Надежда..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 31 Май 2009, 9:48

Съжалявам брат .... Знам как се чувстваш .... Не мога да ти помогна с нещо,но просто вдигни глава и давай напред !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 31 Май 2009, 10:27

uricatoli написа:
((:BuKcu:)) написа:Това че е осъзнал "грешката" си, може и да не го върне при Славена. Първо трябва да се промени - да не бъде толкова заслепен, да даде свобода....защото фантазията на човек може да стигне много далеч....и последиците също така да бъде ужасни..

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: благодаря ти за страхотния съвет.. доста мезамисли и осъзнах, че трябва наистина да променя живота си...

Зайо, в началото много харесвах разказите ти... и този е добър...обаче... всичко е толкова едннобразно - винаги излъчват някаква депресия, остави другото, ама само някви жени... шок и ужас. Промени малко начина на живот, стига с тия драми... не се вкопчвай в девойките като удаваник за сламка... забавлявай се с приятели, гледай позитивно на заобикалящото те.... като дойде момичето, което е за теб - ще го усетиш, не я търси под дърво и камък - така няма да стане ;) И като дойде не я принуждавай да си тръгне с тея пристъпи на ревност.... айде малко съ стегни :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 31 Май 2009, 16:38

Този човек винаги ме е изненадвал(приятно) с тези невероятни разкази.Дали виждам прилики или друго не знам.Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи :)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Юни 2009, 10:52

Koz написа:Този човек винаги ме е изненадвал(приятно) с тези невероятни разкази.Дали виждам прилики или друго не знам.Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи :)

Хахаха това никога пък няма да стане.. На автора му идва акъла от време на време :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 05 Юни 2009, 10:17

Зайо и преди съм го казал и сега ти си номер 1 :D
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Юни 2009, 11:25

Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи :)

В много голяма грешка си повярвай ми ;)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Koz » 05 Юни 2009, 17:55

RSxRacer написа:
Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи :)

м...може но в предишните разкази не му стигаха думите колко много я обича и държи на нея.Пък и сега толкова бързо да се влюби във друга...де да знам.?!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Юни 2009, 17:57

Koz написа:
RSxRacer написа:

м...може но в предишните разкази не му стигаха думите колко много я обича и държи на нея.Пък и сега толкова бързо да се влюби във друга...де да знам.?!

е аз знам ;)

Заец ела си в Русе да си напраим едно безсмъртие :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 05 Юни 2009, 19:54

Компания приемате ли, или да се тотализирам на частно?

@Koz не са думи, пич. Във всяко нещо, което Заевия пише тук, оставя по малка част от себе си. Та нататък, ще видим какво ще стане...

EDIT: Говорим си само, колега, споко. :P
Последна промяна t060 на 05 Юни 2009, 22:21, променена общо 1 път
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Koz » 05 Юни 2009, 21:21

Добре ве...Сега всички са обърнете срещу мене само дет съм казал,че ще се върне при Кристина.Само си казах мнението

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 06 Юни 2009, 2:51

пак ли бе мойче дотам я докара :confused: вземай някой лачен 30-ти номер и ше ти мине много бързо ;) поне сега оферти бол :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

бьфбф

Мнение от bmw_power_f » 06 Юни 2009, 7:28

историята е много хубава много ми хареса а на Мартин 6те кажа 4е 6том е изгубил надежда и е надживял не6тата нека си спомня за Славена само с хубаво да запази вси4ки страстни и красиви моменти които са имали и да продалжава напред с гордо вдигната глава за6тото лубовта не идва веднъж

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 06 Юни 2009, 9:22

евалата мой,няма да се отчайваш,жени бол-е верно че повечето не са за повече от един ден,ама ше се намери твоята половинка :drinking: :drinking: :drinking:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Юни 2009, 18:07

RSxRacer написа:
Koz написа:
RSxRacer написа:

е аз знам ;)

Заец ела си в Русе да си напраим едно безсмъртие :)

Бате само да грабна некоя количка и да мине сезона и съм към Русето.. сега ми е момента да се праят пари все пак.. ден година храни.. За безсмъртието знаеш че има винаги де да спиш у Варната... ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 07 Юни 2009, 22:17

Хубава история :yes: Жалко само, че не е завършила с хубав край, но такъв е живота понякога.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории