Проблем автомат -след смяна на масло!---РЕШЕН

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 07 Юни 2009, 15:24

Интерсно :roll:
То ако е така проблема би трябвало да се е появил след смяната на гумта,а не на маслото :roll:
В крайна сметка хубавото е че проблема е решен безболезнено и се получи една от малкото теми с написано решение на проблема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Юни 2009, 16:32

ivan. написа:Интерсно :roll:
То ако е така проблема би трябвало да се е появил след смяната на гумта,а не на маслото :roll:
В крайна сметка хубавото е че проблема е решен безболезнено и се получи една от малкото теми с написано решение на проблема.

той проблема се е появил при смяната на гумата само че човека не му е обърнал внимание до момента на смяната на маслото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от el_toro » 08 Юни 2009, 1:12

Само малко пояснение: проблема го решиха в магазина на вари (много точни и коректни момчета), а не в сервиза. Колегата малко ме изпревари с завършека на тази драма и затова има малко разминаване. Относно сервиза на Вари - ходих на диагностика двама специалисти се маеха ли маеха -- като в всеки серзиз от този тип, като видят БМВ 7 и само за финикийски знаци си мислят $$$. Почна единия: от вакум на мотора, през някакъв клапан за отработените газове, въпроси от сорта: тая кола има ли въобще тяга ... и тн. , смях до припадък. След един час гледане и сменяне на маркучета дойде един шампион и се качи да кара. Покара колата и излезе с мъдрата мисъл: "АМИ ГЛЕДАЙ СЕГА ЗА МЕН ПРОБЛЕМА Е В СКОРОСТИТЕ , ТО НАЛИ ЗНАЕШ, РЪЧНИТЕ СКОРОСТИ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ 500Х.КМ. С ЕДИН СЪЕДИНИТЕЛ ---- и сега следва най-интересната част ТАКА Е И С АВТОМАТИКА НА 100-150ХИЛ. СЕ СМЕНЯ ТУРБИНА И ТЯЛОТО....... ТЯ ТВОЙТА Е НА 250 ТАКА ЧЕ НАЙ- ДОБРЕ ДА Я СВАЛИМ И ДА Я ПОЧНЕМ ЦЯЛАТА!!!! При което аз вече побеснял до н-та степен му казавам че познавам поне 5-6 човека с такива коли, които са на по 4-500хил. и никой нищо не е пипал в скоростите. А отговора : МОЖЕ И ДА Е КЪСМЕТ...А МОЖЕ И ТЕ ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ!!! хахаха
И в заключение: първото и последното ми ходене в този сервиз, поредните грешно хвърлени пари на вятъра за диагносика и маркучи същите като моите , на които им нямаше нищо, поредното арогантно и надменно държане (добре че не ме набиха ,като си исках документ за парите, които дадох) и поредни мъдри мисли на хора , които са НАБЕДЕНИ (извинявам се , винаги има някое изключение) че разбират от коли. Поне не може да им се отрече че имат желание да изкарват пари в тая криза.
Поздрави и благодарноси на всички колеги от този форум , които помогнаха с идеи.
Никога не е късно да се научи по нещо ново.

Предишна

Назад към E34