Има ли духове или аз се побърквам ?
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: колеги моля ВИ
irkum написа:колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
ето Ви линк да видите кой се интересува от такива неща;
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160539
Добре аз съм луд... а ти като си нормален докажи ми,че не съм видял това което съм!!!
п.п Разбирам те,че искаш да трупаш мнения ама земи се отнасяй с малко уважение към нас лудите!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

irkum написа:бях на 5 години...
Аз пък бях 8 или 9 годишен, не помня.. леля ми беше болна(знаех само че е болна).. и така, ходя си аз на училище.Дойде лятната ваканция, аз отивам в бабини за лятото и така.. мина половината лято и една вечер СЪНУВАМ как леля е починала(погребението абе всичко, точно и ясно). В съня докато погребвахме леля ми, тя беше до мен и си приказвахме!! Помня когато ми каза "не се притеснявай, не съм починала", дори в съня си спорех с майка, че леля е жива и е до мене!!
2 седмици по-късно леля ми почина, баба ми след погребението каза да не казвам за съня си на никои! Това е единствения сън които помня до ден днешен!!
Баби ми е още жива и е свидетел, защото на нея разказах съня си до най-малката подробност, още на другия ден и няма нищо украсено!!
В духове може да се каже че не вярвам, но за този сън, гъза си залагам!!
Въобще не бях близък с леля си, пък половината лятна ваканция, дори не бях виждал майка защо бях в бабини и въобще не беше ставало на въпрос за леля или нещо за майка!!
Айде моляте обясни ми това по философски и нормален начин!?
като нормален човек и аз се правя, че не вярвам. Но..., наследих жилището на дядо си преди 15 години. Който не ми вярва... да не вярва. Видях една вечер духа му, не много ясно, но бе достатъчно ясна сянка на висок като него човек, на балкона, беше преди 10 години.
Преди година почина котето ми. Казват, че в къща, където е починал човек е хубаво да има котка, тя гони духовете, които не са напуснали още тази земя. След като почина за три месеца останах сама.
Нямаше вечер, особено когато е много тихо, да не се чуват истински стъпки. Пода ми е паркет. Просто ходи някой. В интерес на истината, тук, в този дом аз се чувствам изцяло закриляна. Усещам, че ме пази. И въпреки всичко, след като нервите ми се опънаха до край, едно коте на четвърт финалите миналата година, само ме намери. Вече е стопанка в къщи. От ноща, в който си я прибрах в къщи, вече не се чуват стъпки.
Преди година почина котето ми. Казват, че в къща, където е починал човек е хубаво да има котка, тя гони духовете, които не са напуснали още тази земя. След като почина за три месеца останах сама.
Нямаше вечер, особено когато е много тихо, да не се чуват истински стъпки. Пода ми е паркет. Просто ходи някой. В интерес на истината, тук, в този дом аз се чувствам изцяло закриляна. Усещам, че ме пази. И въпреки всичко, след като нервите ми се опънаха до край, едно коте на четвърт финалите миналата година, само ме намери. Вече е стопанка в къщи. От ноща, в който си я прибрах в къщи, вече не се чуват стъпки.
Да караш Peugeot е страст!
galant написа:irkum написа:колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
Ами колега никой не те задължава да вярваш,а относно това кой се интересува от такива неща не смятам че само teen се интересуват,гледай малко повече Дискавъри
АМИ КОЛЕГА ФАНИ ВИЖ ВАЖНИТЕ ТЕМИ.ИЗБОРИТЕ!!!
ЧЕ ТУРЦИТЕ ШЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ , А ТИ СЕ ЗАНИМАЕАЙ С ГЛУПОСТИ.ЗА ДУХОВЕ И ЗА ПУТКИ МАЙНИ. баси тийнерджърите. земете се стегнете най-накрая, не се заяждам...
а за тийна с мненията ше ги ям ли , че да ги трупам бе трупчо ти имаш 1300
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
irkum написа:galant написа:irkum написа:колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
Ами колега никой не те задължава да вярваш,а относно това кой се интересува от такива неща не смятам че само teen се интересуват,гледай малко повече Дискавъри
ЧЕ ТУРЦИТЕ ШЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ , А ТИ СЕ ЗАНИМАЕАЙ С ГЛУПОСТИ.ЗА ДУХОВЕ И ЗА ПУТКИ МАЙНИ. баси тийнерджърите. земете се стегнете най-накрая, не се заяждам...
... Мерси си приказките!!!Има достатъчно хора знаещи що за човек съм... Недей ми следя мненията.Това дали са путки майни само аз си знам!Ясно ли ти е?Първо вземи попрочети малко точно тия теми споменати от теб и тогава ми обяснявай квото искаш...
п.п Следващият път просто ми пропусни мнението!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
irkum написа:galant написа:irkum написа:колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
И според теб колега кое те кара да мислиш че изборите не означават нищо за мен и кое те кара да мислиш че съм тинейджър,тези п..и майни си ги приказвай у вас.Дали да пиша в тази тема или в друга свързана с изборите си е въпрос на лично мой избор и ти не си човека които ще ми казва къде да пиша,какво да пиша и от какво да се интересувам и за твое сведение тинейджър бях преди 20год.Не е лошо да не си толкова краен.Ако в тема за избори ти пиша за духове-о.к. но тук ще ме прощаваш.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Eva* написа:е, стига де, ще заключат хубавата тема.

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
galant написа:Eva* написа:е, стига де, ще заключат хубавата тема.
,правилно,темата наистина е чудна,давайте истории
От доста време не бях чел толкова интересни историйки. От твоята колега galant ..тръпки ме побиха

Който не вярва в призраци/духове...гаранция,че някой ден ще повярва напълно

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Тва като със зелените човечете, няма доказателство, че съществуват, ама при толкова голям космос, може ли да няма нищо!?! А при духовете, знаем че енергията не се губи, а информацията е енергия, къде отива тая енергия?
Духове не са ми се привиждали, обаче по разказа на две баби, като малки сме си играли с едно съседско дете у тях на терасата и при слънчево време от съвсем ясно небе е паднал гръм на терасата
Друго странно, което ми се е случвало е, че преди няколко години сънувах как карам на някакво състезани по ски и след тва целата суетня около края на състезанието. И тоя сън съм го сънувал няколко пъти. След няколко месеца отивам на състезание в Гърция наистина, до тогава не бях стъпвал там! Курорта, в който бяхме се намира над Делфи. Върви си състезанието, приключва, почваме да си събираме нещата и оп, дежаву
мястото същото като от съня, всички действия на хората около мен идентични
Да кажеш, че наистина се е случвало горе долу същия сценарий и мозъка си прави шеги, не, щот аз даже не бех пресичал гръцката граница 

Духове не са ми се привиждали, обаче по разказа на две баби, като малки сме си играли с едно съседско дете у тях на терасата и при слънчево време от съвсем ясно небе е паднал гръм на терасата

Друго странно, което ми се е случвало е, че преди няколко години сънувах как карам на някакво състезани по ски и след тва целата суетня около края на състезанието. И тоя сън съм го сънувал няколко пъти. След няколко месеца отивам на състезание в Гърция наистина, до тогава не бях стъпвал там! Курорта, в който бяхме се намира над Делфи. Върви си състезанието, приключва, почваме да си събираме нещата и оп, дежаву

Последна промяна Valentin_Peev на 03 Юни 2009, 22:45, променена общо 1 път
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
re
Патувайки между град-СТРАЖИЦА и село-НИКОЛАЕВО пътя е изкачване и спускане с много завои.Много злокобно място особенно нощно време и винаги пътувайки сам особеннено ако е нощно време гледам максимално бързо даго премина.Усещам в себеси задушаване и силно сърцебиене.Това е един от епицентрите на земетресението от 1987-год. в град СТРАЖИЦА.
Много мие било смешно когато виждах как някой си слагаха ИКОНИ в колите.Тук в интернет www.pravoslavieto.bg от интерес бях попаднал на СВ.СЕРАФИМ ЧУДОТВОРЕЦ. Купих си тази икона и на НИКУЛ ДЕН 2005 сия осветих и сложих в колата.Ето какво се случи с мен:
На Т-образно кръстовище с около 80-90 км/ч движейки се по ПЕРПЕНДИКУЛЯРНИЯ ПЪТ изпуснах кръстовището,кадето знака ПЪТ С ПРЕДИМСТВО небе СВЕТЛО-ОТРАЗИТЕЛЕН.Излетях от пътя и челно се забих в малки САЛКЪМОВИ ДЪРЧЕТА.Колата се беше наклонила до такава степен че от наличните в резервоара 20-литра бензин ми беше намокорен калника с гориво.
Последиците бяха с4упено пасажерско огледало и леко накраскан ЛАК по цялата дясна страна на колата.
Много мие било смешно когато виждах как някой си слагаха ИКОНИ в колите.Тук в интернет www.pravoslavieto.bg от интерес бях попаднал на СВ.СЕРАФИМ ЧУДОТВОРЕЦ. Купих си тази икона и на НИКУЛ ДЕН 2005 сия осветих и сложих в колата.Ето какво се случи с мен:
На Т-образно кръстовище с около 80-90 км/ч движейки се по ПЕРПЕНДИКУЛЯРНИЯ ПЪТ изпуснах кръстовището,кадето знака ПЪТ С ПРЕДИМСТВО небе СВЕТЛО-ОТРАЗИТЕЛЕН.Излетях от пътя и челно се забих в малки САЛКЪМОВИ ДЪРЧЕТА.Колата се беше наклонила до такава степен че от наличните в резервоара 20-литра бензин ми беше намокорен калника с гориво.
Последиците бяха с4упено пасажерско огледало и леко накраскан ЛАК по цялата дясна страна на колата.
Абе колеги (всички ние, които не сме виждали духове) колкото повече чета, толкова повече взех да се притеснявам дали ние не сме нещо повредени - като гледам много малко хора във форума не са комуникирали с духове и взех да си мисля дали няма да е добра идея да идем при лекаря и да му кажем "Докторе, не съм добре, през целия си живот не съм видял ни един дух!"
П.С. Само не ходете при Dr. Dre щото веднага ви е излекувал

П.С. Само не ходете при Dr. Dre щото веднага ви е излекувал