Кошмар - да се хранят в колата ти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Кошмар - да се хранят в колата ти

Мнение от Element » 02 Юни 2009, 22:12

Беше понеделник сутрин. С колежката слизахме по стълбите, отидохме на двора и я питах „ти на къде си”? Ах, каква грешка допуснах, невинната и нищо неподозираща аз! „Към спирката на 280”, отговори ми тя. Няма да дърдоря всяка реплика между нас, тъй като ще е отегчително. Резултатът беше ,че заедно поехме към колата, паркирана на стадиона. Усмихвах се, незнаейки какво предстои.

Вече бяхме до езерото Ариана. Замириса уханно на царевичка, а и двете бяхме гладни. Предложи да си вземем, а аз не успях да устоя и се съгласих. Реших, че ще хапна моята вкъщи, а тя реши, че веднага ще я изяде. За мое нещастие, това щеше да стане в колата, но аз още не го знаех. Качихме се и оставихме вратите отворени. Започна да яде, а аз прибрах моята в пликче и я оставих на задните седалки. Затворих си вратата и отворих прозореца – тя направи същото.

Ядеше, а от устата и хвърчаха малки, гадни, царевечени капчици, които летяха и с бясна ярост нападаха колата ми! Говедцата хвърчаха навсякъде! С нереален ужас в очите, с изцъклен поглед аз стоях и не можех да продумам. Дойде тежката артилерия – започнаха не само капчици да летят, а и цели царевички. Имах чувстовто ,че дъхът ми спира, трябваше да направя нещо, но бях вкочанена от ужас. Беше като кошмарен сън - като армия, превземаща крепост, мамка му!

За мой още по-голям ужас, тя реши да ми вземе солчицата, която продавачката ми даде. Вече бях пред инфаркт – усещах го, предчувствах го. Със изтънял и измъчен глас измънках „не в колата..”. Физиономията ми бе крива, сякаш някой ме е изтезавал цяла седмица. С поглед като на бедно , гладно, сомалийско детенце аз гледах този ... апокалипсис! Започна да ръси през прозореца уж, но това беше само за заблуда на врага (мен) – ръсеше директно в колата.

Погледнах към нея, към горката изстрадала седалка – една царевичка се беше намърдала под задника и – хубаво смазанка и стисната от тежеста и, а наоколо щастливо подскачаха ‘трохички’ сол. След като я оставих, нямах сили да погледна отново към седалката, защото изходът щеше да е фатален за мен. :help:
Без да искам , обаче, го сторих - бях спечелила от тотото – седалка с с 'хапки' и 'сосче'! Всичко това на скромната цена от лев и нещо! Не изпуската промоцията, вземете си и вие!

Случвало ли ви се е подобно нещо?
Ако темата ви се струва твърде тъпа, а тя вероятно е, я заключете. Не можеше да не споделя! Поне ми даде повод най-после да се регистрирам тук. :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Юни 2009, 22:14

:weed: :weed: :weed:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 02 Юни 2009, 22:15

Еми като сте лакоми-така е :mhihi: добре ,че не ви е замирисало на пиле на грил ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 02 Юни 2009, 22:19

Хубава първа тема,дано никой повече не се храни в колата ти. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 02 Юни 2009, 22:20

а каква е колата ако не е тайна?

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Юни 2009, 22:22

:ahah: представям си ако са ви се дояли семки в кола с пакет - "НЕПУШАЧИ" и прецакани механизми на ел стъклата за ква драма щяхме да сме свидетели :D :D

master of the force
Аватар

Re: Кошмар - да се хранят в колата ти

Мнение от alx » 02 Юни 2009, 22:23

Element написа:...

като порастнеш и имаш деца - това което си написала изобщо няма да ти прави впечатление.

(а на колата си ще викаш "авгиевите обори" ама... друга тема ) :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 02 Юни 2009, 22:24

:mhihi: И аз мразя някой да яде в колата ми а пък за пушене абсурд, само дето аз не съм толко любезен и се карам :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 02 Юни 2009, 22:28

Коментарите ви определено ме разсмяха! :D

alx, дори и не искам да си помислям за деца и последставията в колата от тях. :)
TUZara`, семки вече нямаше да допусна, щях да заключа вратите и да не я пусна. :help:

Колата е Mitsubishi colt cz3 :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Юни 2009, 22:31

пресен пример:

вчера карам и отзад седи дъщеря ми и яде сладолед. на клечка.

изскача ми един пезевенГ и за да не го убия скачам с двата крака на спирачката при което покрай мен профучава сладолед на клечка (един брой) и се залепя театрално на предното стъкло (от вътрешната страна).... обръщам се - дъщеря ми (3 години) ме гледа без да мига увиснала на коланите на детското столче...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Юни 2009, 22:35

душичка... представи си я, какво и е било на дъщеричката ти... "няма ми го сладоледа" :D И после... "няма нищо тати, ще купиме друг"
Последна промяна Eva* на 02 Юни 2009, 22:38, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 02 Юни 2009, 22:38

alx написа:пресен пример:

изскача ми един пезевенГ и за да не го убия скачам с двата крака на спирачката при което покрай мен профучава сладолед на клечка (един брой) и се залепя театрално на предното стъкло (от вътрешната страна).... обръщам се - дъщеря ми (3 години) ме гледа без да мига увиснала на коланите на детското столче...

Колко поучителна случка.Използвайте винаги детски столчета :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 02 Юни 2009, 22:51

alx написа:пресен пример:

Относно момата дето е нейна темата да кажа,че като не ти е приятно някой да се храни в колата просто и ясно му казваш,че в нея не се яде!Относно колегата алекс мога да кажа,че като прочетох поста му се усмихнах ей така :mrgreen: като си помислих за физиономията на детето висящо на коланите с изцъклен поглед тип "Тате стига си бърса мухите от прозореца с моя сладолед!" инак браво за коланите.
В интерес на истината точно заради алекс и 1,2 негови теми почнах да карам с колан,но това пак друга тема! ;)
Инак да ви светна на една тънка далавера тези който нямате деца.
Колкото и да си обичате купчината с желязо която имате за да се придвижвате ще я забравите и за миг поглеждайки как детето ви бръмка седнало в детското си столче отзад.
А това,че е омазало цялате седалка.....Е в бмв форума имаше и обявя за продажба на кожен салон нали! :winky:

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Юни 2009, 22:56

Еба ако прехвърчи цял сладолед :idea: на клечка :idea: през цялата кола на колежката в КОЛТ-а отделен раздел ще иска заклевам се :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 02 Юни 2009, 22:56

и аз с засмях искрено на случката с alx, но като цяло е доста неприятно да шофираш и спътника ти да дъвче нещо с коментар... "леле, направих много трохи на седалката, нали не е проблем?" И започне да тръска трохите на пода в колата или да си чисти панталоните и блузата.

Ами, проблем си е. :)

Да е дете, невинно ще му простиш. Случва се, мъничко е, няма опит, цапа се, не внимава, разсейва се. Но, възрастен човек... непростимо е. Досадно е, неприятно е.
Да караш Peugeot е страст!

Следваща

Назад към Извън Темата