ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 06 Юни 2009, 4:38

Абе щом някой хора започнаха да си пишат от няколко ника и сами да си задават въпроси и да си отговарят след това, значи работата е мноооооого зле :help:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rappa » 06 Юни 2009, 7:47

в тоя ред на мисли и тъй като не видях афтентичния автор на поста ше го кажа аз:

Успех колеги.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Юни 2009, 9:08

logout написа:Бе тука щях да напиша едни работи, но разсъдъкът ми на що-годе зрял човек надделя над изблика ми на сарказъм и затрих написаното - един вид се самоцензурирах. Явно обаче има и хора без умствени задръжки, които иначе може да са страхотни пичове и големи ентусиасти, но серейки тук във форума непрекъснато, в очите на останалите се превтъщат в... посерковци. Дришльовци, един вид. После да не каже някой, че обиждам. Кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Вероятно някой ден може да се видим на живо и тогава няма да съм аз този, дето ще сведе поглед към земята, когато се рабере кой кой е в тоя форум - ако изобщо се разбере де, но да се логваш с повече от един ник и да се правиш на двуличник - еми някак си в реалния живот такива хора не ги харесвам. Да, вероятно може да се избъзика човек веднъж, два пъти, но всичко си има граници. Алкохолът също не е извинение. Ако се натряскам в кръчмата и се изсера на масата, не знам после как ще мога изобщо да вляза пак там. Но тука сме анонимни, силни на думи и велики в собствените си очи. Честно казано и аз не знам за какво толкова се пъна да ги пиша тия работи... Те хората отдавна са го казали - убий простака с мълчание. Еми серете, и се гордейте, че сте най-големите ентусиасти - за мен лично най-голямото признание си остава факта, че една емблематична личност преди време ми прати лично с поздравления за колата ;) И това, че на капака пише 316 и си е точно такова, но това за него нямаше абсолютно никакво значение. Не сте интересни повече.... Лека нощ!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

пп. Е*а ти цирка, е*а ти резила, е*а ти и махленските истории.....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 06 Юни 2009, 9:09

lazaronni написа:
jorofaceoff написа:
lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...
Аз се застъпвам изцяло за Георгиев ;)

Нещо много бьрзо класифицираш нещата маи???? Педерастчета ,такива,онакива...... а поне си мнооо отворен влез в Е30.бг и виж има ли тема без отговор дори и за наи-тьпия вьпрос??и кое е комплексираното на хората които пишат там???че не се допуска спам и аидеее комплексирани СМЕШНИК!! :winky: Георгиев ти лично нещо смислено написа ли в Е30.бг та плачеш сега бе?? от 5 теми в паура те наблюдавам,че на 4 си отговорил "Питаи в Е30.бг там ги разбират нещата" ми като знаеш отговора на сички вьпроси отговори бре!!или ти пречи нещо???

Нали влизам, и? Като се смяташ за педерасче, не се опитвай да бъдеш герой и да отговаряш за всички. Написал съм, че повечето са такива. Да има и свестни, вярно не пишат много, но явно защото ти ги засенчваш със мега компетентните ти мнения ПАЛЯК!

0-Мнения от теб браво,Паляка си ти, а В Е30 сьм само и само да не допускам келешчета като теб...аиде сьс здраве..и да ти кажа лично аз не се смятам за педерас,камо ли за герои.
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 06 Юни 2009, 11:16

lazaronni написа:
jorofaceoff написа:
lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...

Нещо много бьрзо класифицираш нещата маи???? Педерастчета ,такива,онакива...... а поне си мнооо отворен влез в Е30.бг и виж има ли тема без отговор дори и за наи-тьпия вьпрос??и кое е комплексираното на хората които пишат там???че не се допуска спам и аидеее комплексирани СМЕШНИК!! :winky: Георгиев ти лично нещо смислено написа ли в Е30.бг та плачеш сега бе?? от 5 теми в паура те наблюдавам,че на 4 си отговорил "Питаи в Е30.бг там ги разбират нещата" ми като знаеш отговора на сички вьпроси отговори бре!!или ти пречи нещо???

Нали влизам, и? Като се смяташ за педерасче, не се опитвай да бъдеш герой и да отговаряш за всички. Написал съм, че повечето са такива. Да има и свестни, вярно не пишат много, но явно защото ти ги засенчваш със мега компетентните ти мнения ПАЛЯК!

Само че в е30.бг няма тема "Случаи на некоректност", няма и тема: "Еди си кой колега от форума ме засече" и нека да са педерастчета, но няма да забравя как в делничен ден, когато всички са на работа 99% от хората във форума, които познавам се събраха да се видим. И колкото и да са педерасчета, са доста по-мъже от хора като теб, които само знаят да критикуват. Момчетата се опитаха да направят форум и сбирки с хора, които споделят точно една определена идея, а това, че и форума се изкриви и рядко и аз влизам е друг въпрос и Жоро знае защо. ;)

Само че си мисля, че е30.бг няма нищо общо с това тук, освен с това, че на този етап, ако ти трябва отговор е по-удачно да влезеш там и да питаш вместо на следващия ден, като си отвориш темата, да четеш 3-4 страници простотии.
Аз съм убедена, че на човека с многото ник-ове му е супер забавно най-малкото защото или всички му се вързват, или модераторите се ядосват, но пък нищо не правят. Само трябва да минат още няколко години, е30 подфорума да се слее със шарк сектора и да бъдат обединени любимите форуми на въпросния. :twisted:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Юни 2009, 15:56

Illusion написа:
lazaronni написа:
jorofaceoff написа:

Само че в е30.бг няма тема "Случаи на некоректност", няма и тема: "Еди си кой колега от форума ме засече" и нека да са педерастчета, но няма да забравя как в делничен ден, когато всички са на работа 99% от хората във форума, които познавам се събраха да се видим. И колкото и да са педерасчета, са доста по-мъже от хора като теб, които само знаят да критикуват. Момчетата се опитаха да направят форум и сбирки с хора, които споделят точно една определена идея, а това, че и форума се изкриви и рядко и аз влизам е друг въпрос и Жоро знае защо. ;)

Само че си мисля, че е30.бг няма нищо общо с това тук, освен с това, че на този етап, ако ти трябва отговор е по-удачно да влезеш там и да питаш вместо на следващия ден, като си отвориш темата, да четеш 3-4 страници простотии.
Аз съм убедена, че на човека с многото ник-ове му е супер забавно най-малкото защото или всички му се вързват, или модераторите се ядосват, но пък нищо не правят. Само трябва да минат още няколко години, е30 подфорума да се слее със шарк сектора и да бъдат обединени любимите форуми на въпросния. :twisted:

ОФФФФФФФФ, ти няма ли да пораснеш?
и лазарони въобще не е келеш,гарантирам с двете ръце.
и същтноста на темата изобщо не коментира наличието на е30 форума,нека си го има от това само може да се спечелят знания,но защо трябва да се усира подфорума е30 е те тва е въпроса
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 318i
Мечтае да кара: Комби

Мнение от Стаевски » 06 Юни 2009, 16:39

...и аз да кажа...
А защо във е30.бг на едно място пише:Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта :shock: ...
дайте да поддържаме добър тон-все пак сме колеги реални и виртуални.До сега съм доволен от форума, намирам необходимото,не се заяждам и очаквам същото... ;) влезте във форумите на другите марки коли :uups: много им трябва да ни стигнат технически.
Е,ще е по-лесно с търсачката ако нямаше заглавия:моля помогнете,малък проблем...(не цитирам никого).Може също да има изисквания към заглавията на темите,търсене с търсачката по заглавия-спестява време,
ама да не отварям тема в тема.
Лек ден на всички!!!

Потребител
Аватар

Мнение от divane-s-m10 » 06 Юни 2009, 17:22

Стаевски написа:...и аз да кажа...
А защо във е30.бг на едно място пише:Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта :shock: ...
дайте да поддържаме добър тон-все пак сме колеги реални и виртуални.До сега съм доволен от форума, намирам необходимото,не се заяждам и очаквам същото... ;) влезте във форумите на другите марки коли :uups: много им трябва да ни стигнат технически.
Е,ще е по-лесно с търсачката ако нямаше заглавия:моля помогнете,малък проблем...(не цитирам никого).Може също да има изисквания към заглавията на темите,търсене с търсачката по заглавия-спестява време,
ама да не отварям тема в тема.
Лек ден на всички!!!

веднага ти казвам защото в онзи форум се гони качество а не количество както става тук както стана и в тунинг.бг ;)

А вие успетихте ли как дори в тази тема има СПАМ? :censored: :censored: :censored: :comp:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 06 Юни 2009, 18:53

B U L L I написа:
Illusion написа:
lazaronni написа:
jorofaceoff написа:

ОФФФФФФФФ, ти няма ли да пораснеш?
и лазарони въобще не е келеш,гарантирам с двете ръце.
и същтноста на темата изобщо не коментира наличието на е30 форума,нека си го има от това само може да се спечелят знания,но защо трябва да се усира подфорума е30 е те тва е въпроса

Ok BULLI така да бьде,да не е келеш,но ти би ли класифицирал хора,които даже не познаваш?? аз лично не бих затова ми стана обидно...Щото вместо да сме едно цяло всеки дьрпа чергата кьм себе си или в наи-добрия случаи са групички...На сьбора в Пловдив имаше една група от 10-12 човека с Е30-ки кьм които никои не пожела да се доближи камо ли да се запознае....иначе сме сички едни ентусиясти...не визирам никои... С удоволствие четях подфорум Е30,но тука стана миш маш.
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Юни 2009, 18:54

divane-s-m10 написа:А вие успетихте ли как дори в тази тема има СПАМ?
Аз съм от по-глупавите тийнове ма усещам, че почват да се карат хора които нямат много общо с великите теми тук, а отговори от отговорни лица и предложения пак няма.
Ярък пример съм на факта как без да разбираш като се подведеш след разбирачите ставаш СТАРШИ ЕНТУСИАСТ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 06 Юни 2009, 20:38

Шшшшшшш Метал Гиър Солид 4: Да Снейк Иитар недей да злобееш и ти,недей и ти с лошото да се прайш на мъж срещу нас тийновете и да ни помиташ!Че ще стане още по трагично положението,особено във вашия факан шарк-сектор!Приеми го като заплаха ако искаш.
Е гати и скапания новобранец ,чак взе ъкъли да ръси.Не стига че го обърнахте на скраперджийница във ретрото ,ами и недоволен.Що не се кръстите кингс оф да джънкярд ве мен!Що не си постваш скраперджийство във тунинг ве мен?То и без това твойто смуличкаджийство си е жив тунинг,пък и всичките ти ъпрейди са тунинг.Ако влезе некво братле от чужденеция,че се уплаши от бг е21ниците ,като види твоята и още две три дет са он топ и всичките са такива рециклета!
Мисля ,че Стинката е най-мъдрия от всички нас и правилно се досеща че разрешението се крие в доброто и в консенсуса!Аз също съм склонен да се договоря с него,само че Лоренцо Змиядеца и Веско Розовия Гъз ще си ги храня доживот ,със спам и без спам!
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 06 Юни 2009, 22:10

Полазваш ШАРКА и фулдвам инкогнито с инфо за теб и сие форума.
Ако искаш като заплаха го приемай. 8)
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 06 Юни 2009, 22:47

има няколко проблемчета..повечето нови звезди го взимат прекалено навътре тоя форум и си мислят че тва е начин на живот,много от хората тук съм сигурен че нямат какво да правят и тва е единственното начин да се срещнат инкогнито и един вид да изразяват натрупаните знания и да се направят на МНОГОЗНАЙКОВЦИ като това не е нужно,аз съм на принципа''Ако знаеш -ГОВОРИШ,Ако незнаеш-НЕГОВОРИШ''въпреки че всеки е спамил тука вкл и аз,тва че по софийско и по на изток вече няма кво да се прави навънка предизвиква стоене пред компа ...според мен де
ХОРА ФОРУМА НЕ Е ВСИЧКО В ЖИВОТА,пробвайте да не влизате по 2-3 седмици да видим как ще се почувствате :drinking:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 06 Юни 2009, 23:18

jorofaceoff написа:.... Георгиев ти лично нещо смислено написа ли в Е30.бг та плачеш сега бе?? от 5 теми в паура те наблюдавам,че на 4 си отговорил "Питаи в Е30.бг там ги разбират нещата" ми като знаеш отговора на сички вьпроси отговори бре!!или ти пречи нещо???

писал съм така защото съм "некомпетентен" , извинявам се за което и им казвам така на хората щото тук е само спам и тонове лайна и няма да намерят отговор на въпроса и затва там ги пращам ,нали там нямало спам и има много информация ,нещо лошо.........едва ли , като не знам мълча ;)

пенсионирана нинджа написа:Георгиев-ка,не че не ми харесват твойте борбети,ама ми се струва ,че конструктивно не са за тоя автомобил.Опират във веждите,тежки са за окачването на е30ската и влошават динамичните и характеристики!
С други думи е30ската ти не е толкова регулярна,колкото ти искаш да се изкараш регулярен маняк,който ето видите ли му е писнало от разни проектаджий и се радва на супер стоковото и класическото влизане с вратите!Според мен ти също спадаш към групата проектаджий ,който кичат квото им падне без да се замислят дали е удачно за автомобила!

хм, странно явно колата ми е супер крива щото никъде и никога не са ми опирали във веждите :roll:
а динамичните характеристики мен не ме вълнуват ,аз само се возя ...
и що не покажеш твоите конструктивни джанти да ги видим ,адва ли караш на 14-ки тенекии регулярната си е30-ка

темата беше за съвсем друго ,защо една групичка се прескачате кой да изсере повече лайна в е30 и естествено никой нищо не каза , а се хванахте за е30.бг ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 06 Юни 2009, 23:21

То това колко лайна ще се изакат, зависи от това кои колко е ям преди тва.
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

ПредишнаСледваща

Назад към E30