Сервиз за стартери във Варна
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Сервиз за стартери във Варна
Колеги можете ли да ми кажете къде във Варна поправят стартери, щото от няколко дена почна да ми прави проблеби, особенно като е топла, като завъртя ключа да паля и стартера сякаш превърта, неможе да зацепи и така завърта от 2-3 път. Един майстор при когото ходих за други работи, каза че е от бендикса 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега аз преди седмица ходих на едно място-сервиз на косер,намира се до гюрлата във младост срещу мебелната палата, от страната на изчислителния центар.фактически излизаш от изчислителния центар,венага като излезеш от него във дястно има една малка пресечка,там има някакво училище ще видиш табелата косер-алтернатори и стартери,аз съм много доволен от момчетата и качествено и ефтино работят,успех колега 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- icaka875
- Потребител
-
- Кара: 320 2.2 купе
- Мечтае да кара: М3
Преди време бях ходил в един сервиз в левски...по ул.Мир като минеш под бул.Левски (нагоре в посока хлебозавода) завиваш парвата в дясно след 200м грубо завиваш наляво и после веднага в дясно има едни къщи... ако си спомням добре май третата беше..(най-добре питай някой да те упъти на място из уличките).за ел.услуги и аларми и т.н. ... Доволен останах от работата им... може да ги преслушаш и ти за цени и т.н.
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ