Не е точно страхотна ,а възмутителна история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Не е точно страхотна ,а възмутителна история

Мнение от KUM4o » 06 Юни 2009, 18:14

Днес приятелката ми беше дошла на гости(живеем в два съседни града).Хубаво прекарахме си деня возихме се с Немската машина и се радвахме на хубавото време.Дойде часа да я изпратя на рейса и влязох в автогарата в гр.Мездра където едната лента минава през автогарата.Спрях аз и веднага ама на секундата една патрулка буркани и ми вика слизай и давай документите.Казвам окей един момент да ги извадя от жабката.Слизам аз и единият полицай ми вика защо носиш големият талон ,казвам му ,че малкият ми е откраднат и карам с големия.Той веднага почна с грубия тон като ми казва аз помниш ли кога те спирах и ти от тогава си нередовен.Аз съвсем нормално и на Вие му казвам ,да помня и от както ми е откраднат малкият талон обикалям по нотариуси и в КАТ Враца ходих ,но на всякъде ми отказват да ми прехвърлят собствеността ,защото колата е още под митническо ограничение (вкарвана е на инвалид и още не са минали 3-те години).Другият полицай в патрулката почна още по грубо и ми вика "тва ,нас не ни интересува от теб се иска като те спра да си редовен" ,а аз пак му отговарям как да съм редовен господин полицай като на всякъде ми отказват да я прехвърлят на мое име ,защото инвалида е починал и не може да ми се издаде отново малкия талон за 5 минути ,а трябва смяна на собственост ,което е невъзможно до септември.Той отново мен тва не ме интересува и сега ще ти пишем ,че си спрял на забранено място ,а аз съвсем културно му отговарям щом съм нарушител ме санкционирайте и той пак вие се държите като гъзари ,а аз му отговарям щом така мислите ,но не слагайте всички под общ знаменател.

Съставиха ми акт за спиране на забранено място без специално издаден пропуск.Държаха се унизително ,от което до известна степен се чувствам обиден.Все пак тяхната заплата зависи от нас данъкоплатците и то ако не друго поне едно нормално отношение да имат.Подразни ме факта ,че аз им обяснявам ,че няма как да ми се издаде малък талон ,а те това нас не ни интересува.

Просто колеги ,когато минавате през гр.Мездра гледайте да не ви спира полиция ,тук са най-отвратителните полицай от където и да било.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 07 Юни 2009, 12:26

Много рядко са точните КАТаджии, не е само в Мездра не се държат както трябва, спокойно ;) Не знам какъв им е проблема на тези хора и имам чувството, че полицай се става, чрез конкурс "най-голям заядливец". В интерес на истината има и такива, които най-нормално си вършат работата, без излишни глупости, заяждания, пренебрежително/ унизително отношение, но са наистина доооста рядко срещано явление... Евала им на тях и най-искрено се надявам повечето да станат такива. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 07 Юни 2009, 13:33

Българска му работа, затова излезте и гласувайте !!! Не оставяйте държавата в ръцете на цигани и турци, които си знаят и гласуват и стават все повече и повече ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 08 Юни 2009, 0:44

А точно каква полиция беше? Охранителна или баш катаджии с жилетките и белите шапки? Питам щот ми е интересно.... :roll:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 08 Юни 2009, 6:59

Кофти случка,но не в Мездра ,а във Враца са най гнусните ченгета.
Няма да се учудя,ако са били от там твойте хора.

И аз имам една такава кола,която е на инвалид ,който е починал,а наследниците отказват да се довлекът,за да сложат по един подпис и да ми прехвърлят колата.Пари им предлагах,предлагах им да ги взема ,да ги закарам до където трябва и да ги върна.....не и не,не искат.
Още седи със старите номера и не мога да се оправя с нея......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 08 Юни 2009, 23:17

При мен наследниците са ми близки приятели ,но дори и те да подпишат пак трябва да изчакам митническото ограничение на автомобила.Яд ме е не толкова ,че са ме глобили ,като съм нарушил нека ме глобят ,но много мой приятели карат без колани и махат на полицаите за здрасти ,понеже са им познати.За тях няма глоби и мъмрене ,защото татковците им са или колеги или комшии с тези полицай.Един ден се връщах от село и реших да видя по главната улица колко нарушения ще видя.Резултата беше ,че видях над 15 нарушения за километър и 800 метра.Явно аз съм черното агънце понеже съм нарочен ,че карам без малък талон.

П.П. полицаите си бяха баш катаджии.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Юни 2009, 1:47

KUM4o написа:П.П. полицаите си бяха баш катаджии.

Ебахти и пумиарите! Ясно е, че са те набелязали, а и ти им се обясняваш много и те още повече се кефят :evil: :evil: другия път като се заядат хвърляй им сичко и си сядай в колата, и им кажи че с олигофрени не може да се общува, да пишат квото си искат....вярвай ми има ефект, просто трябва правилия подход щото има и наистина разбрани катаджии на които пък не върви да се дървиш....абе заеби :confused:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 10 Юни 2009, 1:52

Много добре знам ,че като се дървя няма да мине.Но аз си им казах след като съм виновен санкционирайте ме ,не съм се оправдавал и им говоря съвсем отчтиво и леко без да се правя на гъзар, както ме нарече единият от полицаите.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 10 Юни 2009, 2:17

Тия ваште катаджий са опасни, лед леден съм с тия играчи
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340i
Детайли за колата: Жълта...

Re: Не е точно страхотна ,а възмутителна история

Мнение от Zdravkoe30 » 10 Юни 2009, 9:09

KUM4o написа:Днес приятелката ми беше дошла на гости(живеем в два съседни града).Хубаво прекарахме си деня возихме се с Немската машина и се радвахме на хубавото време.Дойде часа да я изпратя на рейса и влязох в автогарата в гр.Мездра където едната лента минава през автогарата.Спрях аз и веднага ама на секундата една патрулка буркани и ми вика слизай и давай документите.Казвам окей един момент да ги извадя от жабката.Слизам аз и единият полицай ми вика защо носиш големият талон ,казвам му ,че малкият ми е откраднат и карам с големия.Той веднага почна с грубия тон като ми казва аз помниш ли кога те спирах и ти от тогава си нередовен.Аз съвсем нормално и на Вие му казвам ,да помня и от както ми е откраднат малкият талон обикалям по нотариуси и в КАТ Враца ходих ,но на всякъде ми отказват да ми прехвърлят собствеността ,защото колата е още под митническо ограничение (вкарвана е на инвалид и още не са минали 3-те години).Другият полицай в патрулката почна още по грубо и ми вика "тва ,нас не ни интересува от теб се иска като те спра да си редовен" ,а аз пак му отговарям как да съм редовен господин полицай като на всякъде ми отказват да я прехвърлят на мое име ,защото инвалида е починал и не може да ми се издаде отново малкия талон за 5 минути ,а трябва смяна на собственост ,което е невъзможно до септември.Той отново мен тва не ме интересува и сега ще ти пишем ,че си спрял на забранено място ,а аз съвсем културно му отговарям щом съм нарушител ме санкционирайте и той пак вие се държите като гъзари ,а аз му отговарям щом така мислите ,но не слагайте всички под общ знаменател.

Съставиха ми акт за спиране на забранено място без специално издаден пропуск.Държаха се унизително ,от което до известна степен се чувствам обиден.Все пак тяхната заплата зависи от нас данъкоплатците и то ако не друго поне едно нормално отношение да имат.Подразни ме факта ,че аз им обяснявам ,че няма как да ми се издаде малък талон ,а те това нас не ни интересува.

Просто колеги ,когато минавате през гр.Мездра гледайте да не ви спира полиция ,тук са най-отвратителните полицай от където и да било.

Кофти,но повярвай ми,в Плевен са още по-гадни полицаите... ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юни 2009, 11:56

Не се карайте, навсякъде са едни и същи педерасти :gay:
Като ти говорят на "ти" почваш да искаш да му видиш обозначителните знаци, записваш имена, звания, пишеш в акта, че се е държал грубо и, че не е носел униформата си си в спретнат и уставен вид, не се е представил, не е упоменал причината поради която те е спрял и т.н.. Ако са прекалено груби може да пишеш, че са те заставили да спреш на място на което си създавал предпоставка за ПТП, въвели са елемент на засада при спирането ти, като са те принудили да спреш внезапно и с трудност си овладял автомобила и т.н... не е за вярване как гледат като го прочетат тва в акта и колко любезни стават изведнъж :mrgreen:
Ако обаче си виновен и те се държат нормално е редно да си понесеш последствията без възражения, все пак това им е работата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 10 Юни 2009, 13:00

bum_bum написа:навсякъде са едни и същи п******* :gay:

напълно е прав колегата, навсякъде е едно и също :roll: ;)
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

Назад към Страхотни истории