Поблем с ниските обороти на БМВ 316i

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Поблем с ниските обороти на БМВ 316i

Мнение от borislav1980 » 04 Юни 2009, 10:12

Колега имах подобен проблем.Аз съм на метан нищо че колегата се форсира по долу-"BMW на газ........",в тази умрела държава се гледа евтиното а не BMW или каквото и да било ако си толкова големо дупе нема да караш кола на 15 години.По темата изчисти си дюзите и стъпковото моторче за празния ход и ще се оправи бъди сигурен.
Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 04 Юни 2009, 11:26

към колегата Nikito_nn : попринцип си прав за помагането, обсъждането на проблеми и опита.. като идея на форума.. Доста информация съм получил относно количките ни благодарение на форума, много благодаря на всички които споделят опита и знанията си тук.. Но това, че еди кой си е газар(явно аз в случая) щото си кара колата на бензин (както е направена да бъде) е доста несериозно изказване да не казвам по-сериозни думи. За съжаление обикновенно навъртам по повече от 50км почти всеки ден по чудесния софийски трафик.. но тва е друга тема. А за да ме разбереш по добре ми прочети първото мнение, нито се правя на газар нито нищо.. Иначе да.. колите си вървят и на гас.. Но един истински фен на БМВ уважаващ колата си не мисля, че трябва да си прави подобни Гаври с нея. Мисля че всички тук сте достатъчно интелигентни да ме разберете ако се замислите малко а не да ми реагирате първосигнално... Щото не вярвам всеки ден да ядете само кремвирши и сух хляб :) без никой да се обижда.. Иначе да газта е по-евтина и всеки изка да се вози ако е възможно за без пари, но тогава идва другия въпрос. Бе на тия голфове, вектри и тн не са ли им по ефтини частите, че и харчат май малко по малко.. Що караш БМВ? Нали с Астрата ще ти излиза по евтино .. и потдръжка и разход.. Надявам се си ме разбрал правилно.. Стари е36тици стари.. ма за кво да ги съсипвате още повече...

borislav1980: ",в тази умрела държава се гледа евтиното а не BMW или каквото и да било ако си толкова големо дупе нема да караш кола на 15 години"

ок аз съм "дупе" няма лошо.. ти пък като си толкова пестелив и все гледаш евтиното.. Е БМВ не е най-скъпото, ама не е и най-евтиното.

Никой не изкам да обиждам..
със здрави и се извинявам на Боян който пусна темата..
Бояне.. пожелавам ти следващото БМВ да ти е е46 320д примерно :)
Лек и успешен ден на всички :)
(BMW Power)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 04 Юни 2009, 12:15

:D Неможах да издържа на глупавия спор ... то и без това скоро ще е заключена....
Не на всички тука тате им е купил колата и зарежда бензина , живота не е само колата - както каза колегата , и мисля че един истински фен като voobs няма нужда от форума , БМВ си имат сервизна поддръжка и няма нужда да си ровиш колата сам :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от voobs » 04 Юни 2009, 12:46

vladiverm :
Професия: безработен
Интереси: жени/коли/компютри
Абе пич.. не всички сме като тебе, някои работиме (най-малкото)
Ти кво скъпо ти е да караш БМВ ама изкаш да те виждат с БМВ и си му сложил гас да си тарикат с БМВ (е36 е ГОЛЯМА ГАЗАРИЯ, АИДЕ НЯМА НУЖДА)от Свищов.. Къде си тръгнал да ми говориш на мене кой кво ми купува и сипва..
Верно е безсмислен спора, тоя български манталитет ще ни съсипе. Те за тва хората по чужбинаТА като чуят българи и дават заето.. Все по-тънко да минеме, все Ние да сте тарикатите, а който не е на нащо мнение .. сипвали ми бензина ХАХАХАХА Иначе не би било лошо някой да ми го сипва..
Такива с като твоя начин на мислене и лайсни и огледала крадат от други БМВта.. Ама няма проблеми, нали на другите им ги купуват и са гъзари.
Не ми отговаряй моля ти се.
В предишния пост помолих да не ми реагирате първосигнално, а да се замислите кво имам в предвид.. Щото е лесно само да ме нападате без да можете и да проумеете кво искам да кажа.. И кво изпуснах се да си кажа мнението (малко не на място в началото на темата признавам ама и аз см ХОРА) и му прецакахте темата на момчето.. и аз съм виновен ама на подобни нападки как да не отговоря.
Карай си БМВто на гас ама не го пропагандирай поне тва :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 04 Юни 2009, 13:19

vladiverm написа::D Неможах да издържа на глупавия спор ... то и без това скоро ще е заключена....
:winky:

Ти по какво определяш един спор глупав ли е или не ? Ако не можеш да издържиш, си смени заниманието. Относно колата - според мен си иска сериозно обслужване: филтри, свещи, кабели, маркучи...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Мнение от Nik4oZ » 04 Юни 2009, 18:07

sobiss написа:
voobs написа:съжалявам за оффтопика ама..
КЪДЕ СТЕ МИ ТРЪГНАЛИ БМВ НА ГАС ДА МИ КАРАТЕ.. И Е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ ТВА
Като изкаш да ти е ефтино, и на гас и незнам си кво..
Купувайте си корси, голфове, астри и тн..
Просто не разбирам идеята БМВ и ГАС? и после що дава проблеми, който се оправят с какво.. пари .. и после ефтиното какво излиза.. скъпо..

Що? БМВ за 4-5 хил. лева за неква супер кола ли я имаш :twisted:

Явно да . Не си мислете че като карате БМВ и сте недостегаеми .

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 04 Юни 2009, 20:16

voobs написа:.....

Братле неискам да се карам с теб ама наистина не мислиш като говориш. Принципно не ме интересува кой какво си мисли, а гледам себе си и ти неможе така да определяш хората и да им казваш като ше карате на газ земете си голф или астра. Аз карам бмв защото обичам тази марка, обичам колата си и хвърлям достатъчно пари по нея за да бъде максимално перфектна, ама както казах по горе тя ми трябва и като средство за предвижване не само да излезеш и да те видят че си с БМВ (не визирам теб, говоря принципно). Ясно е най добре да се кара на бензин и аз мразя газта, ама всеки си прави равносметка, колко километри минава и дали си струва да се кара на газ. Честно казано ако карах само из града щях да си карам на бензин ама имам доста пътуване и т.н. Ти като неискаш карай си на бензин лошо няма, ама да казваш на хората какви коли да карат, щото карали на газ... :roll: ....първо помисли. Не определяй кой е по голям фен на БМВ с това на какво гориво кара, всеки си знае за себе си.
П.П. Колегата се нуждае от помощ а ние му осрахме темата с простотии :confused: . Поислете първо дали си струва, преди да пишете!!!
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от voobs » 04 Юни 2009, 21:29

Nikito_nn ..
Добър вечер, и аз не искам да се карам.. просто като ме нападнат и защитна реакция (инстинкт ми е кво да праИш) .. не ми е приятно да виждам любимата марка с газови инсталации и затова така стана, но определено не беше тук мястото да го правим.. Дано колегата си е оправил машината или я оправи скоро и да си ръчка БМВто с кеф..
щото старо старо .. ама за тия пари си е един от най-добрите варианти и си е удоволствие да го караш.. :) айде успех на всички..
И карайте ги и на бензин от време на време тия баварки хехе (peace)

BMW POWER !
:bchug: отивам да измия мойто
поздрави,

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 04 Юни 2009, 21:53

voobs написа:И карайте ги и на бензин от време на време тия баварки хехе (peace)

BMW POWER !
:bchug: отивам да измия мойто
поздрави,

Тва е задължително
:bchug:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 04 Юни 2009, 22:39

voobs написа:vladiverm :
Професия: безработен
Интереси: жени/коли/компютри
Абе пич...

Радвам се че си ми разгледал профила но какво разбра :?: :winky: За разлика от теб аз като си купих колата несъм си мислил че ще съм "гъзар" с Е36 , преди брат ми да вземе неговата дори не ги харесвах :uups:. Данеби като малък да си гледал батковците с анцузите и сега колата да ти е осъществена мечта :?: Незнам що си толкова комплексиран на тема газ ... :roll: ... а мен не ме мисли , и работи докато имаш работа :winky:

p.s. Няма да ти отговарям повече , нали по-умния трябва да отстъпва... ;)
Последна промяна ~Мишо~ на 05 Юни 2009, 15:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от voobs » 05 Юни 2009, 10:19

vladiverm
аре стига глупости вече а.. никък не помагаме на момчето с проблема..
а междудругото не помна като малък да съм бил фен на конкретни коли..
Почнах да им обръщам внимание като почнах да ги карам :)
а за е36 ..чесно казано никога не са ми правили впечатление докато не ги подкарах.. попринцип се кефя на 5та и 7ма серия .. ама там трябваше да е дизел, затова предпочетох е36 и засега не съжалявам.. по натам по-голяма.. живот и здраве..
а за газта.. понякога ефтиното излиза скъпо.. газов инжекцион е към 1400 лв май нали? а и ядове занимавки .. се някви проблеми ти дава и тн
поне аз с такова впечатление съм останал.. разказваш и играта на колата... но всеки си знае какво защо праваи
айде успех .. нема се караме 1 седмица за глупости в тоя форум, вместо да си помагаме

Предишна

Назад към E36