Гей шествие през юни в София... Мен взеха да ме дразнят вече

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юни 2009, 15:33

ивчо3 написа:
MOGY написа:Колко повече педали толкова повече свободни жениИзображение

Толкова повече лесбийки. А за педалите и дупетатите от европарламента, които ги представляват няма какво и да се коментира. Към тези, които защитават извратеното сексуално влечение, не стига това, ами и демонстрирането му, не само като нещо нормално, но и като един вид мода на тези генетично увредени твари-никъде, никога в свободната природа отклонението от нормата не се толерира. Болните животни, независимо от какво, например инбридинг /продукт на близкородствено съешаване за незнаещите/ се изолират напълно от останалите, не се допускат да се съешават с други нормални и се оставят на произвола на съдбата до скорошната им смърт. Към колегата, който твърди, че хомосексуализма не е болест, а хомофобията, ще кажа, че това е точно обратното. Хомофобията е резултат на поставяне на пиедестал на тези извратени типове над нормалните, не стига това ами нормалните биват осъждани като назадничави, хомофоби и т.н. Да, драги, хомофобията е болест, породена от педофилия, педерастия, всякакви дегенерати /продукт на близкородствено съешавене и висока степен на генетично сходство, животинския аналог съм го описал за незнаещите/ за всеки нормален човек, който не желае да влезе за пореден път в МАТРИЦАТА и предпочита да бъде сам, отколкото съучастник в едно дело, което има за цел унищожаване идентичността на човека.

Колега, новият "Стар трек" май си го гледал в 3D вариант, че толкова цветно го пресъздаваш :mhihi:

А списъка на "извратените сексуални влечения", включва не само хомосексуализъм, а и доста други нещица (трицифрено число май бяха) ;) Общо взето няма жив човек, който да не е подвластен на нещо такова (от воайорство до онанизъм).

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 02 Юни 2009, 19:02

X-citer написа:.....да де, ама женските педали обикновено не са като тия дето сте ги гледали по образователните филмчета след полунощ ;) в най-добрия случай са нещо такова :arrow:

Изображение

Абе да ти кажа във фирмата имахме две "педалки" :mrgreen: ,и едната беше нещо от тоя род дет си показал.....,но другата амммммм.... бях готов да се жертвам за нея дори и в трезво състояние :twisted:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 02 Юни 2009, 21:50

Нямам нищо против сексуално различните, макар да не го смятам за нормално. Не толерирам душевната педерастия или това някой да се прави на какъвто не е. Като например българските политици, които ни управляват в момента. :evil:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 02 Юни 2009, 21:58

Ще излязат 20 гея и 100 полицая и ще се чудите кой точно е излязъл на парад :gay: :cop: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 03 Юни 2009, 9:26

Blue&White написа:Ще излязат 20 гея и 100 полицая и ще се чудите кой точно е излязъл на парад :gay: :cop: :dunno:

Какво има
за чудене...?

A.C.A.B.
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 10:28

flame написа:А списъка на "извратените сексуални влечения", включва не само хомосексуализъм, а и доста други нещица (трицифрено число май бяха) ;) Общо взето няма жив човек, който да не е подвластен на нещо такова (от воайорство до онанизъм).

От воайорство до онанизъм, това е индивидуализъм и няма никакъв цинизъм. От воайорство към хомосексуализъм- преход комунизъм- капитализъм.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Юни 2009, 10:30

NeoPrint написа:Пречат с това, че парадират с болестта си! Нека си го слагат щом ги кефи, но не смятам да търпя да си навират извращенията в лицето ми и на моите деца сякаш е нещо нормално. Е НЕ Е!!! Само бой, ама БОЙ ще ги върне на земята долните педали! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Аз съм съгласен с Бат'Стефчо , каквото искат да правят като са насаме ,но да не не правят демонстрации защото достатъчно се е побъркал народа и гледайки тези простотии особенно малките деца и подрастващите могат да го приемат за пример :evil: :evil: :evil: :evil:
Всички знаем ,че не тези отношения са ни създали а отношенията между мъжете и жените ;)

Още от 2004 година когато за пръв път отидох в Швейцария и видях тези знамена с дъгата ,разни мъже които се целуват и водят за ръце по улиците , вестници ,списания и луксоззни скъпи гей магазинни списания и на тях дори министри които се целуват на първа страница много се отвратих :help: Никога не бях виждал показност в този род отношения до такава степен :shock: Покрай хората там с които съм се запознал беше и един човек ,който по онова време беше съветник на външния министър на Швейцария , много културен,еродиран и интелигентен мъж на възраст около 45 години , тогава му казах какво ме шокира и ,че имам чувството ,че това е държавна политика ,но не ми е ясно защо се вихри и прокламира в такава степен а той ми каза ,че дори на Балканите като вероятно най-консервативната зона в Европа не след дълго ще дойде всичко това ,че това не било политика ами свободата на избора на човека ... Наистина се оказа прав ,аз тогава доста поспорих а не трябваше :confused: Толкова красива и уредена държава а толкова сбъркани взаимоотношения и представи ей това е единственото нещо там което ме убива и не мога да се задържам за по-дълго :(
Твърдо убеден съм в едно ,че това е политика и ,че както във всяко нещо и тук става въпрос за пари :roll: Защо ще идват разни министри от Европейския парламент,кино звезди и други светски персони ;)

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Юни 2009, 11:23

Penchev написа:гледайки тези простотии особенно малките деца и подрастващите могат да го приемат за пример :evil: :evil: :evil: :evil:

Принципно е вярно това. Но пък малките деца могат да минат и покрай чалга клуб и да вземат пример и от там ;) Е кво сега, на който нещо не му харесва да вземем всичко да забраняваме ли?! Според мен трябва да се работи усилено с децата - да им се обяснява адекватно и да се възпитават постоянно (вкл. как да живеят в една действителност, която не е само цветя и рози).

Penchev написа:това не било политика ами свободата на избора на човека ... Наистина се оказа прав ,аз тогава доста поспорих а не трябваше :confused: Толкова красива и уредена държава а толкова сбъркани взаимоотношения и представи ей това е единственото нещо там което ме убива и не мога да се задържам за по-дълго :(

А, добре, добре, в спора се ражда истината ;) Само едно нещо ме притеснява - оставам с впечатлението, че една държавата е толкова по-добре, колкото повече са хомосексуалистите на глава от населението :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Юни 2009, 16:39

flame написа:
Penchev написа:гледайки тези простотии особенно малките деца и подрастващите могат да го приемат за пример :evil: :evil: :evil: :evil:

Принципно е вярно това. Но пък малките деца могат да минат и покрай чалга клуб и да вземат пример и от там ;) Е кво сега, на който нещо не му харесва да вземем всичко да забраняваме ли?! Според мен трябва да се работи усилено с децата - да им се обяснява адекватно и да се възпитават постоянно (вкл. как да живеят в една действителност, която не е само цветя и рози).

Penchev написа:това не било политика ами свободата на избора на човека ... Наистина се оказа прав ,аз тогава доста поспорих а не трябваше :confused: Толкова красива и уредена държава а толкова сбъркани взаимоотношения и представи ей това е единственото нещо там което ме убива и не мога да се задържам за по-дълго :(

А, добре, добре, в спора се ражда истината ;) Само едно нещо ме притеснява - оставам с впечатлението, че една държавата е толкова по-добре, колкото повече са хомосексуалистите на глава от населението :mhihi:

Колега , за второто което каза и аз май с такова впечатление съм останал :paranoid:

А иначе за първото с примера за чалга клуба малко май не се връзват нещата според мен , защото не чалга музиката вреди на разбиранията на хората за живота ,колкото и да не я харесвам и слушам :roll: те си се събират по разни клубове , жик-так малко гьобеци :mhihi: ама после да си хване момчето за ръка момичето и да се прибират заедно и така в най-добрия случай да има "нещо" след тази нормална връзка :roll:

Мисля си , обаче ,че след един такъв гей парад не малко деца ще останат изумени и ще харесат начинанието най-малкото заради веселбата и музиката в мащаба , в който се провежда а после и всичко останало (дано не съм прав :help: )

Имам една приятелка ,с която се познаваме може да има 8 години вече , свестно момиче ,което така и немА късмет с 2,3 момчета и в разочарованието "посегна" към една мъжкарана ,която се носи като мъж - държи се като грубиянин , подстригана е късо и пр. белези характерни за част от мъжете.Какво се случва вече трета година по мои странични наблюдения - приятелката не може да се отскубне от нея , всеки път като се размисли дълбоко казва ,че започва да си събира багажа за да се прибира в къщи а онази почва да реве,хленчи,подсмърча и да й говори неща ,които я разколебават, натъжават и в крайна сметка остава защото й е било крайно жал ... Говоря й ,че е на близо 30 години и ,че е нормална жена ,но явно е в моментни емоции и ,че трябва да се хваща У рЪце за да не съжалява до края на живота си ,но тя казва ,че е слаба и не може :evil:
Сега тук проблема реално си е чисто нейн ,но когато тези отношения бяха табу всичко си е вървяло и от всеки човек е произлизал следващ , който е бил пък възпитаван по същия начин ... Сега ако недай си боже детето на някой Х хлътне по човек от същият пол бъди сигурен ,че родителя не е фактор , та ако ще не да говори , не да обяснява ,ако ще да си разпори гласните струни просто детето няма да го чуе , ще си вдигне чукалата и ще си отиде където му е кеф , в това съм убеден 90% :confused:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Юни 2009, 20:11

Децата като минели и като видели и какво ще видят? Сигурно ще прихванат нещо? Това да не е грип. Човек се ражда такъв, дали е гей или лесбийка. Аиде стига се излагахте, София прилича на кенеф ни с обратните ще се занимаваме.

Бъдете по толерантни! Нали искате демокрация, това е част от нея :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Юни 2009, 20:21

Не ми е ясно , защо трябва да се изписват 1091929 страници за педалите като е ясно - БМВ ФОРУМА МРАЗИ ПЕДЕРАСИТЕ и е против мъжете с поведение на пу*ка :idea: :!: :idea:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Юни 2009, 21:37

Club BMW написа:Много сте нетолерантни и повечето си личи, че сте расли в гората :mhihi: С такова мислене първобитно :confused:
И аз не ги харесвам, но с какво ми пречат, че да ги бия, обиждам пфф, точно вие не сте хора :twisted:
Може да съм расъл в гората но там никога така и не видях две мъжки катерици да се е..т. А на теб приятно ли ще ти е като си вървиш по улицата с хлапето а то види два мазни педала да се целуват и те попита:тате,тате тези чичковци защо се целуват и се държат за ръка?Ти какво ще му обясниш умнико аз разумно обяснения нямам освен че това е психическо заболяване.Ако е било нормално на този свят щяхме да сме само мъжете но не е и това го няма никъде в природата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Юни 2009, 22:00

LiTtLeRoCk, виж нямам намерение да ставам защитник на хора с такива наклонности. Просто коментарите на една голяма част са доста повърхностни и точно това ме провокира.

Те не са избрали да са такива, те се раждат такива! Има голяма разлика! Представи си и не само ти, че имаш син или дъщеря и като порастне разбереш, че е като тях ..... Тогава какво?Пак ли ще скандираш, бой, смърт и всякви глупости.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Юни 2009, 22:17

Club BMW написа:LiTtLeRoCk, виж нямам намерение да ставам защитник на хора с такива наклонности. Просто коментарите на една голяма част са доста повърхностни и точно това ме провокира.

Те не са избрали да са такива, те се раждат такива! Има голяма разлика! Представи си и не само ти, че имаш син или дъщеря и като порастне разбереш, че е като тях ..... Тогава какво?Пак ли ще скандираш, бой, смърт и всякви глупости.
Колкото и странно да ти се струва такова нещо никога не мога да приема мисли ме за какъвто искаш но такова животно под моя покрив няма да живее.А като гледам много деца се раждат нормални ама с времето сякаш стана модерно да изпедерастяват.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 03 Юни 2009, 22:52

Айде бе проблем имат само когато афишират "обратната" си нагласа! Ако не се перчат с меките си китки а се държат като нормални хора къде им е проблема питам аз??????
Евала на братята сърби!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата