за регистрационите табели
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
баща ми регистрира 2 коли преди около седмица (така че инфото е прясно) номерата са 7799 и 7797 или май бяха обратно (9977 и 9979) нещо ги обърках
та за тях НЕ Е ПЛАТИЛ НИЩИЧКО... плаща се само за огледални номера или еднакви цифри и ако не се лъжа таксата е 50лв. избирането от списъка - също е безплатно... поне във Варна
на майка ми пък са 9596 - пак безплатно
а това с името доколкото знам е за допълнителни номера - дори да си купиш такива пак трябва да си имаш стандртни номера, ама не съм сигурен за тва

на майка ми пък са 9596 - пак безплатно
а това с името доколкото знам е за допълнителни номера - дори да си купиш такива пак трябва да си имаш стандртни номера, ама не съм сигурен за тва
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ICE написа:...
Абе ти кога кацна, кога почна да пишеш?

А за табелите, поне в София миналата година се пускаше една молба до Началника на "Регистрация и тех. контрол". Той ти показва какви "освободени" от склада номера има, избираш, плащаш и то ги монтират. Но това става преди да си подал документи на гишето. Ако има нямамва промяна, то тя би била свързана само с неходене до него, а пускане на някаква молба направо на гишето.
bam-bam написа:при вас не знам как е но тука при нас на гишето пише с ГОЛЕМИ БУКВИ ... номера срещу заплащане няма ... да се подразбира .. нямаш ли връзки бегай у лево .. тука така става
Ами за това си пишеш една молба до шефа на КАТ, нещо от рода: "Моля , на основание чл. ЬЬЬ, точка ЬЬЬ, да ми бъде ргистрирана колата с номера по мое желание." И като му я дадеш, а да видиме как ще ти откаже. Ама ти го накарай да ти напише отказ от услугата

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
като отидеш на гишето и казваш, че искаш да си платиш за номер по избор/или огледален или се усмихваш на каката и я питаш на кой номер са в момента и ако са близо до хубав номер я молиш да се пробва няколко пъти докато го хванеш, ако не те кефи номера който ти се пада можеш да откажеш
Аз така съм с 0733, два пъти ми се падна 32, а не ми се чакаше за 37, че щях да изпусна маркирането при застрахователите

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
TheBoss написа: Ами за това си пишеш една молба до шефа на КАТ, нещо от рода: "Моля , на основание чл. ЬЬЬ, точка ЬЬЬ, да ми бъде ргистрирана колата с номера по мое желание." И като му я дадеш, а да видиме как ще ти откаже. Ама ти го накарай да ти напише отказ от услугата
Цитат от наредба I-45, чл.24, ал.4:
Четири еднакви цифри в поредния номер или определени комбинации от цифри се регистрират по ред определен от началника на НПП-ДНСП.
Край на цитата.
И ако въпросния началник е определил всеки началник на КАТ да определя как да регистрира съответните комбинации - с тая молба може и нищо да не постигнеш.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Гост
-
боса .. българия и закони .. и жалби .. и шефове .. хайде да излезем малко от приказката и да погледнем реалния живот .. казах при нас как е .. не става с пари а с познати .. едва ли некои сулио пулио ще получи готин номер при положение че всичките са спазарени дооста преди да им доиде серията .. по таз причина и аз взех този номер .. щото не беше почнала серия 1ххх но ми казаха ако искам може да го сменим после .. което не виждам поне за сега смисал .. освен ако не искам да накиселея още повече
пък и не ми се чакаше за номер исках да се яхна на звяра и да се покефя на печката

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
бе какво значение има какво ми пише на номера, важно е какво пише на капака 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
куууукк
без пара ми излезе
а и номера за събора ми е хитър 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2