цигани и наркомани - съвременните Робин худовци :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 22 Апр 2005, 1:05

Много смешно... И все пак всички сме хора. И при двете маси има такива и такива. Въпроса е като с кокошката и яйцето? Циганите крадът, защото са приндудени поради факта, че са дискриминирани или са дискриминирани, защото крадът? Аз лично ( ако съм в положение да давам работа ) бих дал равен шанс на всеки, без значение от религия, цвят на кожата и тем подобни. А това, че бай мангау ти е отмъкнал ЦД-то не значи, че всички са такива. И все пак дори 99% да са... ти нямаш право да презираш останалия 1%... Не харесвам това да си изкарваш парите с кражба, но от всичко най-мразя расизма. Пожелавам на всички расисти и недоебани скинарчета да се родят в следващия си живот точно такива, каквито сега презират. Света е достатъчно объркан, че да седмеме да го бистриме в една тема ;)
човек се учи докато е жив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 22 Апр 2005, 9:46

тия мнения май са за форума "млад фашист"

Моля ви, модераторите...

Не съм фен на циганите. И на никого не му е приятно да му крадат огледалата и халогените. Но това го правят и съвсем "бели" деца, за да си купят дрога. И разни други маргинали. А подвеждането под общ знаменател "циганите на сапун" веднъж вече го видяхме докъде води... :roll:
You will find adventure
or the adventure will find you.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 22 Апр 2005, 11:01

http://www.segabg.com/22042005/p0020003.asp
е след това как да не си расист?
Аз ще се бъхтя за да си плащам квартирата/кредита за жилище, а на тях ще им подаряват от моите данъци.

Е на сапун не. Ще трябва се мия с веро.
И трябва да се почне с политиците, а не с ромите.
Щото на изборите 1 бюлетина си е една бюлетина и с 100 кебапчета си осигуряваш място.
Що точно дпс и евророма се оплакват от обща бюлетина.

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 22 Апр 2005, 11:14

По принцип ромите винаги ги е мързяло да бачкат , да учат и изобщо
да вършат нещо било то с мозък или с ръце/крака.
На не малко от тях им беше даден шанс , в някой си град (не помня кой точно) им беше предоставена сграда в която да се учат деца - роми.Родителите им , бяха уредени с достатъчно раб. места с 'добро'
заплащане.След месец ,два даваха репортаж ,с интервю, на някой от
тези Роми.Статистиката следеше тяхното развитие - е сори ама никакъв резултат , питат ги защо продължават да крадът и защо
децата продължават да просят и да правят вандалщини.В отговор на въпросите те се позоваха - Ами не стигат парите , заплащането е ниско
а работата много.Е и аз не съм расистка , мразя разеделението м/у
хората дори и м/у половете , но при тези условия ...Просто ги мързи.
На един циганин му е по лесно да открадне отколкото да поработи
за държавата.А белите (българчетата) главно крадът не за прехрана
на семейство , а за дрога!
Винаги са липсвали много отговори , на много въпроси :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 23 Апр 2005, 23:00

аница, кво имаш в предвид с тоя цитат?
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 24 Апр 2005, 12:56

Малко офтопик :OT:

Писна ми да бачкам, да се бъхтам и т.н., за да живеят тия скапани паразити на мой гръб, както и на гърба на всички честни българи. И хоп по телевизията в Австрия били заловили некви скапани крадли, дето с цяло гърло реват булгар, булгар. И така ние ги храниме тука, те се грижат за името ни в чужбина :ranting: . И за кви равни права говорим ние, ако не си платим сметките за тока и на другия ден режат, а тия наще дължат милиони и никой нищо не смее да ги пипне, щото са станали некъв защитен вид...

Край на офтопика...
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории