Дебелина на феродов диск
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Дебелина на феродов диск
Колеги интересува ме някой ако разполага с НОВ феродов диск за м10 мотор ако може да му удари един шублер,за да разбера каква е дебелината му още с ново феродо.
Тук по магазините няма никакви съединители за тоя м10,а и за едното замерване е тъпо да ги занимавам да търсят.Просто ще слагам друг вид диск,но ми се струва,че като го сложа на маховика и го захлюпя с притискателя разстоянието между притискателя и челната повърхнина на маховика е малко и може да приплъзва...Това ми е мъката.Така,че ако някой може да помогне ще съм благодарен
Тук по магазините няма никакви съединители за тоя м10,а и за едното замерване е тъпо да ги занимавам да търсят.Просто ще слагам друг вид диск,но ми се струва,че като го сложа на маховика и го захлюпя с притискателя разстоянието между притискателя и челната повърхнина на маховика е малко и може да приплъзва...Това ми е мъката.Така,че ако някой може да помогне ще съм благодарен

8.32
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- PIONEER
- ентусиаст
-
М то хубаво ама моя е 9,0мм с чистак бърсак ново феродо.Май ще се наложи да отнема 1,5мм допирните точките на притискателя към маховика,за да не стане да ми буксува съединителя като се поизноси.

8.32
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Аве, пионерка, аз те питах и в Е30 раздела, ама не ми отговори, та за това да те попитам и тука. Колегата Лоренцо, ако иска, може да се включи и той.
Какво ще ме посъветваш за М40Б18 съединителчето? Къде да пипна и какво да отнема, че аз съм си сух теоретик, само четя из нетя какво са направили хората (ама ако теорията се разминава с практиката, не мога да разчитам на незаслужено придибитите си теоретични познания!) и крада чужди знания на авангардни, бързонапредващи, амбициозни и уверено устремни млади ентусиасти с ясна визия за бъдещето и вперен поглед напред, изпълнен с оптимизъм и ентусиазъм.
При разни светила не ща да ходя, защото им липсва ентусиазъм, сприхави са и се подиграват с паварската ми принадлежност.
Дай някаква прогресивна идея!
Какво ще ме посъветваш за М40Б18 съединителчето? Къде да пипна и какво да отнема, че аз съм си сух теоретик, само четя из нетя какво са направили хората (ама ако теорията се разминава с практиката, не мога да разчитам на незаслужено придибитите си теоретични познания!) и крада чужди знания на авангардни, бързонапредващи, амбициозни и уверено устремни млади ентусиасти с ясна визия за бъдещето и вперен поглед напред, изпълнен с оптимизъм и ентусиазъм.
При разни светила не ща да ходя, защото им липсва ентусиазъм, сприхави са и се подиграват с паварската ми принадлежност.
Дай някаква прогресивна идея!

Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
аааааа виж как знаеш къде да питаш!в е30 са тапири и никой не знае за ко иде реч,обаче Пайнерката виж е друго нещо.Тоя пич е озвучавал на дъщеря ми абитуриенското и трбва да ти кажа че е супер як емпирик.Маняка си е маняк и тва е!За него истината е в еднолентовата колона,е как за кво гласа ти нали излиза от едно место.Човека слуша на 5вата лампа!Ама ква лампа-повечето са джърман събрани от Хитлеристки Грундици,а кажи после че е позьор де!
Всъщност машинните елементи ги игриза с кориците и смятане на твърд съединител му отнема около 4 секунди,понеже той е от новото поколение нобелисти.Верният човек да пресметне твоя съединител дали че издържи на павара на м40ската.
Всъщност машинните елементи ги игриза с кориците и смятане на твърд съединител му отнема около 4 секунди,понеже той е от новото поколение нобелисти.Верният човек да пресметне твоя съединител дали че издържи на павара на м40ската.
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко

- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Какъв е тоя вавтар, ве, той съобразен ли с модовете?
Не ща даже и да ти чета мненията, плашиш ме, ве изрод!
Ай сиктер оттука!
Не ща даже и да ти чета мненията, плашиш ме, ве изрод!
Ай сиктер оттука!
Съветските часовници - най-бързи в света!
- PIONEER
- ентусиаст
-
Тебе бих те посъветвал да идеш пак с достатъчно кинта при чичо Росен да ти довърши опърдяната катафалка.Защото скоро наближава конкурса "Великите българи",а всички знаят че ти си мега надъхан да влезеш в челната тройка редом с Левски и дядо Вазов като първия повЪрняк с в12 в е30
Колегата Лоренцо за разлика от тебе си бръмка със смолистата е21чка,а ти май от монитора не отделяш,защото чичо Росен няма време да свърши малко работа.Той вече е главен повЪрняк и чака друг да я свърши,а той да си прибере кинтата
Жалка история сте ей.Направо се излагате като не знам какво...единия изкуфял чичак,който не може да се примири с действителността,а другия пък форумен теоретик.Ай като си толкова напред с материала иди и си сглоби е30ката ве играч.К'во чакаш некви пенсионирани нинджи ли са минджи ли са да го направят?!
Ама аз забравих,че той е от поколенията когато манията беше да се минава от м10 на м20 и затова сигурно ще го забавят новите технологии на м73.
На теб ти предлагам да се скриеш със стогодишния си проект,а пенсионираната костенурка да се товари на бързото си кабрио с жената и децата и да ходи у Родопите....Там още може да има заблудени ,за които да е актуален манияк,защото са повечето тук си изпята песен.Може и вените да си прережеш под ъгъл,защото нормален човек ако падне на твоето ниво вероятно не би се оставил да агонизира така жалко дълго време

Колегата Лоренцо за разлика от тебе си бръмка със смолистата е21чка,а ти май от монитора не отделяш,защото чичо Росен няма време да свърши малко работа.Той вече е главен повЪрняк и чака друг да я свърши,а той да си прибере кинтата

Жалка история сте ей.Направо се излагате като не знам какво...единия изкуфял чичак,който не може да се примири с действителността,а другия пък форумен теоретик.Ай като си толкова напред с материала иди и си сглоби е30ката ве играч.К'во чакаш некви пенсионирани нинджи ли са минджи ли са да го направят?!

На теб ти предлагам да се скриеш със стогодишния си проект,а пенсионираната костенурка да се товари на бързото си кабрио с жената и децата и да ходи у Родопите....Там още може да има заблудени ,за които да е актуален манияк,защото са повечето тук си изпята песен.Може и вените да си прережеш под ъгъл,защото нормален човек ако падне на твоето ниво вероятно не би се оставил да агонизира така жалко дълго време

8.32
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
8 мнения
• Страница 1 от 1