318 тдс проблем гасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
318 тдс проблем гасне
Здравейте значи проблема ми е такъв онзи ден сутринта паля си колата без проблем оборотите се меняха, но това го имах и преди обаче тази сутрин оборотите падаха много повече от нормалното и достигаха до момент в които колата почти загасва и пак се нормализираха след няколко секунди се повтаряше същото нещо. Изчаках няколко минути но това се повтаряше в крайна сметка реших да тръгна след като вклиучих на втора му дадох малко повече гас и на около 4500 об. и нещо все едно, че се запуши и колата заби муцуна а оборотите паднаха на 0 колкото и да натисках педала на гаста нямаше промени все едно неработеше и когато колата почти спираше изгасна след това около минута неможех да запаля а само пушеше.Когато накрая с успях да запаля докато държах колата на окола 2000 об. си работи но пусна ли педала на гаста тя гаснеше.Вчера сутринта пак пробвах но нямаше промяна. Моля ви се посаветвайте ме какво да правя.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Въздух в системата, + най вероятно задръстен горивен филтър.
А мененето на обороти най вероятно е от плочката на ГНП.
А мененето на обороти най вероятно е от плочката на ГНП.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Моята кола правеше подобни мизерии.Менеше оборотите, понякога гаснеше при потегляне с малко газ,а понякога гаснеше и при изключване от скорост.Оказа се че има огромни разлики в количеството нафта, което ГНП-то подава.Мисля, че четеца в управляващия блок на ГНП-то е проблема.Реших го като отидох в Юве-Бощ на Симеоновско Шосе.Там си поиграха и ми наместиха помпата, така че колата вече не мени обороти и не гасне.
Успех и на теб.
Успех и на теб.
Бате с подобен проблем и локва нафта ходих по 4 ри сервиза.
Не вклювам колегите от форума ама тея майстори трябва да ги снимат в ясновидци.
Единия сервиз ми казаха че са дюзи, в друг ми смениха о пръстени в третия два горивни маркуча...
и проблема не се реши.
Накрая се вбесих взех си почивен ден купих си гидоре за 100лв с всичко най необходимо и разкостих колата.
Проблемите бяха елементарни стига да си малко кадърен и да не си с две леви ръце.
Обсъди с колегите и те съветвам някой от форума по светнат да ти а погледне
Не вклювам колегите от форума ама тея майстори трябва да ги снимат в ясновидци.
Единия сервиз ми казаха че са дюзи, в друг ми смениха о пръстени в третия два горивни маркуча...
и проблема не се реши.
Накрая се вбесих взех си почивен ден купих си гидоре за 100лв с всичко най необходимо и разкостих колата.
Проблемите бяха елементарни стига да си малко кадърен и да не си с две леви ръце.
Обсъди с колегите и те съветвам някой от форума по светнат да ти а погледне
13 мнения
• Страница 1 от 1