Момчета вече ни дават по новините + видео :)
Модератор: Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
boorislav написа:cherveia написа:Да и аз го гледах ама колко глупости се казаха не е истина а тоя кадето много говореше,нямам думи какво бих му причинилИ най много ме издразни това,че изтъкна на колко години ни били колите
15-20 годишни и мен ме издразни това
Ама като погледнеш през прозореца на паркинга и си е вярно : )
Иначе, като има инциденти, ще има и репортажи,кое му е подкупното само не мога да разбера - нормално е такива събития да имат значение, защото факт е, че извън пистата, това е незаконно.Мисля, че много дето четат тука, се сещат как се отнесоха с нас полицайте в събота на Враждебна, но пък инциденти скоро там не е имало, само шум

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
само не разбрах кой кого е убил и кой се е бил въртял ... преди броени дни един моторист се размаза е пресичащ неправилно пешеходец на Околовръстното ... за това ли става въпрос?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?
Дам. Ясно видях че темата за смъртта отпреди 3 дни светкавично е забравена, важното е малоумника да си покаже моргата и как след няколко минутки ще утрепе човек. Всекидневно стават инциденти на подобни гонки из всеки по-голям град. Другото не е важно за такива.
Скоро беше случая до Варна с подобен лайнарник каращ 500 евровата си кола със 140 км/час в насрещното на магистралата Варна - Шумен.
Моментален арест на всички присъствали и десеторен размер на ГО за над 10 годишните двувратки. Явно никаква смърт не ви плаши!
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ето един човечец какво каза и маи вече ще се простите с дрифт деиове и сякфи такива състезания
и ако тряя и 1500 лева актове да ви пишат има картинг писти и секфи подобни !

difcho написа:е тва е... уличния дрифт влезе в ефира на бтв, а пистовия все още неможе да стигне до там... мисля, че нещата са ясни - спираме с организираните мероприятия, явно е по-лесно по незаконния начин да се популяризира нещо...
Последна промяна p0wEr на 10 Юни 2009, 23:24, променена общо 1 път
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Демирев написа:fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?
Дам. Ясно видях че темата за смъртта отпреди 3 дни светкавично е забравена, важното е малоумника да си покаже моргата и как след няколко минутки ще утрепе човек. Всекидневно стават инциденти на подобни гонки из всеки по-голям град. Другото не е важно за такива.
Скоро беше случая до Варна с подобен лайнарник каращ 500 евровата си кола със 140 км/час в насрещното на магистралата Варна - Шумен.
Моментален арест на всички присъствали и десеторен размер на ГО за над 10 годишните двувратки. Явно никаква смърт не ви плаши!
виж к'во ... до някъде си прав но не слагай всички под общ знаменател... има всякакви хора

- bigmurzi
- драфтаджия
-
Демирев написа:fen_na_bmw написа:Демирев не ще нещо бате ама не си уцелил местото дето да не доволстваш усещаш ли?
бате, ти мислиш ли, че ако беше с 500 000 евровата си кола, щеше да е прав?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате,има много топъл пример със скрап отпреди 3-4дни
..и от форумец със стабилна психика 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
P1tbuL написа:...виж к'во ... до някъде си прав но не слагай всички под общ знаменател... има всякакви хораа като те гледам тебе си тръгнал да обясняваш по начин по който само можеш да нервираш някого ... не ти е правилна стратегията ...
Само че човека мисли много трезво и е напълно прав.

Виж ако е на писта, дори и летище встрани от пътя, няма проблем

- bigmurzi
- драфтаджия
-
Явор написа:бате,има много топъл пример със скрап отпреди 3-4дни..и от форумец със стабилна психика
щом е топъл още, значи всичко е наред

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Демирев, все ми се струва, че прекаляваш, не мислиш ли ?
Това кой как се пързаля с какви коли се пързаля колко годишни били......... Абе чудиш се какви глупости да опишеш а истината е съвсем друга !!
Огледай статистиките и ще ти дойде на акъла нещо си, и след като си от Варна заповядай на някоя от дрифт срещите, там има доста народ дето ще ти се пързалят около дрънголника колкото обиколки си искаш без да се докоснат до него!!
Такива като теб само реват ама вземи млъкни че хем не си прав хем дразниш яко !!
Извинявайте колеги, принципно съм сдържан но днес не се сдържах!
Това кой как се пързаля с какви коли се пързаля колко годишни били......... Абе чудиш се какви глупости да опишеш а истината е съвсем друга !!
Огледай статистиките и ще ти дойде на акъла нещо си, и след като си от Варна заповядай на някоя от дрифт срещите, там има доста народ дето ще ти се пързалят около дрънголника колкото обиколки си искаш без да се докоснат до него!!
Такива като теб само реват ама вземи млъкни че хем не си прав хем дразниш яко !!
Извинявайте колеги, принципно съм сдържан но днес не се сдържах!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
топъл,топъл,колко да е топълbigmurzi написа:Явор написа:бате,има много топъл пример със скрап отпреди 3-4дни..и от форумец със стабилна психика
щом е топъл още, значи всичко е наред

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ама деба мама му винаги като се заформи спор на подобна тема всички сте "най-добрите" бе , ебати всички карате с 50 в града,никога не си позволявате да дадете газ на некой завой , ако кво става като се загледах по улиците секо 2-ро бмв ходи от лево на десно търсещо правата линия. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI