добитумер настоика КЪДЕ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
добитумер настоика КЪДЕ???
колеги, моля кажете каде да отида и да ми нсатроиат дебитомера?
софия.
софия.
...
Re: добитумер настоика КЪДЕ???
corrado написа:колеги, моля кажете каде да отида и да ми нсатроиат дебитомера?
софия.
колега остави тези настройки не водят до нищо смени си го!
- bmw_diagnostic_man
- Потребител
-
Настройка дебитомер никъде ! Или върви или не.При смяна с нов се препрограмира DME ако е бензин и DDЕ за дизел.
Колега
Значи моя ми правеше мизерии понеже една пластина се беше размекнала на дебитометъра и играеха оборотите да си е..е майката . Чистиха стъпково моторче , после натроийки по дроселовата клапа и накрая от няма на къде извикаха началник сервиза и само на него му беше позволено да бутне дебитометъра . След като прехвурли 3-4 зъбчета оборотите горе долу заспаха и за сега са добре . Той ми каза че е много финна работата с дебитометъра и много малко хора разбирали за какво става на въпрос и че не тряя се бута как да е . Тва ми го направиха в един реномиран сервиз в гр. Русе
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Колега, няма да е много реномиран сервиз, за да ти настройват дебитомера:) В "реномираните" предлагат направо НОВ! А иначе доста съм се занимавал и понякога има и ефект дори, но това е когато ти е омекнала пружинката, а не се е изял графита или при наличие на АГУ и промени в газообразуването:) Ако искаш дай на л.с., пък току виж съм бил полезен.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
я си купи един дебитомер колега и не си губи времето с глупости...
като ги знам какви са маистори по нашите сервизи .. малко ми ставяа смешно. сигурно има 5 сервиза в БГ които ще могат да го нашравят това
като ги знам какви са маистори по нашите сервизи .. малко ми ставяа смешно. сигурно има 5 сервиза в БГ които ще могат да го нашравят това
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320д
колега аз съм с АГУ ,от 1 месец колата вече неиска да пали ,пали ама с много въртене и задължително с подаване на газ ,което не е нормално за пълна инжекция както знаем ,всички........значи кабели и свещи да не обсъждаме ,сменени са ,даже свещи няколко вида, проверка с друга бубина съм правил ,центровка всичко е наред,стъпков мотор 4 бр. съм пробвал ,моя е чистен 3 пъти на ултра звукова вана,катализатора съм махнал, ламбда сонда е наред ,направил съм 7 диагностики, та само дебитомер не мога да намеря да пробвам........мисълта ми е ,възможно ли е да не иска да пали така драстично от дебитомера?!!!ivan_krilov написа:Колега, няма да е много реномиран сервиз, за да ти настройват дебитомера:) В "реномираните" предлагат направо НОВ! А иначе доста съм се занимавал и понякога има и ефект дори, но това е когато ти е омекнала пружинката, а не се е изял графита или при наличие на АГУ и промени в газообразуването:) Ако искаш дай на л.с., пък току виж съм бил полезен.
- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
d
незнам с тия газови пе4ки за6то ебавате мамата на фирмата БМВ -бмш на газ все едно ферари дизел
бмв-то е болест за която няма лек
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Айде утече и тая, а като се има в предвид, че е безмислена още в началото....
заслужава достиен катанец
заслужава достиен катанец

10 мнения
• Страница 1 от 1