ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 05 Юни 2009, 22:06

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ЕВАЛА :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 22:10

Джорджа, радвам се, че се радваш, майна...
Че инак, без да искаме, с лайкасайка ти поспамихме в темата, но не нарочно. :yes:
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 05 Юни 2009, 22:10

lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...
Аз се застъпвам изцяло за Георгиев ;)

Нещо много бьрзо класифицираш нещата маи???? Педерастчета ,такива,онакива...... а поне си мнооо отворен влез в Е30.бг и виж има ли тема без отговор дори и за наи-тьпия вьпрос??и кое е комплексираното на хората които пишат там???че не се допуска спам и аидеее комплексирани СМЕШНИК!! :winky: Георгиев ти лично нещо смислено написа ли в Е30.бг та плачеш сега бе?? от 5 теми в паура те наблюдавам,че на 4 си отговорил "Питаи в Е30.бг там ги разбират нещата" ми като знаеш отговора на сички вьпроси отговори бре!!или ти пречи нещо???
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 22:13

Ае са стана скандала! Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 05 Юни 2009, 22:17

Георгиев-ка,не че не ми харесват твойте борбети,ама ми се струва ,че конструктивно не са за тоя автомобил.Опират във веждите,тежки са за окачването на е30ската и влошават динамичните и характеристики!
С други думи е30ската ти не е толкова регулярна,колкото ти искаш да се изкараш регулярен маняк,който ето видите ли му е писнало от разни проектаджий и се радва на супер стоковото и класическото влизане с вратите!Според мен ти също спадаш към групата проектаджий ,който кичат квото им падне без да се замислят дали е удачно за автомобила!
Последна промяна пенсионирана нинджа на 05 Юни 2009, 22:19, променена общо 1 път
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Юни 2009, 22:19

и аз немога да разбера защо го правите тва с усирането на раздела.
ако съборите бяха като едно време сигурно щях да ви познавам,но сега за мен сте едни странни хора скрити зад никове,който имат много свободно време.
аре дръще се като мъже, тва са си децки работи
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 22:20

Мълчи ве, той е питал модовете дали може да си сложи такива жанти. Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 05 Юни 2009, 22:22

:clap: браво майна осрахте поредната тема :clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 05 Юни 2009, 22:24

B U L L I написа:и аз немога да разбера защо го правите тва с усирането на раздела.
ако съборите бяха като едно време сигурно щях да ви познавам,но сега за мен сте едни странни хора скрити зад никове,който имат много свободно време.
аре дръще се като мъже, тва са си децки работи

Прав си!! дори сега има в момента една сбирка за София на Е30.... на която ходят 15-16 човека редовно.... а Е30-ските са бая повече....кво има да се коментира?Организирахме го и пак нищо...повечето дето пишат са си клавирни герои-плачковци..нищо ново по сбирките от 6 месеца... евала на ентусиястите ЗАД МОНИТОРА :winky:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 22:24

Brani написа::clap: браво майна осрахте поредната тема :clap:

Не ве, разчистваме я, тя си беше осрано-родена.

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 05 Юни 2009, 22:28

Аве не светнахте ли че целта е да ви залеят с лайна. Като вие седите като мухли и им се гънете и мълчите ше е така. Един Ленко и един В. Песа ли са ви лицето. Те не са мъже ами тийнове ами вие? Що не ги помелите с парсалите ве?
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Юни 2009, 22:31

мда, наистина е доста трудоемко да се трият мнения постоянно, но от уважение към автора махнах излишните неща...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Юни 2009, 23:54

са излезна че кат не се ходи на сбирки не си фен :mhihi:

смех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Юни 2009, 1:07

Бе тука щях да напиша едни работи, но разсъдъкът ми на що-годе зрял човек надделя над изблика ми на сарказъм и затрих написаното - един вид се самоцензурирах. Явно обаче има и хора без умствени задръжки, които иначе може да са страхотни пичове и големи ентусиасти, но серейки тук във форума непрекъснато, в очите на останалите се превтъщат в... посерковци. Дришльовци, един вид. После да не каже някой, че обиждам. Кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Вероятно някой ден може да се видим на живо и тогава няма да съм аз този, дето ще сведе поглед към земята, когато се рабере кой кой е в тоя форум - ако изобщо се разбере де, но да се логваш с повече от един ник и да се правиш на двуличник - еми някак си в реалния живот такива хора не ги харесвам. Да, вероятно може да се избъзика човек веднъж, два пъти, но всичко си има граници. Алкохолът също не е извинение. Ако се натряскам в кръчмата и се изсера на масата, не знам после как ще мога изобщо да вляза пак там. Но тука сме анонимни, силни на думи и велики в собствените си очи. Честно казано и аз не знам за какво толкова се пъна да ги пиша тия работи... Те хората отдавна са го казали - убий простака с мълчание. Еми серете, и се гордейте, че сте най-големите ентусиасти - за мен лично най-голямото признание си остава факта, че една емблематична личност преди време ми прати лично с поздравления за колата ;) И това, че на капака пише 316 и си е точно такова, но това за него нямаше абсолютно никакво значение. Не сте интересни повече.... Лека нощ!
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 06 Юни 2009, 3:54

jorofaceoff написа:
lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...
Аз се застъпвам изцяло за Георгиев ;)

Нещо много бьрзо класифицираш нещата маи???? Педерастчета ,такива,онакива...... а поне си мнооо отворен влез в Е30.бг и виж има ли тема без отговор дори и за наи-тьпия вьпрос??и кое е комплексираното на хората които пишат там???че не се допуска спам и аидеее комплексирани СМЕШНИК!! :winky: Георгиев ти лично нещо смислено написа ли в Е30.бг та плачеш сега бе?? от 5 теми в паура те наблюдавам,че на 4 си отговорил "Питаи в Е30.бг там ги разбират нещата" ми като знаеш отговора на сички вьпроси отговори бре!!или ти пречи нещо???

Нали влизам, и? Като се смяташ за педерасче, не се опитвай да бъдеш герой и да отговаряш за всички. Написал съм, че повечето са такива. Да има и свестни, вярно не пишат много, но явно защото ти ги засенчваш със мега компетентните ти мнения ПАЛЯК!
Take Me to the Hospital...

ПредишнаСледваща

Назад към E30