Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 10 Мар 2009, 22:27

Значи първо помисли къде ще го слагаш.
1. мястото на чеджъра в багажника
2. панела на MID директно на радиото.

По лесен е монтажа на мястото на чеджъра в багажника, но за целта трябва да имаш окабеляване. Провери дали имаш кабели отзад.

При вариянт 1 го поръчваш с BMT-T (trunk mounting) cable .
При вариянт 1 го поръчваш с BMW-C for dashboard mounting.

Незнам от къде си но може да го купиш и от БГ представителя, който да ти го монтира. Така при проблем търсиш него, а не да връщаш устройството на майната си.

Иначе ако тръне е страхотно удобно. :uups: :) но така и не установихме защо при някой не работи. Или ту го има ту не. Май е въпрос на късмет но ....

Потребител
Аватар

Мнение от Апостол » 11 Мар 2009, 0:06

Колега от Поморие съм и дейноста с която се занимавам е "Car Audio". Мой клиент просто иска да монтирам на BMW-то му това устройство ,но както каза ти ще видя дали буксата за ченджера дали е в багажника.

Аватар
Кара: 525dА-2003

Мнение от mashina » 19 Мар 2009, 2:07

Здравейте,колеги,следя темата и се включвам понеже скоро си взех такъв модул но с кабел за ipod,от представитела на GROM-Кирил.Не след дълго започнаха проблеми:както свири ipod-а и без да пипам нищо преминава на радиото,друг път като слушам радио и искам да премина на ipod с MODE бутона не става,трябва да отида пак на радио и на вторият път тръгва,понякога изобщо не ми показва че имам такъв модул.Говорих с Кирил и той беше точен и ми го подмени с нов и но и с него дава същите проблеми.Ако има някой с ipod да каже как е при него

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 19 Мар 2009, 11:25

mashina написа:Здравейте,колеги,следя темата и се включвам понеже скоро си взех такъв модул но с кабел за ipod,от представитела на GROM-Кирил.Не след дълго започнаха проблеми:както свири ipod-а и без да пипам нищо преминава на радиото,друг път като слушам радио и искам да премина на ipod с MODE бутона не става,трябва да отида пак на радио и на вторият път тръгва,понякога изобщо не ми показва че имам такъв модул.Говорих с Кирил и той беше точен и ми го подмени с нов и но и с него дава същите проблеми.Ако има някой с ipod да каже как е при него

...и аз съм с такъв, само че за USB от кирил, и при мен същите симптоми 1:1 както ги описваш, ...другата седмица ще съм в София и ще го сменя при кирил да видим дали ще се оправи
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Аватар

Мнение от mashina » 21 Мар 2009, 0:13

Дано и самият Кирил се включи с някакво
мнение,явно че при всички симптомите са
еднакви или подобни

Аватар

Мнение от mashina » 26 Мар 2009, 23:57

Значи,днеска модула отказа тотално,
изобщо все едно го няма,натискам си
MODE бутона и ми показва само радио
и касета.При вас как е?

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 31 Мар 2009, 9:42

колеги, миналата седмица бях в София и се срещнах с Киро, човека беше супер точен и ми смени адаптора с новата версия. Сега нямам проблеми и съм много доволен, явно старите са имали някакъв бъг.
:roll: евала на такива търговци, човека иска да продава, а не да печели с фалшива стока.
Поздрави и благодарности Кире от мен и ако имаш път към морето да свирнеш за :bchug:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

gromaudio-bg

Мнение от batence » 31 Мар 2009, 10:15

Здравейте!
Пристигна нова усъвършенствана версия на GROM-USB адапторите на които са отстранени проблемите,Ве4е подмених на мони76 адаптора с новата версиа и нештата се оправиха!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 31 Мар 2009, 10:30

А такива които не са купени от теб, но са в гаранция поменяш ли с новата версия?

кандидат ентусиаст
Аватар

gromaudio-bg

Мнение от batence » 31 Мар 2009, 10:47

колегата mashina с IPOD адаптора,да си провери връзките на V-cable дали са добре стегнати или запоени.IPOD адапторите се правят от няколко години и там вси4ки проблеми са отстранени,пъпвия IPOD адптор съм го монтирал вече повече от две години на Е46 с малката навигация.Снимките в сайта са от точно от тази кола!

кандидат ентусиаст
Аватар

gromaudio-bg

Мнение от batence » 31 Мар 2009, 10:53

hafe,подменям устрийства с новата версия на адаптори които са закупени от мен!Гаранцията не е международна!
Поздрави!
http://www.gromaudio-bg.com/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 31 Мар 2009, 11:32

Е аз да питам само. Моя поне за сега още работи. :)

Иначе, ако си наясно, кажи каква е разликата между страта и новата версия?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batence » 31 Мар 2009, 12:49

Къква е разлика,трябва да питаш колегата от USA който отговаря за техническите проблеми на gromaudio!

Потребител
Аватар

Мнение от trid » 10 Май 2009, 8:29

Същата боза е. При мен се държи различно с различните версии на фирмуеъра, но така и не се намери вариант при който да работи коректно. Най-добрия резултат беше безотказна работа 2 дни - постигнах го като му заредих версията за MID въпреки че е DOUBLE DIN. Мъките продължават. Ако питате мен - не си купувайте за да си нямате проблеми.

Потребител
Аватар

GROM-AUDIO

Мнение от Reising-2000 » 06 Юни 2009, 23:28

Здравейте колеги,фенове-и всички почитетели на МАРКАТА,
И така -както се казва винаги има първи път,това ми е първото "включване" в този форум и бих се радвал да споделим разни нещица.Карам Е39-ТДС,и имайки впредвид тематиката на тази подтема,реших и аз да драсна..Историрията с колата започна от момента в който е купих-попаднах случайно на GROM-AUDIO,и реших да си взема това устройство-/невероятни проблеми относно инсталирането-всичко инсталирах според инструкциите на Киро по телефона,но се оказа че не е толкова лесно/имах проблем с звука,на по-късен етап мога да бъда по-подробен/,И така известно време ходене по мъките и пак случайно Киро се оказа близо да Пловдив-обади ми се и среща,аудио,с две думи всичко оправи-помъчи се малко момчето,но толкова одговорен и разбиращ си работата човек ,рядко съм срещал-Искам специално да благодаря на Киро ,и горещо му препоръчвам да отвори сервиз в Пловдив,Благодаря ти.........и благодаря на Вас за отделеното време и внимание

ПредишнаСледваща

Назад към E39