ivo_Borisov
МнениеПуснато на: 07 Мар 2009, 18:24 Заглавие:
Колеги уговорих се с един специалист за тая работа,но след около десетина дена.Ако стане ще пусна снимки за да може всеки който иска да си го направи.Поздрави!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина 

- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
касетофон
Колеги и аз да питам.
Направих интервенцията със запояването на кабелите, но само едно ключе ли се окъсява или повече, защото аз го дадох на късо както пише и ако слушам радио и изключа касетофона то следващото пускане стартира с касетка, а не радиото, което съм си слушал. Как да се избегне това?
Направих интервенцията със запояването на кабелите, но само едно ключе ли се окъсява или повече, защото аз го дадох на късо както пише и ако слушам радио и изключа касетофона то следващото пускане стартира с касетка, а не радиото, което съм си слушал. Как да се избегне това?
Ivo_Borisov написа:Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина
Скоро ли ще е?
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
boby29 написа:Ivo_Borisov написа:Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина
Скоро ли ще е?
И аз чакам, чакам... до кога ли???
Колега давай снимките, че една касетка си имам и взе да се износва. Като си я взимах от ОМВ, тия ме гледаха като изкопаемо, и правилно кой в днешно време си купува касетки...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колеги днес ходих при тоя пич ама вика в момента имам много работа.Викам айде че и други момчета чакат
Ходих и при друг,ама докато му обясня за какво иде реч и още малко и сам ще си го направя.Ей много е трудно да попаднеш на майстор който хем да разбира хем да има свободно време.Направо се отчайвам вече 

Ivo_Borisov написа:Колеги днес ходих при тоя пич ама вика в момента имам много работа.Викам айде че и други момчета чакатХодих и при друг,ама докато му обясня за какво иде реч и още малко и сам ще си го направя.Ей много е трудно да попаднеш на майстор който хем да разбира хем да има свободно време.Направо се отчайвам вече
По-трудно е да обещаеш нещо и да го изпълниш явно...
Тук в Сф имало някаква далавера - запазване на час при майстор!? Скоро ме открехнаха на нея, та не е пробвано още амаа...

Както и да е

Peace man, поне трупаме мнения тук - далавера отвсякъде...

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
ето как става
хора аз как да кача снимките да го видите на кои точки се запояжа кабела и на този модел не се връзват кондензатори просто тази интегрална схема CXA2510AQкато дръпните pdf-a ще видите че на 7 и 24 крак там трябва да запоите L i R и масата към корпус и това е има едно клуче на механиката на касетофона едната писта се прекъсва и кастофона работи и радиото се превключва и всичко си е перфектно :)