ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Юни 2009, 23:37

Роска, що се връзваш? Реално аз нададох вой да се направи сектора е28, ама му ебаха майката и казах, че там няма да вляза повече и е факт, сигурно 2 години не съм го и поглеждал. Остави ги и си гледай кефа. Болно, не болно, с шанс, успех, маняк и с намереното от боклука в Ботунец, всичко ще се оправи ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Юни 2009, 0:27

Illusion написа:... но няма да забравя как в делничен ден, когато всички са на работа 99% от хората във форума, които познавам се събраха да се видим...

Абе колко хора трябва да ти кажат едно и също нещо за да се осъзнаеш :?: :winky:

jorofaceoff написа:...Щото вместо да сме едно цяло всеки дьрпа чергата кьм себе си или в наи-добрия случаи са групички...На сьбора в Пловдив имаше една група от 10-12 човека с Е30-ки кьм които никои не пожела да се доближи камо ли да се запознае....иначе сме сички едни ентусиясти...не визирам никои...

Гледам говориш за групички и разделения, да те питам тебе, на сбирките на ОМВ Дружба, защо е30-джийте си седите на страна, да не би и това вече да е е30 сбирка? :winky:

Може и двамата да не ми отговаряте, въпросите бяха риторични :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 0:47

Кво нема а се ядосвам ве баце.Дъртите кочини требва да са свети разираш ли,тее си направиха на император Палпатин флотилията.Да земе да отвори мануал адендума да си смомни как е иглеждала е21ницата или е28цата ,понеже е забравил малко.Ама най-тъпото е че се гордее със себе си и скраперията,все едно е открил топлата вода.Аз съм съгласен с теоремата че кат нема кинти-нема хром,ама поне да не се възгордява със помията,а той се едно е факания микеланджело.
Моето лично мнение е че ако нема кво съществено да се покаже,по добре да седи празен ретрото отколкото да се пълни със брони от е34,смуличка и циркуляри!Е гати и креативника.
Змиеядника кво си завършил ве мен,че имаш толкова изобретателна моньорска култура да не бензинджийче,те много ги разбират технологийте?
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 07 Юни 2009, 1:03

Тука като гледам кръв ще се ле :shock:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 07 Юни 2009, 1:09

Напълно съм съгласен със GEORGIEV! Знам че модераторите/администраторите не могат постоянно
да са тук и да следят кой къде спами, но като ги знаете кой са баннете ги и да се махат.
Особено админчето на е30.бг, който беше гонен няколко пъти от тук, но продължава да се регва тук и да спами!
Да си ходят :!:
Изображение

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 07 Юни 2009, 1:38

хаха ибади цирка кво се занимавате с глупости 6то не се напиете и да се збиете това 6те ре6и вси4ки проблеми :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30, Е36, Е46

Мнение от wot » 07 Юни 2009, 1:42

По селския начин ли? Айде стига глупости...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 07 Юни 2009, 1:58

а бе мен, да да слагаме скраперката на чертата с твойта м5-ца
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 1:59

Според мен въпроса в заглавието на темата е и малко неточен.
Сред популярните спамери няма нито един мега ентусиаст всички са различно ентусиасти.Например:
моя милост съм тера ентусиаст което е десет на дванадесета
мухлиото-инсект е гига ентусиаст ще рече десет на девета
термолентата1981 асамблея знаме на мира е кило маняк
подкупения зелник е хекто ентусиаст
спортното васе е дека
и тн.
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 2:35

Любака написа:Полазваш ШАРКА и фулдвам инкогнито с инфо за теб и сие форума.
Ако искаш като заплаха го приемай. 8)

Я флуудни направо.Че на мен ми е интересно да разбера за пенсионерата костенурка нинджа на 250 години с нацепени пети като на земноводна костенурка краченцата,оставена да лази 150 мили в пустинята :mhihi: Има там някакви интриги ма раздухай,че все пак и ние сме хора, и ние искаме да узнаем за истинския живот на МАНИЯЦИТЕ,за да се доближим към тях.Пускай инфото,че само се разправят легенди за негова светлост ИСТИНСКИЯ МАНИЯК,а нищо конкретно.
И ние искаме да бъдем така велики форумни нинджи като него ей :!: Искаме да загърбим смоличката и скраперите,но не ни достига информация и духовна е30-проектаджийска подкрепа,за да го направим :( Или може би не ни е писано да бъдем DK-чейта и манияци ами едните ще си останат мизерници,а другите позьорчета.Жалка картинка ей... :( :confused:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 2:48

има линк в подписа,гледай аз ги правя тия проекти :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 3:11

Няма какво да го гледам тоя ретро проект...и той като всичките ти останали дето са "на час по лъжичка",а в твоя случай на година по двигател :mhihi: Такива проекти впечатляват лапетата в автото.На тях ходи им обяснявай Москвичи,Лади и тук там модерните м10/м20 :mhihi: Барем те ти се кланят и подражават :shock:
Сега тъй или иначе е криза и проектите май не вървят по-удачно ми се вижда да се върти някъв аграрен бизнес из Родопите.Пък и там времето е спряло...ретро проектите са още актуални :mhihi:
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 07 Юни 2009, 3:40

А така!
Намери се един да му го каже в очите!

Тоя е такъв БОКЛУК, че не знам какво го търпите всичките, а само единици се изправят срещу него и то срамежливо!
ИЗЧЕЗВАЙ, БОКЛУК, не ни трябваш, ходи да се хвалиш с Москвичите си някъде другаде, това е БМВ форум, а не на соц-возила!
МАРШ ОТТУКА, не виждаш ли, че без теб ни е по-добре, пречиш ни да се хвалим един на друг за скраперийките, ве!
Какво се опитваш да ни образоваш и да ни показваш как да стават нещата? Ти ли ве, с Москвичите?!?
Да се махаш от този форум, защото от тебе и такива заблудени овци от теб, на мен вече не ми е комфортно да влизам във форума и да се запознавам с много нови колеги!
Отивай да си правиш Москвичите, да си пиеш хапчетата, да ходиш на психиатър или направо се ГРЪМНИ, защото нас не ни интересува колко знаеш или можеш, ние влизаме тук, за да създадем една сплотена общност от съфоромци и да си прекарваме добре във виртуалното пространство! Да не си посмял и да пипаш Шваркс сектора!
Ти си РЕНЕГАТ, ве, измет, клоака, търтей и инсект на сплотеното ни форумно общество! Пиеш ни позитивната енергия, с която се опитваме да изградим НОВОТО БМВ общество!
Динозаври кат тебе трябва да си стоят в сенчестите гаражи и да не посмяват да излизат тук на светло, където човечността и другарството са приоритети!
СКРИЙ СЕ, ве!

Пионерка, кака, така трябва да се говори, а не срамежливо-пионерски кат тебе!
Пробвай пак със следващото си мнение, с повече опити ще се справиш по-добре. Може да ползваш горния текст за фор-лаге. ;)
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от devastator » 07 Юни 2009, 3:48

квото има баце не се оплаквам-москвичи,еми москвичи кво да направим,не се гордея с работата си ,затва взех и редосеялкички да праа и тракторчета Владимировец с прикачен инвентар,нищо не връщам (винаги съм го правил) само да не съм бмв маняче като тебе.Ако не си зебелезал доста афиши из разни постове доказват твоята правота.Например -не работим с паварнячета,хора регнати в павара се обслужват с предимство и плащат двойно с предимство и тн.,не може да не си забелязал, тя Пайнерката е водеща фирма за оптики.Отдавна не ходим по маняческите ви сбирчички и саборчета(поне откакто такива като тебе ходят) ,така че изобщо нема как да ме асоцийраш с бмв и бмвманячета пиещи маняшка студена биричка и шервайки си знания добити в малкото свободно време след работа как да си сложите газчичка,метанче или уранче!Как е34кичката била ултиматно здравичка и колко нелепо красивичка била е24кичката!Така че баце не моа ма барнеш, аз не съм от ваща порода гъзетата с бмв-тата. Това което правя или не правя,не ме интересува дали ме прави по-малко бмв маняк в твойте очи,защото аз не се боря като тебе да стана старши ентусиаст и дай боже един ден модераточе във подфорум е34,за да мога съответно да банвам такива като Девастаторката разираш ли:winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 07 Юни 2009, 4:00

Еми като не си бмв повЪрняче :puke: може и у форума да не влизаш чиче :mhihi: Аз ти казах ходи ускори процеса по работа върху проектите и най-вече тоя на торменаторчето,че да не излезе евентуално друг преди него с в12 в е30 катафалка :mhihi: И тогава да се тръшне болен и да стане една :mhihi: торменатора може освен да спами и да събира теорийка от нета да се поизцапа малко с гресчица,че великия проект да не окъснее :mhihi:
Иначе аз отдавна съм не само старши ентуасиаст ами и старши позьор :mhihi:
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към E30