Да споделя едно страхотно преживяване!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 20 Апр 2005, 13:48

bawarka написа: ...
Но , като се замисля всичко вече е изкуствено , дори и циците на
повечето мацки :lol:

3алагам на качеството, а не на количеството, щото си падам по естествените неща :mhihi:
И предпочитам ръчните скорости, ама това пак е въпрос на вкус
Да кара кой (с) каквото иска и да стиска пак каквото иска :mhihi: , важното е да доставя удоволствие, кво значение има че някой се пени против това :mhihi:
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 20 Апр 2005, 18:22

Пичове (и дами), благодаря на всички за мненията, коментарите и изказванията ;) Отказах се, макар и трудно, от купуването на 325-цата в полза на Е-46 в едно близко време ;) Искам по-ново BMW, което да е купе и да има шибидах 8) 8) 8) Не ме вълнува особено колко кубика ще е-важното е да притежава по-горе споменатите качества. А иначе, който и да вземе 325-цата( а съм сигурен, че ще бъде взета в най-близко време ) ще бъде един невероятно щастлив човек-мощ, визия, чувство-всичко накуп....... :D
Успех на всички ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 22 Апр 2005, 21:30

ебати...ти сигурно трябва да си се комплексирал по отношение на твойта кола
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 22 Апр 2005, 21:31

ебати...ти сигурно трябва да си се комплексирал по отношение на твойта кола
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 23 Апр 2005, 0:47

ми тука един комшия има 325 24V със сменен чип, ръчни ск. и е над 200 коня. Ми тва кат го подкарах нема такава машина
Пък тая задница все иска да ме изпревари деба :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ///Milen_bmw на 24 Апр 2005, 14:33, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от nyky » 23 Апр 2005, 22:41

Тоо Cool написа:Пичове (и дами), благодаря на всички за мненията, коментарите и изказванията ;) Отказах се, макар и трудно, от купуването на 325-цата в полза на Е-46 в едно близко време ;) Искам по-ново BMW, което да е купе и да има шибидах 8) 8) 8) Не ме вълнува особено колко кубика ще е-важното е да притежава по-горе споменатите качества. А иначе, който и да вземе 325-цата( а съм сигурен, че ще бъде взета в най-близко време ) ще бъде един невероятно щастлив човек-мощ, визия, чувство-всичко накуп....... :D
Успех на всички ;)

:shock: :shock: :shock:
Не се отказваи,бе човек :!: Дори да купиш по- ново БМВ,едва ли
ще ти хареса повече от това. Освен,ако не е М3 :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 25 Апр 2005, 17:22

Обзалагам се,че след 15-20 години ръчката ще е само приятен спомен.
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 25 Апр 2005, 20:38

Я гледай ти, не съм влизал 2 дена и вече съм станал омразен :mhihi:
Така, понеже някои провинциални изказвания ме издразниха, ще продължа оффтопика, защото аз битка не отказвам.
Към баварка - препрочети си мнението и помисли (ако можеш) защо жителите на София имат предразсъдъци към жителите на провинцията и аджеба от къде идва това нещо...
Аз НЕ ти преча да си изразяваш мнението, просто казвам, че не го приемам. То ако във форумите всички имахме еднакви виждания по всички въпроси нямаше да пишем, нали така? Но както виждаш аз не се хвърлям върху теб с епитети, чути от улицата и/или в чалгаджийницата.
Може да съм никой, може да съм някой - във Форума всички сме равни (тук изключая администраторите и модераторите :mhihi: ). Не съм и аз този, който определя правилата тук, но доколкото съм се научил да чета - горе пише "БМВ Клуб България". Сега, тук идва въпросът : Какво е БМВ?
БМВ е онази мшина, която те кара да се чувстваш като у дома си, щом влезнеш в нея. Мирисът на тапицерията те успокоява, уравновесява... Палиш двигателя - пускаш симфонията от 6-те (8-те :mhihi: ) китари с дисторшън, като си играеш със силата на звука в началото. Усмихваш се. Съединител, първа, 6500 оборота, 200 метра колата върви направо, но с вратите напред. Намаляш, спираш, гасиш двигателя. Слизаш, сменяш задни гуми, щото така или иначе са останали по асфалта. Палиш пак. Първа, 2500 оборота с леко приплъзване на съединителя, изцеждаш до край, втора, изцеждаш до край, трета.. идва първият завой. Ето го кулминационният момент. Спирачки, сваляш втора, газ и излизаш с вратите напред. Звука на двигателя съчетан със зловещия писък на гумите те кара да се ухилиш като идиот... Цедиш докрай, трета, пак същата процедура...
Това го мегат много коли, ще кажат някой, но единствено в БМВ можеш да го усетиш по начин, който дори топ-фирмите за спортни коли не предлагат. Ето за какво се използват БМВтата. БМВто не е да се возиш в него, а да го караш. И то по начин, по който можеш да караш само едно БМВ.
Колкото се отнася до теб, Too Cool - Е46 рулира, просто... The Ultimate Driving Machine. За дизайн няма да говоря... Но единственият ми съвет към теб е да е с ръчни скорости, защото (СПОРЕД МЕН, ЛИЧНО МНЕНИЕ...) иначе му се губи доста голяма част от замисъла.
Останалите - ако ви интересува нещо друго за БМВтата, Ати би могъл да го обясни н-пъти по-добре от мене.
Айде опичайте си акъла и със здраве...
MORE BEER!

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 26 Апр 2005, 11:16

Azrail написа:Я гледай ти, не съм влизал 2 дена и вече съм станал омразен :mhihi:
Така, понеже някои провинциални изказвания ме издразниха, ще продължа оффтопика, защото аз битка не отказвам.
Към баварка - препрочети си мнението и помисли (ако можеш) защо жителите на София имат предразсъдъци към жителите на провинцията и аджеба от къде идва това нещо...
Аз НЕ ти преча да си изразяваш мнението, просто казвам, че не го приемам. То ако във форумите всички имахме еднакви виждания по всички въпроси нямаше да пишем, нали така? Но както виждаш аз не се хвърлям върху теб с епитети, чути от улицата и/или в чалгаджийницата.

:mhihi: 1-во за предразсъдъците ви - именно идват от там , че всичко
останало което не е от София е провинция , а да не говорим в Софето
колко провинционалисти има нали? Повече от гражданите :lol: Но това
е друга тема съвсем различна от автоматичните скорости ;)
2ро Не водя битка , нито съм те намразила :!:
3то Чалгата ми е чужда , а и не съм уличница ;)
4то Да запазим добрият тон в форума , а когато се срещнем някъде, някога можем да поспорим за каквото искаш , нали?! :winky:

П.С. Остатъка от мнението си можеш да го метнеш в - Страхотни истории ;)

Предишна

Назад към Страхотни истории