ГЛупав въпрос за печка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
ГЛупав въпрос за печка
Здравейте,
след като прочетох една камара теми за управление на печка и за МИД-ове, които управляват печката, разбрах, че тр да я отключа в Дару Кар. Единственото което не разбрах е след като съм с малкия борд и бизнес CD, като това което е в линка http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=mid имали изобщо смисъл да я отключвам, т.е. този МИД може ли да управлява печка ?
след като прочетох една камара теми за управление на печка и за МИД-ове, които управляват печката, разбрах, че тр да я отключа в Дару Кар. Единственото което не разбрах е след като съм с малкия борд и бизнес CD, като това което е в линка http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=mid имали изобщо смисъл да я отключвам, т.е. този МИД може ли да управлява печка ?
Да управлява печката и диода който е до бутона (ВС) борд-комютър е индикацията за печката.
Когато свети непрекъснато значи, че е настроен таймера за включване, когато мига значи, че работи
Освен това печката се управлява и с дистанционно управление
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=65
Когато свети непрекъснато значи, че е настроен таймера за включване, когато мига значи, че работи

- eddy
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря много за отговора, а това дистанционно откъде мога да си го набавя и дали някой знае колко струва ?
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
Колега ти ме уби
Май ще го търся това нещо в ebay
))))))))) Че е скъпо за тия БМВ та скъпо е, ама чак 700лв за дистанционно
))))))) То едно Нави ще си взема за тия пари
)))))
Мерси все пак много ми помогна

Мерси все пак много ми помогна

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
tsb_bg написа:Дистанционното е голяма глезотия, но виж цената ....
Номенклатурен номер : 64128370971
Описание : SENDER
Ед.цена (с ДДС) : 688.60 BGL
Няма наличност
Мда-а-а, ама това е SENDER-а, а нали се сещаш, че трябва и RECEIVER

Между другото, колега на теб как ти излизат частите, които търсиш? Аз всеки път като натисна бутона "Търси" и ми излиза ето това нещо:
- Код: Избери целия код
Справка за част
Номенклатурен номер : 64128370970
Описание :
Fatal error: Call to undefined function: win2utf() in /var/www/darucarbg/func_parts_info.php on line 197
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
Хора пазаруването от оторизирани сервизи може да е опасно
)))) Майтап. Днес си купих ресивъра от ebay за 25 Евро. Сега чакам и един търг за дист да стигне последната минута та и аз да се вкл.
П.П. Един приятел вкарва коли от Г и беше докарал гуми с джанти от втори комплекти на немците и днес си взех и летни + зимни 16ки за 400лв, а гумите са като нови с Дот след 07. Идеята ми е че който търси намира
)))))))) Успех и благодаря за изчерпателната информация относно печката

П.П. Един приятел вкарва коли от Г и беше докарал гуми с джанти от втори комплекти на немците и днес си взех и летни + зимни 16ки за 400лв, а гумите са като нови с Дот след 07. Идеята ми е че който търси намира

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re:
Здрасти колега,
имаш ли представа къде се намира и как да разбера дали имам приемника за печката на Е38. Печка имам (Webasto Thermo Top Z/C (12V45W, 5.0KW, 2.5BAR, S 289, Diesel) - разкодирана - колата е доста натъпкана с екстри и може и да е имала дистанционно ама
... та въпроса ми е как да разбера дали има приемник и ако има дали мога да си поръчам само дистанционно.
Универсални ли са. ако имам приемник и си намеря дистанционно за пе4ката от друга Е38 - ще става ли (сумнявам се)
Ако не - лесно ли се поставя този приемник.
Мерси. Поздрави.
имаш ли представа къде се намира и как да разбера дали имам приемника за печката на Е38. Печка имам (Webasto Thermo Top Z/C (12V45W, 5.0KW, 2.5BAR, S 289, Diesel) - разкодирана - колата е доста натъпкана с екстри и може и да е имала дистанционно ама
... та въпроса ми е как да разбера дали има приемник и ако има дали мога да си поръчам само дистанционно.
Универсални ли са. ако имам приемник и си намеря дистанционно за пе4ката от друга Е38 - ще става ли (сумнявам се)
Ако не - лесно ли се поставя този приемник.
Мерси. Поздрави.
tsb_bg написа:Да управлява печката и диода който е до бутона (ВС) борд-комютър е индикацията за печката.
Re: ГЛупав въпрос за печка
При Е39 приемника е разположен на десния заден калник под облегалката на задната седалка (червеното кръгче)
Свързан е с антенен усилвател на страничната задна колонка от дясно под кората (синьото кръгче)
На същия антенен усилвател се свързва и антената за дистанционно управление на централното заключване (ако го има като екстра)
Не съм сигурен но при Е38 трябва да е подобно разположението

Свързан е с антенен усилвател на страничната задна колонка от дясно под кората (синьото кръгче)
На същия антенен усилвател се свързва и антената за дистанционно управление на централното заключване (ако го има като екстра)
Не съм сигурен но при Е38 трябва да е подобно разположението

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега 7BREYTON вместо да си ровиш колата защо не отидеш в Бова Кар да ти изкарат листа с екстрите там трябва да пише дали е с дистанционно
Барай шишарката Минкеее ....
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Изнамерих аз списък с екстрите ама нищо няма за дистанционно нито печката.
Ще мина през Бовата - че и друго нещо ми е в главата да ги питам.
tsb_bg - мерси за инфото.
Ще мина през Бовата - че и друго нещо ми е в главата да ги питам.
tsb_bg - мерси за инфото.
12 мнения
• Страница 1 от 1