Надежда..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Съжалявам брат .... Знам как се чувстваш .... Не мога да ти помогна с нещо,но просто вдигни глава и давай напред !
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
uricatoli написа:((:BuKcu:)) написа:Това че е осъзнал "грешката" си, може и да не го върне при Славена. Първо трябва да се промени - да не бъде толкова заслепен, да даде свобода....защото фантазията на човек може да стигне много далеч....и последиците също така да бъде ужасни..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря ти за страхотния съвет.. доста мезамисли и осъзнах, че трябва наистина да променя живота си...
Зайо, в началото много харесвах разказите ти... и този е добър...обаче... всичко е толкова едннобразно - винаги излъчват някаква депресия, остави другото, ама само някви жени... шок и ужас. Промени малко начина на живот, стига с тия драми... не се вкопчвай в девойките като удаваник за сламка... забавлявай се с приятели, гледай позитивно на заобикалящото те.... като дойде момичето, което е за теб - ще го усетиш, не я търси под дърво и камък - така няма да стане

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Koz написа:Този човек винаги ме е изненадвал(приятно) с тези невероятни разкази.Дали виждам прилики или друго не знам.Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи
Хахаха това никога пък няма да стане.. На автора му идва акъла от време на време

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи
В много голяма грешка си повярвай ми

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи
м...може но в предишните разкази не му стигаха думите колко много я обича и държи на нея.Пък и сега толкова бързо да се влюби във друга...де да знам.?!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Koz написа:RSxRacer написа:Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи
м...може но в предишните разкази не му стигаха думите колко много я обича и държи на нея.Пък и сега толкова бързо да се влюби във друга...де да знам.?!
е аз знам

Заец ела си в Русе да си напраим едно безсмъртие

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Компания приемате ли, или да се тотализирам на частно?
@Koz не са думи, пич. Във всяко нещо, което Заевия пише тук, оставя по малка част от себе си. Та нататък, ще видим какво ще стане...
EDIT: Говорим си само, колега, споко.
@Koz не са думи, пич. Във всяко нещо, което Заевия пише тук, оставя по малка част от себе си. Та нататък, ще видим какво ще стане...
EDIT: Говорим си само, колега, споко.

Последна промяна t060 на 05 Юни 2009, 22:21, променена общо 1 път
От тогава русото не е на мода.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
пак ли бе мойче дотам я докара
вземай някой лачен 30-ти номер и ше ти мине много бързо
поне сега оферти бол 

- bmw_power_f
- Потребител
-
бьфбф
историята е много хубава много ми хареса а на Мартин 6те кажа 4е 6том е изгубил надежда и е надживял не6тата нека си спомня за Славена само с хубаво да запази вси4ки страстни и красиви моменти които са имали и да продалжава напред с гордо вдигната глава за6тото лубовта не идва веднъж
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
RSxRacer написа:Koz написа:RSxRacer написа:Koz написа:....Ама мене ако ме питате той ще си се върне при Кристина.Ама все пак от автора зависи
е аз знам![]()
Заец ела си в Русе да си напраим едно безсмъртие
Бате само да грабна некоя количка и да мине сезона и съм към Русето.. сега ми е момента да се праят пари все пак.. ден година храни.. За безсмъртието знаеш че има винаги де да спиш у Варната...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4