СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
BMWMafeto написа:Methodius написа:Ще има и полиция и коли с камери, така че умната ..
ами колега за полиция, нямаше,..имаше сaмо в началото мина една патрулка и това е..след това изчезнаха, за коли с камери, незнам, аз лично не видях да има такива,сите що бехме там бяхме с марка BMW, имаше и един колега със Субаро (черно), някое опелче и ауди, иначе това си бяхме,..сaмо BMW-та
Знам колега, нали и аз бях там .. Мой приятел от КАТ ми каза, че щяли да поставят под наблюдение бояна, Рожен и т.н. с мобилни камери, затова предупреждавам само ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
навсякъде бяха ! и при булгара и при дару кар.. отивам аз да проверя кой е на дару кар , и сигурно куките са ме следяли и аз давам мигач да свивам и отзад се чува миг миг ... документи , какво правиш тука , състезател ли си ? Викам просто да видя кой е тука.. Той ми вика няма никой ние сме тука .. и ни пуснаP1tbuL написа:много куки бе лелееее....

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
CheFs написа:навсякъде бяха ! и при булгара и при дару кар.. отивам аз да проверя кой е на дару кар , и сигурно куките са ме следяли и аз давам мигач да свивам и отзад се чува миг миг ... документи , какво правиш тука , състезател ли си ? Викам просто да видя кой е тука.. Той ми вика няма никой ние сме тука .. и ни пуснаP1tbuL написа:много куки бе лелееее....
Колеги, аз съм нов,..бихте ли ми казали къде е Дару Кар-а и къде е това Булгара..

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
BMWMafeto написа:CheFs написа:навсякъде бяха ! и при булгара и при дару кар.. отивам аз да проверя кой е на дару кар , и сигурно куките са ме следяли и аз давам мигач да свивам и отзад се чува миг миг ... документи , какво правиш тука , състезател ли си ? Викам просто да видя кой е тука.. Той ми вика няма никой ние сме тука .. и ни пуснаP1tbuL написа:много куки бе лелееее....
Колеги, аз съм нов,..бихте ли ми казали къде е Дару Кар-а и къде е това Булгара..![]()
..Благодаря предварително
следващия вторник преди да тръгнеш ми пиши едно ЛС да те заведа напрао
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
P1tbuL написа:следващия вторник преди да тръгнеш ми пиши едно ЛС да те заведа напрао
ок, мн благодаря колега

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Снимаха ми колата 2 пъти вече
Викам стига ми я снимахте, а единия полицай ми вика ще си я сложа на компютера да я гледам, "правя фото сесия"
хахахаххаха...
Ама да ви кажа според мен вече на ОМВ-то няма да стават сбирки щото ще се гледа под лупа всичко
трябва да се измисли някое други място, поне аз така мисля 

Викам стига ми я снимахте, а единия полицай ми вика ще си я сложа на компютера да я гледам, "правя фото сесия"
хахахаххаха...
Ама да ви кажа според мен вече на ОМВ-то няма да стават сбирки щото ще се гледа под лупа всичко

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
ico-bmw написа:Снимаха ми колата 2 пъти вече![]()
![]()
а единия полицай ми вика ще си я сложа на компютера да я гледам, "правя фото сесия"
хахахаххаха...
Ама да ви кажа според мен вече на ОМВ-то няма да стават сбирки щото ще се гледа под лупа всичкотрябва да се измисли някое други място, поне аз така мисля
да му имам фотосесията дето си я прави,..сигурно архива му е находяща се в КАТ,..те на такива никва вяра,..хората са казали на полицай и на жена вяра никога

А иначе за сбирките,.. за кое ОМВ става въпрос,..аз миналата седмица бях на Бояна и се бяхме събрали бая хорица,..една патрулка за малко дойде и си тръгна после,..след като си тръгнах аз, до колкото разбрах не е имало други пингвини с буркани отгоре, които да минават

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
Вторник - ОМВ , жк.Дружба .. Снощи , насекъде патрулки кръжак ... и по дару кар и по булгара .. а на ОМВ имаше към 100тина човека сигурно ! Толкова хора на едно място не съм виждалBMWMafeto написа:ico-bmw написа:Снимаха ми колата 2 пъти вече![]()
![]()
а единия полицай ми вика ще си я сложа на компютера да я гледам, "правя фото сесия"
хахахаххаха...
Ама да ви кажа според мен вече на ОМВ-то няма да стават сбирки щото ще се гледа под лупа всичкотрябва да се измисли някое други място, поне аз така мисля
да му имам фотосесията дето си я прави,..сигурно архива му е находяща се в КАТ,..те на такива никва вяра,..хората са казали на полицай и на жена вяра никога![]()
![]()
А иначе за сбирките,.. за кое ОМВ става въпрос,..аз миналата седмица бях на Бояна и се бяхме събрали бая хорица,..една патрулка за малко дойде и си тръгна после,..след като си тръгнах аз, до колкото разбрах не е имало други пингвини с буркани отгоре, които да минават![]()
![]()

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
///Milen_bmw написа:Кво ше кажете за новините по Нова тв?![]()
![]()
![]()
това предаване се коментира тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 70&start=0

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Ясно де, ама се отнася за сбирките в Дружба, а това е в София и демек това е темата за софийските сбирки

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
ico-bmw написа:Снимаха ми колата 2 пъти вече![]()
![]()
хахахаххаха...
Ако искате да се преместиме на Shelа , преди разклона за аерогарата

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()